انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: * * راهنما * *
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
راهنماي عيب يابي درایو CD و DVD


آيا با درايو ديسک خود مشکل داريد؟ آيا کامپيوتر شما از ضبط اطلاعات روي CDها و DVDها امتناع مي کند؟ اين مقاله را به دقت مطالعه کنيد تا پاسخ بسياري از مشکلات خود در زمينه Disc -Burning را بيابيد...


1. مقدمات

چند دليل متداول وجود دارد که باعث مي شوند ويژگي Disc-Burning کامپيوتر شما به طور صحيح کار نکند. اجازه بدهيد ابتدا به بررسي موارد ساده بپردازيم. آيا PC شما بيش ازيک درايو CD و DVD دارد؟ در اين صورت مطمئن شويد ديسکي که تصميم داريد عمليات ضبط اطلاعات را بر روي آن انجام دهيد در درايو صحيح قرار گرفته و در عين حال درايو مورد نظر با نوع ديسک مورد استفاده شما سازگار است. همچنين، بررسي کنيد که آيا ديسک مورد استفاده شما داراي هر گونه محدوديت سرعت است يا خير. شايد به نظر شما مضحک به نظر برسد، اما بد نيست مطمئن شويد که ديسک را به صورت وارونه در درايو قرار نداده ايد. در نهايت، بررسي کنيد که ديسک قبلاً مورد استفاده قرار نگرفته باشد. اگر قسمت زيرين ديسک داراي دو رنگ متفاوت است، به احتمال قبلاً اطلاعاتي بر روي آن ذخيره شده اند. يک ديسک قابل بازنويسي مي تواند پاکسازي شده و مجدداً مورد استفاده قرار گيرد، اما يک ديسک يکبار نوشتني (Write-One) از بازنويسي اطلاعات پشتيباني نمي کند.



2. درايو تشخيص داده نمي شود

اگر درايو شما توسط بعضي از برنامه ها تشخيص داده نمي شود، مي توانيد بررسي کنيد که آيا به طور صحيح در ويندوز نصب شده است يا خير، براي اين کار به منوي Start رفته، بر روي My Computer (و يا تنها Computer. در صورتي که از ويندوز 7 يا ويستا استفاده مي کنيد) کليک راست کرده و سپس گزينه Manage را از فهرستي که ظاهر مي شود انتخاب کنيد. در ويندوز 7 و ويستا ممکن است مجبور شويد در جعبه محاوره اي UAC) User Account Control) ظاهر شده بر روي گزينه Continue کليک کنيد. با اين حال در ويندوز اکس پي شما مستقيماً به کنسول مديريت کامپيوتر هدايت خواهيد شد. اينجا ابتدا بر روي Device Manager در ستون سمت چپ و سپس بر روي علامت + کنار عبارت DVD/CD-Rom Drives کليک کنيد. اگر درايو شما در اينجا فهرست شده و هيچ علامت تعجب يا علامت سؤالي در کنار آن ديده نمي شود، به طور صحيح نصب شده است. شما مي توانيد کليک راست بر روي آيکون درايو خود و سپس انتخاب گزينه Unistall از فهرستي که ظاهر مي شود را امتحان کنيد. کامپيوتر خود را مجدداً راه اندازي کنيد تا ويندوز دوبار درايو مورد نظر را در طول فرآيند Start -up نصب کند. برنامه اي که قبلاً درايو را تشخيص نمي داد بررسي کنيد و ببينيد که آيا مشکل برطرف شده است يا خير. اگر مشکل همچنان ادامه دارد، به بخش پشتيباني سايت وب توليد کننده برنامه مراجعه کرده و ببينيد آيا يک به روز رساني قابل دانلود وجود دارد که به احتمال بتواند مشکل شما را برطرف کند.



