تغذیه و طب سنتی
موضوعها
- دارچین علیه پارکینسون (0 پاسخ)
- گوجهفرنگی؛ واکسن سرطان پروستات (0 پاسخ)
- ژله رویال، موثر در رفع افسردگی (0 پاسخ)
- کلسترول بالا مانع رسیدن ویتامین E به بافت های بدن (0 پاسخ)
- علت لزوم استفاده از روغن مایع برای سرخ کردن (0 پاسخ)
- درمان خانگی گل مژه با خمیر چوب صندل (0 پاسخ)
- این سبزی ها پروتئین دارند (0 پاسخ)
- بادام زمینی سبب بهبود عملکرد عروق می شود (0 پاسخ)
- این ماده بهترین ضدسرطان وضدبیماری قلبی است (0 پاسخ)
- تاثیر نوشیدن شیر بر سلامت مغز (0 پاسخ)
- این خوردنیها را نباید در یخچال بگذارید (0 پاسخ)
- خواص بی نظیر آب «زرشک» طبیعی (0 پاسخ)
- خواص معجزهگر گلاب (0 پاسخ)
- تقویت قلب و اعصاب با مصرف بادرنجبویه (0 پاسخ)
- نوشابه های انرژی زاباعث افزایش فشار خون می شوند (0 پاسخ)
- 5 سبزی که پخته آنها مغذیتر است (0 پاسخ)
- خیارهای گلخانه ای رابا احتیاط مصرف کنید (1 پاسخ)
- بادنجان تقويت چشم (0 پاسخ)
- گیاهی سرشار از ویتامین آ و کا (0 پاسخ)
- مصرف مربای"به"راهی برای رفع انواع سردردومیگرن (0 پاسخ)
- خاکشیر و نعنای تازه، چاره حساسیت بهاری (0 پاسخ)
- 7 نوشيدني که مغز شما را تقويت مي کند! (1 پاسخ)
- اصول مصرف سبزیجاتی که نیترات دارند (0 پاسخ)
- بهترین میوه ها برای مقابلهبا کبد چرب (0 پاسخ)
- معجزه کشمش و چای رازیانه (0 پاسخ)
- در امان ماندن از اشعه موبایل با این ماده غذایی (0 پاسخ)
- عناب چه خواصی دارد؟ (0 پاسخ)
- درمان کلیه درد با لیمو! (0 پاسخ)
- درمان خانگی عفونت چشم با گل یاسمن (0 پاسخ)
- هشدار! داروهای گیاهی سمی در عطاریها! (0 پاسخ)
- آبغوره فشارخون را پایین نمی آورد (0 پاسخ)
- خاکشیر و نعنای تازه، چاره حساسیت بهاری (0 پاسخ)
- پلی فنول بخورید تا عمرتان زیاد شود (0 پاسخ)
- رب گوجه را در فریزر نگه ندارید (0 پاسخ)
- تغذیه در ایام نوروز (0 پاسخ)
- اين گياه ايراني محافظ بينايي است (0 پاسخ)
- 5 خطا در مصرف سیر (0 پاسخ)
- ویتامین A و آهن را در این سبزی کشف کنید (0 پاسخ)
- «زغال اخته» این بیماری زنان را درمان می کند (0 پاسخ)
- هشدار رئیس انستیتو تغذیه ایران درباره وجود نیترات در سوسیس و کالباسها (0 پاسخ)