1393 / 5 / 11، 01:59 عصر
امروز تقریباً بر همگان ثابت شده است که قهوه نوشیدنی انرژی زاست که خلق رو خوی افراد را بهتر می کند. اما تحقیقات دانشمندان دانشگاه کُرنل پرده از راز جدیدی برداشته است، آنتی اکسیدان موجود در قهوه موسوم به CLA یک راه درمانی مؤثر برای حفاظت از شبکیه و جلوگیری از نابودی این قشر نازک در چشم است. به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از medicaldaily، قهوه محبوب ترین نوشیدنی دنیا با خواص بیشمار است، خواصی که از ابتلا به بیماریهایی هم چون دیابت، پارکینسون، سرطان پروستات و حتی آلزایمر جلوگیری می کند. به گفته پزشکان، نشویدن قهوه به طور کلی در کاهش نرخ مرگ و میر می تواند مؤثر باشد. اما نباید از یاد ببریم که عوامل بسیاری در تأثیرگذاری قهوه بر سلامت انسان دخیل است، به عنوان مثال نحوه سوخت و ساز کافئین در بدن هر کس بر خوب یا بد بودن قهوه برای او نقش حیاتی دارد. هم چنین نوشیدن قهوه برای افرادی که از برخی مشکلات قلبی خاص رنج می برند مضر است و آنها را در معرض حملات قلبی قرار می دهد.
از طرف دیگر بر خلاف تصور مردم، نوشیدن روزانه شش فنجان قهوه برای افرادی که دهه 50 یا 60 زندگی خود را پشت سر می گذارند هیچ خطری ندارد و یاعث افزایش احتمال مرگ در آنها نمی شود. این تصور از آنجا ناشی می شود که مردم گمان می کنند تنها ماده موجود در قهوه کافئین است، در حالی که قهوه دارای ترکیبات مختلفی است که هر یک تأثیری مثفاوت بر سلامتی دارند، تأثیراتی که گاهی خوب و گاهی بد هستند. اما به طور کلی عادت به نوشیدن قهوه نه تنها بد نیست بلکه برای اکثر افراد مفید است. البته به شرط آنکه، قهوه بدون شکر یا همراه با مقدار محدودی شکر یا شیر مصرف شود. زیرا مخلوط کردن قهوه با مقدار زیادی شکر یا خامه داستان کاملاً جداگانه ایست که عملکردی تقریباً مشابه با نوشابه های گازدار دارد. یافته های اخیر دانشمندان را امیدوار کرده است که از طریق رساندن مستقیم CLA به شبکیه، بتوانند برخی بیماری هایی چشمی را درمان کنند.
از طرف دیگر بر خلاف تصور مردم، نوشیدن روزانه شش فنجان قهوه برای افرادی که دهه 50 یا 60 زندگی خود را پشت سر می گذارند هیچ خطری ندارد و یاعث افزایش احتمال مرگ در آنها نمی شود. این تصور از آنجا ناشی می شود که مردم گمان می کنند تنها ماده موجود در قهوه کافئین است، در حالی که قهوه دارای ترکیبات مختلفی است که هر یک تأثیری مثفاوت بر سلامتی دارند، تأثیراتی که گاهی خوب و گاهی بد هستند. اما به طور کلی عادت به نوشیدن قهوه نه تنها بد نیست بلکه برای اکثر افراد مفید است. البته به شرط آنکه، قهوه بدون شکر یا همراه با مقدار محدودی شکر یا شیر مصرف شود. زیرا مخلوط کردن قهوه با مقدار زیادی شکر یا خامه داستان کاملاً جداگانه ایست که عملکردی تقریباً مشابه با نوشابه های گازدار دارد. یافته های اخیر دانشمندان را امیدوار کرده است که از طریق رساندن مستقیم CLA به شبکیه، بتوانند برخی بیماری هایی چشمی را درمان کنند.
******************************
قهوه، قوه بینایی را تقویت میكند
******************************
یافته های تازه نشان می دهند، نوشیدن روزانه یك فنجان قهوه قدرت بینایی را تقویت میكند. به گزارش از هلث دی، شبکیه همان لایه نازک پشت چشم است که از سلولهای حساس به نور و سلولهای عصبی تشكیل شده است که مسئول دریافت و سازماندهی اطلاعات بصری انسان اند. شبکیه یکی از لایههای حساس بدن است که در مقایسه با سایر اعضای بدن اکسیژن بسیار زیادی مصرف میکند. محققان مدرسه پزشکی دانشگاه جان هاپکینز، به این نتیجه رسیدهاند، نوشیدن روزانه یك فنجان قهوه سبب میشود کمبود اکسیژن جبران شود و قدرت بینایی افزایش یابد.قهوه، قوه بینایی را تقویت میكند
******************************