3. ابزارهاي پر سرو صدا

اگر متوجه شديد که درايوهاي CD و DVD شما صداي زيادي توليد مي کنند، ممکن است اين موضوع به سرعت هاي بالاي Read/Write آن ها مربوط باشد. شما مي توانيد سرعت درايو خود را در طول فرآيند ضبط ديسک ها کاهش دهيد. اين کار در عين حال مي تواند اعتمادپذيري درايو شما را افزايش دهد. با اين حال اگر درايو شما تنها هنگام خواندن و يا نوشتن يک ديسک معين چنين وضعيتي پيدا مي کند، به احتمال زياد مشکل به ديسک مربوط مي شود. اين احتمال وجود دارد که CD مورد نظر تاب داشته باشد. ديسک را روي يک سطح صاف قرار داده، يک طرف آن را با انگشت شست خود نگهداريد و ببينيد که آيا طرف ديگر آن از روي سطح بلند مي شود يا خير.
اگر ديسک به طور يکنواخت بر روي سطح قرار نگرفته، به احتمال بايد آن را جايگزين کرده و يا با کپي محتواي آن بر روي يک ديسک ديگر، استفاده از ديسک اصلي را متوقف کنيد. نکته ديگري که مي تواند باعث ايجاد سرو صدا در درايو شود، برچسب ديسک است، اگر يک برچسب کاغذي را بر روي ديسک خود چسبانده باشيد، مي توانيد توازن آن را به هم بزند.



4. يک درايو گير کرده را باز کنيد

اگر کشوي درايو CD يا DVD شما به هر دليلي باز نمي شود، يک روش سريع و آسان براي نجات ديسکي که در داخل آن گير کرده است وجود دارد. تمام درايوهاي اپتيکال داراي يک حفره کوچک در قسمت جلويي خود هستند که همانند يک سيستم پرتاب اضطراري عمل مي کند. تمام چيزي که براي باز کردن کشوي درايو نياز داريد، يک گيره کاغذ باز شده است. ابتدا PC خود را خاموش کرده و کابل آن را از پريز برق جدا کنيد. گاهي اوقات بهتر است درايو را کاملاً از سيستم خود خارج کنيد. گيره کاغذ را باز کنيد. به صورتي که بخشي از آن کاملاً صاف باشد. سپس، سيم را وارد حفره جلويي درايو کرده و آن را به آرامي اما محکم فشار دهيد. به اين ترتيب درب درايو از جاي خود آزاد خواهد شد. حالا کشوي درايو را به آرامي بيرون کشيده و ديسک خود را برداريد.[تصویر:  co658.jpg]



5. سرعت هاي ضبط

جديدترين درايوهاي CD/DVD-Burner مي تواند اطلاعات را با سرعت هاي بسيار بالايي بر روي ديسک ها ذخيره کنند (تا 52x براي ديسک هاي CDو 22x براي ديسک هاي DVD). وقتي در حال انتقال اطلاعات به يک ديسک هستيد، ممکن است نرم افزار به شما اجازه ندهد که عمليات ضبط را با سرعت هاي بالاي ادعا شده توسط درايوتان انجام دهيد. اين وضعيت مي تواند به دليل عدم سازگاري ديسک خام مورد استفاده شما با سرعت هاي بالاتر باشد. بسته بندي ديسک هاي خام خود را کنترل کرده و ببينيد آن ها حداکثر از چه سرعت ضبطي پشتيباني مي کنند. حتي اگر ديسک و درايو هر دو با يک سرعت بالاي ضبط اطلاعات سازگار باشند، ممکن است بخواهيد به طور دستي سرعت پايين تري را انتخاب کنيد زيرا فرآيند ذخيره سازي داده ها بر روي ديسک اپتيکال در سرعت هاي پايين تر از اعتمادپذيري بسيار بيشتري برخوردار است. شما معمولاً مي توانيد سرعت را به طور دستي در داخل خود برنامه Burning تنظيم کنيد. اگر براي ايجاد ديسک هاي خود مشکل داريد، بهتر است کاهش سرعت ضبط را امتحان کنيد.



