انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: پیشنهادات کاربران برای اطلاع رسانی سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همگی
*** **** 1 پیشنهاد دارم **** ****
دوستان انجمن برای بهبود هرچه بیشتر سطح انجمن دوستانی که به چشم پزشک مراجعه میکنند قبلش آدرس سایت انجمن به همراه شماره تماس آقا محسن ( در صورت تایید مدیران ) درون 1 کاغذ نوشته و به پزشک بدهند .
و از پزشک بخوان که این انجمن را به همه بیماران شبکیه معرفی کنه و حضور فراگیر تر شه
وخود پزشک نیز احتمالن عضو شه
من خودم سایت را اخیرا معرفی کردم به مطبی که رفتم
با تشکر
سلام ایده حالبی است داداش مصطفی پیشنهاد من غیر از پیشنهادی که شما مطرح کردید این است که تمام دوستان به انجمن نابینایان و کم بینایان شهرشون مراجع کنند در این انجمن ها افراد زیادی حاضر هستند که کم بینا هستند من خودم به خیلی از بچه های انجمن ادرس سایت رو دادم و تا به حال چند نفری عضو شدندگلگلگلگلگل
سلام بچه ها انلاین خوب هستین مصطفی جون و ملیحه جون خیلی ایده ی خوبی دادین(تشویق)(تشویق)قلب به نظرم ادرس انجمن و شماره محسن جون رو.. بیاییم یه اطلاعیه یا بنر درست کنیم هرکسی در انجمن نابینایا و کم بینا شهرشون نصب کنه یا یکی از اون اطلاعیه ها هم بدیم به مطب دکتر چشممان و یکی هم بدیم به دکتر دویش البته روی کاغذم میشه متنشو بزرگ نوشت و کپی کنیم متنشو فرزادجون و فاطمه جونم بنویسه نظرتون چیهجشنجشنجشن

وحـید

سلام آجیا و سلام داداشا گل... خوبین عزیزانم؟ امیدوارم همگی خوب باشین(لبخند) درمورد پیشنهاد داداش مصطفی و آبجی ملیحه به عنوان یک برادر کوچک شما عرض کنم که این سایت اصلا از اول برای کمک و دورهم جمع شدن بیماران چشمی دراین انجمن ایجاد شد. و به حمداله بدون اینکه متنی یا پوستری جایی نصب شود تعداد افراد روزبروز رو به فزونیست و جای تعجب دارد که اکثر افرادی که اینجا ثبت نام کردن حضور خودرا علنا نشان نمیدهند و یا گذری و خیلی بی سروصدا میان و میرن و ما متاسفانه این دوستان را احساسشون نمیکنیم اما من خودم شخصا هر دکتر یا ایپتومتریستی رفتم چه دراتاق انتظار و چه در مطب، اخبارات جدید چشم پژشکی که اینجا خوندم، اونجا مطرحش میکنم و دکترا و یا بیماران کنجکاو میشن که این خبرهای جدیدو از کجا اطلاع دارم که اونا زیاد خبر ندارن!!!! و من تعریف این سایتو میکنم و اون دکتر یا بینایی سنج و بیماران درخواست آدرس میکنند.(تشویق)جشن به نظر من اگه اینجوری که این عزیزان در پیشنهاد خود عنوان نمودند ما عمل کنیم یه جورایی از هدف و انگیزه اصلی و بی آلایشی که این سایت و انجمن درخود داشته، خارج شده و حکم تبلیغ به خود میگیرد و مخاطبین را دچار شبهه و تردید میکند و به فکر فرو میبرد که این سایت هم همانند سایتهای تبلیغی و تجاری دیگر، در ذهن خویش متصور خواهند نمود و من متاسفانه و باعرض پوزش با این اقدام زیاد موافق نیستم ولی خوشبختانه در دوره ای هستیم که ارتباطات بسیار گسترده و رو به پیشرفت است و بیماران عزیز دیگر دیر یا زود در جریان این سایت و انجمن قرار خواهند گرفت و به جمع ما انشالله ملحق خواهند شد(تشویق)(لبخند)دعا از شما دوستان عزیز به خاطر این پیشنهاد ناخوشایندم عذرخواهی میکنم. (غمگین)
اگرمیشه خبرهارو به روز رسانی کنید...ممنون ...امیررضا
اگرمیشود لطف کنید اخباری جدید ازبیماری ارپی وشبکوری به ما اطلاغ بدهید ممنون ...
ممنونم، عزیزم حتما پیگیری میشودگل