انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: ***گوش دادن موسیقی***
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
گلگل
گل
گلگل
باسلام وخسته نباشید دارم خدمت شما آبجی عزیزم منتظرو همینطور برادر گرامی ماحاج آقاموسوی امیداورم حالتون خوش وخرم باشه
حاج آقا موسوی من یک سوال دارم خدمتتون و خیلی ذهنمو درگیر کرده وبرای من یادیگر دوستان هم همینطور؟؟؟
سوال من اینه درمورد گوش دادن موسقی حرام یا خیر ؟؟ اگرحرام است دلیلش چیست ؟؟؟؟ من بیشتر آهنگای ملایم یا غمگین و مجاز گوش میدم آیا گوش دادن این آهنگ برمن حرام است
خواهش میکنم کامل برای ماتوضیح بدین ؟؟؟
فرشتهتشکرفرشته
گلگل
گل
گلگل
باسلام و عرض معذرت فراوان به دلیل این همه تأخیر در پاسخ
حرمت موسیقی از دیدگاه سایر مراجع متفاوت است . مراجعی چون آیت الله صافی گلپایگانی تمامی موسیقی را حرام می دانند و اما آیت الله مکارم ، بهجت ، وحید خراسانی و آیت الله خامنه ای نظرشان این است که در صورتی که موسیقی مهیج باشد و مخصوص مجالس لهو و لعب باشد حرام است . چرایی این موضوع به صورت کامل مشخص نیست اما در مذهب ما رفتارهای هیجانی چه در عزاداری و چه در شادی و اموری که منتهی به کاهش عقلانیت شود مورد پذیرش نیست پس شاید از این جهت است که موسیقی مهیج ممنوع است .
با سلام خدمت آبجی منتظر و آبجی فاطمه. آبجی فاطمه اگه دنبال علت حرام بودن بعضی از موسیقی ها در اسلام میگردید پیشنهاد میکنم به سخنرانی استاد رائفی پور در مورد موسیقی مراجعه کنید که استاد بصورت علمی و با استدلال علت حرام بودن بعضی از موسیقی هارو مطرح میکنه.
آدرس سایت : http://www.masaf.ir
سلام داداش روحان ممنونم سخنرانی خیلی کاملی بود دستتون درد نکنه