6. فايل هاي صوتي

اگر يک CD موسيقي هنگام استفاده از آن در ابزاري غير از يک کامپيوتر همان طور که انتظار داريد رفتار نکرد، مطمئن شويد از برنامه مناسبي براي ضبط ديسک استفاده کرده ايد و اين که برنامه مذکور ديسک را با تنظيمات صحيحي ايجاد کرده است. دو نوع CD موسيقي وجود دارد: Audio CD استاندارد و cdهاي حاوي فايل هاي mp3. نوع دوم يک ديسک داده با فايل هاي mp3 معمولي بر روي آن است، اما يک Audio CD يک ديسک با فرمت بندي خاص است که درست همانند يک ديسک خريداري شده از فروشگاه کار مي کند. شما مي توانيد تعداد موسيقي هاي بسيار بيشتر را بر روي يک ديسک mp3 ذخيره کنيد، اما تمام پخش کننده هاي ديسک با اين فرمت سازگار نيستند. ديسک هاي Audio CD تقريباً بر روي تمام انواع درايو يا CD-Player قابل پخش خواهند بود، هر چند که بعضي از اين دستگاه ها با ديسک هاي CD-RW به خوبي کار نمي کنند. براي آن که مطمئن شويد CDموسيقي شما به طور صحيح پخش خواهد شد، در برنامه مورد استفاده تان به دنبال گزينه اي تحت عنوان Audio CD باشيد و هميشه از ديسک هاي CD-R استفاده کنيد.



7. ظرفيت

آيا متوجه شديد که نمي توانيد از تمام ظرفيت ديسک خود استفاده کنيد؟ اين موضوع کاملاً عادي است. براي مثال، يک DVD خام داراي ظرفيت اسمي 4/7 گيگابايت است اما معمولاً تنها نزديک به 4/3 گيگابايت اطلاعات را در خود ذخيره مي کند. بعضي از نرم افزارها مانند Nero و Roxio Creator داراي يک ويژگي Overburn هستند که به شما امکان مي دهد داده هاي بيشتري را بر روي يک ديسک (تا 800 مگابايت براي CDو تا 4/6 گيگابايت براي DVD) ذخيره کنند. با اين حال براي استفاده از ويژگي مذکور، درايو مورد استفاده شما بايد با Overburning سازگار باشد. شما مي توانيد شماره مدل درايو خود را در يک موتور جست وجو مانند Google وارد کنيد. اگر درايو شما قادر به Overburn نباشد، ممکن است بتوانيد اين قابليت را با يک ارتقاي Firware به آن اضافه کنيد. در اين مورد نيز يک جستجوي آنلاين مي تواند پاسخ هاي مورد نياز شما را در اختيارتان قرار دهد. توجه داشته باشيد که Overburning يک روش قطعي نيست و با تنظيم نرم افزار خود براي اين کار ممکن است تعداد ديسک هاي سوخته و غير قابل استفاده خود را به طور چشمگيري افزايش دهيد.
آشنایی با انواع بوق‏های BIOS به هنگام روشن کردن سیستم


مطمئنأ شما نیز صدا و بوق هایی که هنگام روشن کردن کامپیوتر از درون کیس تان به گوش میرسد را شنیده اید. همگی این بوق ها از جانب مادربورد شما هستند. تفاوت این بوق ها از نوع آن و تعداد آنهاست که بیانگر یک مشکل در درون مادربورد است. در این ترفند تمامی بوق ها و پیامهای خطای مربوطه آنها را برای شما جمع آوری کرده ایم. در صورتی که همچین صداهایی از کیس شما بیرون میاید حتماً این ترفند را خوانده و به فکر راه حل باشید.



وقتی یک کامپیوتر روشن شده و برای بالا آمدن آماده میشود و یا هنگامی که کامپیوتر Reset میشود، BIOS سیستم شما با عملکردی به نام POST به تست کردن سخت افزار سیستم میپردازد تا از درستی اتصال انواع Deviceها مطلع شود.
در این صورت اگر سیستم با مشکلی مواجه شود، POST برای BIOS پیغام خطا میفرستد. این که به عنوان مثال کارت گرافیکی شما با مشکل مواجه شده است. این ها همان بوق ها هستند که باعث اطلاع شما از پیش آمدن مشکل میشوند. بنابراین بهتر است با اینگونه بوق ها اشنا بشویم (ترفندستان) تا در صورت هر گونه ایرادی، خودمان در صورت امکان رفع اشکال کنیم.
البته همانطور که گفتیم BIOSهای سیستم از سوی شرکت های مختلفی تولید میشوند. ما در اینجا به معرفی بوقهای اشکال مادربوردهای شرکت AMI:American Megatrends International و Phoenix میپردازیم.

