انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: پیشنهادات کاربران جهت رفع و کمک به افراد بی بضاعت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  0.327507001341925156_jazzaab_ir.gif]

گل» پیشنهادات کاربران جهت رفع و کمک به افراد بی بضاعت «گل

گلگلدر این تاپیک میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را نسبت به رفع و کمک به افراد بی بضاعت پست کنید همچنین نظرات و راهکارهای شما عزیزان از سوی هیئت امناء مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و در نهایت نظر نهایی جمع بندی و به اطلاع همه عزیزان قرار خواهد گرفتگلگل

"با تشکر"
باسلام به دوستان عزیزم
8 سالی هست موسسه حمایت ازبیماران چشمی آرپی تاسیس شده .اوایل باعث امیدواری بود .عضویت و شناسایی بیماران و نوید خوب شدن وحمایت.
اما کم کم کاراشون کم شد .و دیگه ازشون خبری نیست. حتی مشاوره هاشون پولی شد.
توی این 8 سال چه کمکی کردند ؟ به چه کسی کمک کردن ؟همایتشون چی بوده ؟و....؟؟؟؟
اما در مقابل دراین مدت خیلی کم این انجمن که به کمک آقای سروش و بقیه دوستان سالم و آرپی تاسیس شده خدمات زیادی صورت گرفته و امیدواری زیادی در بچه ها بوجود آمده. وکمک زیادی به بچه های آرپی و اشتارگات کرده و دوستان خوبی را کنار هم جمع کرده است.
بچه های آرپی از توانایی بالا و هم سواد و تحصیلات خوبی بر خوردارند و در رشته های حقوقی و مشاوره ای و روانشناسی و......تبحر و دانش دارند و میتوانند در انجمن حمایت از بیماران چشمی آرپی فعالیت کنند..
چرا دوستانی که تهران هستند به مراکز بهزیستی و دیگر جاها نمیروند و
در انجمن آرپی چرا ازبچه های آرپی کسی در هئت رئیسه عضو نیست تا بتواند برای اشتغال و کمک به بچه های آرپی قدمی بردارد؟

دوستان لطفا نظربدین؟
1-برای ایجاد قرض الحسنه وصندوق حمایت از اعضای انجمن .
2-راه های کسب درآمد و ایجاد اشتغال .حتی اشتغال زودبازده خانگی .
3-نشر ماهنامه واطلاع رسانی
4-.....
دوستان نطر بدین
[تصویر:  143.gif]

من غم را در سکوت ، سکوت را در شب ، شب را در بستر، بستر را براي انديشيدن به شمـــا دوست ميدارمگل
چوپان قصه ی ما دروغگو نبود...او از تنهایی داد میزد گرگ آمد...افسوس که کسی تنهایی اش را باور نکرد...همه در پی گرگ بودند...تنهاکسی که فهمید چوپان تنهاست گرگ بود!!!دلشکسته(گیج)
سلام داداشا وآبجیای گلم امیدوارم حالتون خوب باشد، ممنون از لطف شما خوبان نسبت به منگل(تشویق)
دوستان امروز صبح پیرو تماس تلفنی داداش افشین با اینجانب موضوعی را با ایشان در میان گذاشتم البته قبلا جزئیات این موضوع را با حاج آقا و ابجی سعیده و داداش محمد حسین مطرح شده بود!!!موضوع راجب بعضی از دوستان دردمندمان است که علاوه بر درد و رنج بیماری مسائلی باعث دغدغه این عزیزان گردیده و با توجه باینکه بعضی دوستان متاهل و دارای فرزند میباشند با مشکلات هزینه خورد و خوراک ووو...مواجه شده اند من این بحث را ایجاد می نمایم که راهکار و نظر دوستان را بشنوم وتمامی نظرات شما مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت و در نهایت نظر نهایی جمع بندی و به اطلاع همه عزیزان قرار خواهد گرفت...ابجی سعیده/داداش فرزاد/ابجی ستوده با هماهنگی یگدیگر همین امشب تایپیکی را در بخش پیشنهادات با عنوان""پیشنهادات کاربران جهت رفع وکمک به افراد بی بضاعت""ایجاد نمایند...کلافه
با تشکر فراوانگلکلافهگل

