انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: خواص قهوه سبز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
قهوه سبز از دانه‌های قهوه برشته نشده تهیه می‌شود.به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگات در ایران"به نقل از گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، دانه قهوه سبز متابولیسم را از طریق عملکرد اسید کلوروگنیک تحریک می‌کند.این ماده همزمان با تحریک کبد برای چربی سوزی از آزاد شدن گلوکز در خون نیز جلوگیری می‌کند. ترکیب این مکمل‌ها تاثیر چشمگیر بر کاهش وزن دارد.دانه قهوه سبز در عین حال به حفظ قندخون در وضعیت سالم و طبیعی کمک می کند و در پایین آوردن فشارخون نیز موثر است. قهوه سبز همچنین دارای ترکیباتی است که عملکرد قلب و عروق را بهبود می‌بخشد و خواص آنتی ‌اکسیدانی نیز دارد.بر اساس این گزارش ؛ به نقل از سایت اینترنتی اورگانیک، آزمایش‌ها در عین حال نشان می دهد که این خوراکی می تواند دو برابر بیشتر از چای سبز و انگور مولکول‌های مضر رادیکال آزاد را از بدن حذف کند.