AMI Beep Codes
یک بوق: اشکال از DRAM میباشد. بنابراین مشکلی در حافظه سیستم به وجود آمده است.
دو بوق: حافظه فاقد تعادل است. تساوی گردش در حافظه به درستی کار نمیکند.
سه بوق: 64 کیلوبایت مورد نیاز برای شروع و راه اندازی سیستم در دسترس نیست که به RAM سیستم بر میگردد.
چهار بوق: تایمر سیستم شما با مشکل مواجه شده است که مانع از درستی همزمان عملکرد Motherboard میشود.
پنج بوق: CPU با مشکل مواجه است.
شش بوق: Controller ورودی A20/Keyboard با مشکل مواجه است IC کنترل کننده کیبورد با مشکل مواجه شده است و مانع از ورود A20 برای سوییچ کردن پردازنده میشود.
هفت بوق: حافظه مجازی Virtual با مشکل مواجه است.
هشت بوق: حافظه کارت ویدئو (ترفندستان) مشکل دارد. BIOS نمیتواند بر روی فریم های بافر کارت ویدئو بنویسد.
نه بوق: ROM شما مشکل دارد، چیپ BIOS ROM روی Motherboard دچار خطا است.
ده بوق: CMOS مشکل دارد. ایرادی در Motherboard مانع از فعل و انفعال با CMOS میشود.
یازده بوق: Cache در Level 2 حافظه دچار مشکل شده است.
یک بوق بلند و دو بوق کوتاه: سیستم ویدئویی دچار مشکل شده است.
یک بوق بلند سه بوق کوتاه: ایرادی همانند مشکل در سه بوق.
یک بوق بلند هشت بوق کوتاه: عملگر تست کننده خطا دارد.
بوق مداوم: اشکال از RAM یا از ویدئو.

Phoenix Beep Codes
این شرکت از بوق های دنباله دار استفاده میکند. برای مشخص کردن فاصله بوق ها از خط تیره - استفاده کرده ایم. به معنای یک توقف و ادامه. 1-2-3 یعنی اول یک بوق، سپس دو بوق و نهایتأ هم سه بوق. ورژن چهارم به پایین این محصول از سه بوق و از ورژن چهار به بالا از چهار بوق استفاده میکند.
1-1-1-3 یا 1-1-2-1: CPU/Motherboard مشکل دارد.
1-1-2-3 یا 1-1-3-1 یا 1-1-3-2 یا 1-1-3-3: Motherboard و یا یکی از اجرای داخلی مشکل دارد.
1-1-3-2 یا 1-1-3-3 یا 1-1-3-4: اشکال از حافظه 64 KB است.
1-1-4-1: Cache در Level 2 حافظه دچار مشکل شده است.
1-1-4-3: اشکال از پورت I/O است.
1-2-1-1: مشکل از Power Management است.
1-2-1-2 یا 1-2-1-3: و یا یکی از اجرای داخلی مشکل دارد.
1-2-2-1 یا 1-2-2-3: BIOS ROM یا ورودی کیبورد مشکل دارد.
1-2-3-1: تایمر سیستم ایراد دارد.
1-2-3-3: مشکل از DMA است.
1-2-4-1: مشکل از IRQ است.
آموزش راه اندازی GPRS & MMS اینترنت ایرانسل

[تصویر:  mtn-irancell-logo.gif]

( IRANCELL )

تنضیمات خودکار GPRS IRANCELL کد ( # 555 * ) را در گوشی خود وارد کنید .
از منو تنظیمات GPRS را انتخا کنید تا براتون یک پیامک بیاد که تنظیمات GPRS و MMS هست وشما با وارد شدن به این پیامک تنظیمات را از قسمت گزینه با انتخاب گزینه * ذخیره * در گوشی خود بصورت تنظیمات پیشفرض قرار میدهید
توچه: در صورتی که ازشما پسورد خواست ( 1234 )

سپس با وارد کردن دوباره کد ( # 555 * ) از قسمت اینترنت بسته مورد نظر را انتخاب کرده و منتظر پیامک تایید ایرانسل میشوید که فعال شدن اینترنت رو اعلام می کند

تعرفه اینترنت همراه

به طور کلی حجم داده ها براساس بایت سنجیده می شود. همانطور که می دانید، هر کیلوبایت (KB) هزار بایت و هر مگابایت (MB) هزار کیلو بایت است. شما به آسانی می توانید در هرلحظه هزینه های خود را محاسبه کنید. کافی است تا تعداد کیلوبایت هایی که ارسال یا دریافت کرده اید را در تعرفه ضرب کنید. لطفاً به خاطر داشته باشید که کارکرد دیتای شما شامل کلیه اطلاعاتی خواهد بود که توسط خود شما یا به صورت خودکار از گوشی، رایانه دستی یا لپ تاپ شما ارسال و یا دریافت می گردد.


