انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: خواص خرمالوی خوشمزه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خرمالو دارای منافع سلامتی از جمله ( توانایی برای بهبود سلامت چشم، کاهش نشانه های پیری، جلوگیری از انواع سرطان، بهبود هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش کلسترول، افزایش سوخت و ساز بدن، تقویت استخوان، افزایش عملکرد شناختی، کاهش فشار خون، مراقبت از پوست، کمک به کاهش وزن، کاهش التهاب و افزایش گردش خون در سراسر بدن ) می باشد. به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از عصر مطلب، میوه متوسط با کالری بالا است (100 گرم خرمالو 70 کالری فراهم می کند) اما در چربی بسیار پایین است. گوشت بافت صاف آن منبع بسیار خوبی از فیبر غذایی است. 100 گرم از میوه تازه دارای 3.6 گرم یا 9.5٪ از مصرف روزانه فیبر توصیه شده است. خرمالو حاوی فلاونوئید پلی فنولیک آنتی اکسیدان مانند کاتچین و گالوکاتچین علاوه بر داشتن یک ترکیب ضد تومور مهم، اسید بتولینیک است کاتچین خواص ضد عفونی، ضد التهاب و ضد خونریزی (جلوگیری از خونریزی از عروق خونی کوچک) دارد.
خرمالوی تازه دارای دیگر ترکیبات آنتی اکسیدان مانند ( ویتامین A، بتاکاروتن، لیکوپن، لوتئین، ZEA-xanthin و کریپتوگزانتین ) می باشد. نقش مهمی در پیشگیری از پیری و مراحل مختلف بیماری دارد. خرمالو منبع بسیار خوبی از ویتامین C، یکی دیگر از آنتی اکسیدان بسیار قوی می باشد. مصرف مرتب غذاهای غنی از ویتامین C به بدن در توسعه مقاومت در برابر عوامل عفونی، پاک کردن سموم و رادیکال های آزاد کمک می کند. میوه خوب دارای بسیاری از ویتامین های با ارزش ب - کمپلکس مانند ( اسید فولیک، پیریدوکسین ( ویتامین B6 )، تیامین و ... ) است. این ویتامین ها کوفاکتورهایی برای توابع آنزیمی متابولیک در بدن عمل می کنند. میوه خرمالوی تازه نیز حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم، منگنز (15٪ از DRI)، مس (12٪ از DRI) و فسفر است. منگنز کوفاکتور برای آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، که یک رادیکال آزاد بسیار قوی است. مس کوفاکتور برای بسیاری از آنزیم های حیاتی، از جمله سیتوکروم C - اکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز ( دیگر مواد معدنی به عنوان کوفاکتور برای آنزیم منگنز و روی ) است. مس همچنین برای تولید سلول های قرمز خون مورد نیاز است.