[تصویر:  143.gif]
باسلام به دوستان وسروران عزیز
دوستان کسانی که میتوانند به عنوان نماینده ومددیار به کمک دوستان آرپی واشتارگات فعالیت کنند اعلام آمادگی نموده تا با برنامه ریزی وهماهنگی وهدف بندی برای مراجعه به مراکزی که کارشان کمک به افراد مددجو و معلول هست وشناسای امکانات وفرصت هایی که برای کمک و همکاری وجود دارد و میتواننددر اختیار عزیزان قرار میدهند دوستان را آگاه نمایند
مراکزی مثل شهرداریها .
بهزیستی .
و.هیدشورای شهر جهت فراهم سازی زیرساخت های شهری وارائه طرح برای مبلمان شهری برای حفاظت وامنیت معلولان
و یا اشتغال عزیزان....
ویا مراکزی که میشود کمک مالی از آنها گرفت (وام بانکی و.....)
و یا مراکز ورزشی و تغریحی و آموزشی
و........
لطفا نظر وکمک فکری بدهید

نماینده ومددیار باید بدون چشمداشت وحتی به صورت رایگان .
مثلا من بصورت رایگان
چند ماهی در یک کتابخانه در شهر . کتابخانه گویا را که تعطیل شده بود راه اندازی وبه کم بینایان ونابینایان مشاوره وکمک میکردم.
باسلام به دوستان عزیز
2هفته ای گذشت کسی ییشنهاد یا انتفادی در مورد مطلب قبلی نداد.
شاید من اشتباه کردم واینجا جای این بحث نبود ویا سوالاتم نامفهوم بود.؟
من چون به کار آفرینی واشتغال واقتصادوارتقائ سطح دانش وفرهنگ مردم وطنم ودوستانم اعتقاد دارم سعی کردم جرقه ای را برای آگاهی وبیداری بزنم وبا مشورت وکمک شما عزیزان راه جدیدی به روی خود بازکنیم.
البته من برنامه هایی دارم اما دوست دارم شما نظر وایده وکمک فکری بدهید.
ممنونم

سراج

باسلام و تشکر از جناب سروش و داداش محسن گرامی، بنظر من این طرحها در مراکز بالاتر از اداره بهزیستی کل تا ادارات و موسسات دیگر مطرح و پیگیری شود بهتر است و با موافقت این ادارات کل در موسسات زیر دست به اجرا درامده و این ادارات با کمک گیری از خیرین بتوانند کاری صورت دهند.
نظر دیگر من این است درصورت امکان برای این افراد بی بضاعت یا اعضای خانواده شان زمینه شغلی فراهم نمود و به فرموده امام بجای ماهی دادن ماهیگیری به کسی یاد داد تا در آتی بتوانند بدون چشم داشت از توان خود بهره ببرند
باتشکر فراوان
سلام به همه مخصوصا دوستانی که به فکر بقیه افراد هم هستند و به مشکلات بقیه دوستان بیماران چشمی هم هستند.
اگه میشد یک شغل درون خانه برای این افراد فراهم میشد همان کار در خانه خوب بود چون برای کسانی که آرپی شدید دارند واقعا فعالیت بیرون از منزل همراه با اضطراب هست و فقط روحیه کار از دست میره
تا اونجا که میدونم بهزیستی هم به دردجرز لای دیوار میخوره و فقط چرت و پرت تحویل آدم میدن.
و ممنون از تمامی خیرین
سلام و درود
البته من در حدی نیستم نظری بدم اما با حرف داداش مصطفی موافقم کار خانگی خوبه و یا اگه از خیرین کسانی بتونن کارخانه ای ایجاد کنن که متناسب این افراد و مخصوص اینگونه افراد باشه و کارش جوری باشه که اینگونه افراد بدون ازیت شدن چشمانشان به کار بپردازند خیلی خوب میشود اداره بهزیستی تا اونجایی که من شنیده ام باید حمایت کنه نمیکند پس همون بهتر با تلاش افراد خیر اینگونه کارافرینی ایجاد بشه بهتر است .