*******************************************************

نحوه وارد کردن تنظیمات دستی در گوشی‌های دارای سیستم‌عامل‌های مختلف:
تنظیمات اینترنت و پهن باند برای گوشی های دارای سیستم عامل Java
تنظیمات اینترنت و پهن باند برای گوشی های دارای سیستم عامل Symbian

تنظیمات اینترنت و پهن باند برای گوشی های دارای سیستم عامل Android نسخه ۴ و بالاتر
تنظیمات اینترنت و پهن باند برای گوشی های دارای سیستم عامل Android نسخه های قدیمی
تنظیمات اینترنت و پهن باند برای گوشی های دارای سیستم عامل iOS گوشیهای Apple iPhone
تنظیمات اینترنت و پهن باند برای گوشی های دارای نسخه‌های قدیمی سیستم عامل Windows phone
آموزش راه اندازی GPRS & MMS اینترنت همراه اول

[تصویر:  472852_163.jpg]

جهت دریافت تنظیمات خودکار اینترنت همراه اول به لینک زیر رفته و اقدام فرمایید.

GPRS va MMS تنظیمات همراه اول
با Gadgetها يکي از جالب‌ترين ابزارهاي ويندوز 7 آشنا شويد

[تصویر:  Windows7Gadgets00.jpg]
يکي از برنامه‌هاي بسيار مفيد در ويندوز 7، برنامه Desktop Gadget Gallery نام دارد که حاوي چند برنامه کوچک و مستقل سودمند است که به هرکدام از آن‌ها يک Gadget‌ يا ابزارک مي‌گويند.

Gadget چيست؟

Gadget‌ها برنامه‌هاي کوچکي هستند که هرگاه توسط کاربر به اجرا دربيايند، تا زماني که متوقفشان نکنيد، در حال اجرا باقي مي‌مانند‌ در نتيجه دست‌يابي و دسترسي به آن‌ها بسيار سريع و آسان است.

بعضي از Gadget‌ها فقط اطلاعات خاصي را روي دسکتاپ به نمايش مي‌گذارند مانند ساعت، وضعيت آب‌وهوا اما بعضي ديگر از اين ابزارک‌ها کاربردي‌تر هستند مانند ماشين‌حساب.

نکته مهم درباره اين برنامه‌ها اين است که بسياري از آن‌ها براي به‌روز ماندن اطلاعاتشان به يک ارتباط پيوسته با شبکه اينترنت نياز دارند.

نحوه کار با Gadget‌ها

براي شروع، ابتدا روي يک فضاي خالي در دسکتاپ کليک‌راست کرده و سپس از منوي پديدار شده روي گزينه Gadgets کليک کنيد.

اکنون پنجره‌اي جديد برايتان باز مي‌شود که فهرستي از انواع Gadgetهاي پيش‌فرض در ويندوز را برايتان نمايش مي‌دهد.

البته دقت کنيد که اين‌ها Gadget‌هايي هستند که به‌صورت استاندارد روي ويندوز 7 وجود دارند و شما مي‌توانيد از روي اينترنت، Gadget‌هاي متنوع‌تر ديگري را دريافت کنيد.

ما در زير وظيفه هر يک از Gadget‌هاي استاندارد در ويندوز را برايتان معرفي مي‌کنيم تا در صورت نياز، آن‌ها را براي ميز کار خود فعال کنيد:

Calendar: تاريخ و روز را مانند يک تقويم ديواري روي دسکتاپ نمايش مي‌دهد.

Clocks: مانند يک ساعت ديواري عمل مي‌کند و شما مي‌توانيد از ساعت‌هاي موجود در اين برنامه يکي را براي نصب روي دسکتاپ انتخاب کنيد.

CPU Meter: ميزان مصرف حافظه و پردازشگر رايانه را در هر لحظه نشان مي‌دهد.

Currency: اين Gadget نرخ برابري ارزهاي انتخاب‌شده را نمايش مي‌دهد.

