انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: ویتامین های موجود در غذاها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
(تشویق)چه ویتامین هایی در چه غذاهایی بیشتر یافت می شود؟(تشویق)

ویتامین A: هویج، کلم برگ، اسفناج، فرآورده های لبنی، زرده تخم مرغ، مرکبات بخصوص کیوی و فلفل سبز

ویتامینC : کلم بروکلی و سیب زمینی

ویتامینE : تخم مرغ، غلات، روغن سبزیجات و تخمه آفتابگردان

لوتئین: اسفناج، ذرت، کلم برگ و بروکلی

اسیدهای چرب: ماهی آب سرد مانند سالمون، روغن آفتابگردان و روغن ذرت

روی: گوشت قرمز، میگو، ماهی، غلات کامل و فرآورده های لبنی

به طور متوسط حدود 60 درصد حجم کل بدن را آب تشکیل می دهد. برای حفظ رطوبت بدن باید در طول روز مقادیر کافی آب بنوشید. چشم ها نیز برای دید بهتر به رطوبت نیاز دارند و خشکی، خستگی و تاری دید نشانه کم آبی و نیاز بدن به آب است. مصرف اسید آمینه برای سلامت چشم ها لازم است. اسیدآمینه از چشم ها در برابر رادیکال های آزادی که باعث بروز صدمات چشمی می شوند، محافظت می کند و بافت چشم ها را سالم نگه می دارد.گلگل