با عرض معزرت بخاطر جسارت در ابراز نظر
سلام تو یک سایت معتبر داشتم میخوندم که راه جالبی پیداکردن برای کمک به بی بضاعتها که میشه الگو صحیح بسازه.
هدف صرفا الگوبرداری است از سایت زیر

کمک اینترنتی 150 بسته ای
سلام به همه ی دوستان به نظر من خوبه یه شماره حساب باشه که تمامی کاربران هاهیانه مبلغی به این شماره حساب واریز کنن
هر کس به اندازه ی توانش میتونه در این امر مشارکت داشته باشه . من فکر میکنم تعداد ما الان اونقدری باشه که خودمون بتونیم یه صندوق برای خودمون داشته باشیم از این صندوق میتونیم به دوستان جهت ازدواج و یا ... وام بدیم و به دوستانی که مشکل مالی دارن ماهیانه مبلغی پرداخت بشه
سلام به همه دوستان گرامی وقت بخیر:من هم با پیشنهاد دوستان جهت رفع مشکلات افراد بی بضاعت موافق هستم،یکی از دوستان پیشنهاد داده بودند که با قرار دادن شماره حسابی در انجمن دوستان ماهانه مبالغی واریز نمایند این پیشنهاد به دلایلی نمیتواند انجام بپذیرد عزیزی که این پیشنهاد را داده اند ناراحت نشوند من براساس استدلالی که دارم این پیشنهاد را رد میکنم.پیشنهاد من این است که اقای سروش، سعیده جان و دوستانی که میتوانند با موسسات خیریه یا خیرین ارتباط برقرار کنند این انجمن را به انها معرفی کنند و از انها برای رفع مشکلات دوستان کمک بخواهند.دوستانی هستند که تشکیل خانواده داده اند، عزیزانی مشغول تحصیل هستند یا کسانی که به وسیله های کمک بینایی نیاز دارند اما به دلیل ضعف مالی نمیتوانند به پزشک مراجعه نماییند و این وسیله ها را تهیه با کمک کنیم.اقای سروش،لیلا و باهر خانوم که مشاور هستند که با دوستان در ارتباط بوده اند بهتر از مشکلات دوستان اطلاع دارند.با تشکر از همه که وقت گذاشتند.
سلام به همه دوستان صبحتون بخیر من پشنهاد میکنم فعلا و در حال حاضر شماره حسابی اعلام بشه تا حداقل مشکل مقطعی ما مثلا خود من که در حال تحصیلم و مشکل مالی دارم رفع شود و بعدا مدیران زحمتکش دنبال رفع اساسی مابیماران باشن
سلام سوالي درخصوص پرداخت شهريه دانشگاه آزاددارم.
من دربهزيستي پرونده دارم وداراي معلوليت شديد مي باشم.ازطرفي پسرم درمقطع ابتدايي درمدرسه سما که زيرنظردانشگاه آزادهست درس مي خواندوامسال 3800000تونان شهريه داده ام.آيا شهرينه فرزندم توسط سازماني پرداخت مي شود
متشکرم
(1394 / 8 / 11، 10:41 صبح)مصطفي55 نوشته است: [ -> ]سلام سوالي درخصوص پرداخت شهريه دانشگاه آزاددارم.
من دربهزيستي پرونده دارم وداراي معلوليت شديد مي باشم.ازطرفي پسرم درمقطع ابتدايي درمدرسه سما که زيرنظردانشگاه آزادهست درس مي خواندوامسال 3800000تونان شهريه داده ام.آيا شهرينه فرزندم توسط سازماني پرداخت مي شود
متشکرم

باسلام خدمت شما برادربزرگوار

داداش مصطفی55ورودشما را مجدا به سایت صمیمانه تبریک عرض می نمایم... گلدوست عزیز لطفا بر روی لینک ذیل کلیک نمائید وخبری که هم اکنون درج شده را مطالعه نمائید، به خود فردمعلول هزینه های تحصیلی همچون شهریه تعلق می گیرد ولی به بستگان درجه یک آنها لازم است به بهزیستی منطقه تماس یا مراجعه نمائید....
موفق باشی. گل
http://rpsiran.ir/forum/showthread.php?tid=4201
سلام به همگی،به نظر من باید با اسفاده از نرم افزارها و برنامه های کامپیوتر ی برای افراد کم بینا شغل های مرتبط با کامپیوتر ایجاد کرد.مثله فووشاپ،ورد،....