Feed Headlines:‌ آخرين اخبار را از سايت MSN دريافت کرده و براي شما نمايش مي‌دهد البته در صورتي‌که به اينترنت متصل باشيد.

Picture Puzzle: يک پازل را براي سرگرمي و بازي نمايش مي‌دهد.

Slide Show: تصاويري که در Picture Library ويندوز ذخيره شده است را با فواصل زماني 15 ثانيه‌اي نمايش مي‌دهد.‌

البته شما مي‌توانيد زمان نمايش تصاوير و نيز شاخه‌اي را که برنامه، تصاوير آن‌را اجرا مي‌کند، تغيير دهيد.

Weather: وضعيت آب‌وهوا و دماي شهري را که شما برايش مشخص کرده‌ايد نمايش مي‌دهد.

همچنين شما مي‌توانيد در اين Gadget مشخص کنيد که دما برحسب سلسيوس يا فارنهايت باشد.

براي استفاده از اين Gadget‌ها و نحوه فعال‌سازي آن‌ها روي ميز کار‌ مي‌توانيد با 2 بار کليک کردن روي هر يک، نمايي از Gadget مورد نظر را روي دسکتاپ ببينيد.

ما براي نمونه از ابزارک Weather شروع مي‌کنيم.

روي آن 2 بار کليک کنيد. خواهيد ديد که اين Gadget در سمت راست دسکتاپ و در بالا ظاهر مي‌شود.

شما مي‌توانيد با کشيدن آن توسط موس، آيکون برنامه را به مکان دل‌خواه خود در دسکتاپ منتقل کنيد.

دقت کنيد که اگر اين Gadget را فعال کرديد، براي ديدن اطلاعات بايستي به اينترنت متصل باشيد.

در ابتدا که اين Gadget فعال مي‌شود، اطلاعات پيش‌فرض را دارد و شما براي تغيير آن بايد به بخش تنظيمات هر Gadget برويد.

به‌عنوان مثال، در ابزارک Weather براي تغيير شهر به مشهد، نشانگر موس را روي Gadget ببريد تا گزينه‌هايي در سمت راست آن ظاهر شود؛ سپس با کليک روي گزينه Option که شبيه يک آچار است، وارد بخش تنظيمات اين Gadget شويد.

در ادامه در کادر Select Current Location عبارت Mashhad را تايپ کرده و سپس روي دکمه Search که شبيه يک ذره‌بين است کليک کنيد.

از گزينه‌ها روي Mashhad-‌Iran کليک کرده و سپس در بخش پاييني کادر، دکمه Celsius را انتخاب کنيد تا دما برحسب سلسيوس نمايش داده شود.

در نهايت روي دکمه Ok کليک کنيد.

اکنون اگر به اينترنت متصل باشيد، مي‌توانيد دما و وضعيت آب‌و‌هواي مشهد را مشاهده کنيد.

در نهايت اگر از فعال کردن يک Gadget پشيمان شديد تنها کافي است روي دکمه Close که شبيه ضربدر است کليک کنيد تا اين ابزارک به‌طور کامل از ميز کار شما حذف شود.
آموزش شبکه کردن دو سیستم در ویندوز سون

[تصویر:  208d7583c10345d699acbe391db70f1b.jpg]

در این مقاله قصد داریم به آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر بپردازیم و بدلیل اینکه در آموزش ما از یک شبکه کوچک با دو کامپیوتر استفاده میشود بیشتر ، موارد مورد نیاز را توضیح میدهیم.محیطهای انتقال گوناگونی در شبکه برای انتفال داده ها و به اشتراک گذاری منابع وجود دارد که به طور کلی به دو نوع رسانه سیمی (Wire) و رسانه بدون سیم (Wireless) تقسیم می شوند ، همچنین کابل کشی در توپولوژی های مختلف از جمله کابلهای Coaxial و Twisted Pair و فیبر نوری وجود دارند.در ابتدا از کابلهای Coaxial برای شبکه کردن استفاده میشد ولی بدلیل محدودیت های آن و سرعت انتقال پایین اطلاعات و با آمدن کابلهای Twisted Pair دیگر از اینگونه کابلها استفاده نمیشود. کابلهای Twisted Pair از ابتدا تا به امروز تفاوتهای چشم گیری داشته اند و از انواع گوناگونی برخوردار هستند
اگر چند کامپیوتر برای شبکه کردن داشتیم می توانستیم از هاب ، سویچ و ... استفاده کنیم ولی بدلیل برتری سویچ از هاب و به خاطر کاهش چشم گیر ترافیک آن نسبت به هاب ، از هاب بسیار کم و در شبکه های بسیار کوچک استفاده می شود. ما بدلیل اینکه دو کامپیوتر برای شبکه کردن داریم نیاز به سویچ و هاب نداریم و تنها از کابل Twisted Pair استفاده می کنیم. ترکیب رنگ بندی در استفاده از این نوع کابل بسیار مهم هست ، که شامل دو نوع می باشد.
کابل کراس (cross cable) و کابل مستقیم (Straight Ethernet cable) که از کابلهای کراس برای اتصال دو Device همنوع مثل دو کامپیوتر یا دو سویچ بصورت مستقیم ، روتر به کامپیوتر استفاده میشود.(هرچند که در سویچهای امروزی نیز میتوان برای اتصال دو سویچ از کابل مستقیم استفاده کرد) و از کابلهای مستقیم برای اتصال کامپیوتر به هاب و کامپیوتر به سویچ استفاده می شود.
همانطور که گفته شد برای اتصال دو کامپیوتر از کابل کراس استفاده می شود ، دو سر این کابل را بوسیله سوکت به پشت هر کیس به کارت شبکه آنها وصل می کنیم. خوب تا اینجا دو کامپیوتر از نظر فیزیکی به هم وصل شدند حالا باید پیکربندی آن را انجام دهیم. به طور کلی وظیفه فایروال جلوگیری از دسترسی غیر مجاز به سیستم می باشد و در صورت روشن بودن مانع از ارتباط بین دو کامپیوتر می شود ، به همین دلیل فایروال هر دو کامپیوتر را غیر فعال می کنیم. بدین منظور وارد Run شده و Firewall.cpl مینویسیم و OK ،در پنجره باز شده در سمت چپ بر روی Turn Windows Firewall on or off کلیک کرده و هر دو مورد مربوطه را در حالت Turn off قرار میدهیم.

[تصویر:  b8abc31af31e475cb17cccb88621b77d.jpeg]
[تصویر:  3adf7a9e06d14d8da88f99aa2b702c3d.jpeg]

برای اینکه دو کامپیوتر بتوانندبا یکدیگر تبادل اطلاعات کنند باید از آی پی آدرسهایی با Network ID یکسان استفاده نمایند بدین منظور برای ست کردن ای پی از منوی Task-bar بر روی آیکون شبکه کلیک کرده و گزینه Open Network and Sharing Center را انتخاب می کنیم.
در صفحه بعد گزینه Change adapter settings را انتخاب می کنیم تا پنجره جدید باز شود
در صفحه بعد کارت شبکه مورد نظر خود را انتخاب و بر روی آن راست کلیک کرده Properties را انتخاب می کنیم.در این باکس میتوانید تنظیمات پروتکل TCP/IP شبکه را انجام دهید .
برای ادامه گزینه Internat Protocol Version 4 (TCP/IPv4) را انتخاب و دکمه Properties را فشار دهید.
در صفحه بعد کارت شبکه مورد نظر خود را انتخاب و بر روی آن راست کلیک کرده Properties را انتخاب می کنیم.در این باکس میتوانید تنظیمات پروتکل TCP/IP شبکه را انجام دهید . برای ادامه گزینه Internat Protocol Version 4 (TCP/IPv4) را انتخاب و دکمه Properties را فشار دهید.

[تصویر:  e025b6ceb0ea43099ef42bb3ac4effb4.jpeg]

در شکل زیر در کادر قرمز رنگ ، با انتخاب گزینه اول ، کامپیوتر ما آی پی را بصورت اوتوماتیک از سرویس DHCP می گیرد ولی چون در حال حاضر از سرویس DHCP استفاده نمیکنیم با انتخاب گزینه دوم آی پی دلخواه خود را بصورت دستی (استاتیک) وارد می کنیم. برای مثال آی پی 192.168.1.1 (از کلاس C ) را در نظر میگیریم و با کلیک بر روی Subnet mask سیستم بصورت اتوماتیک کلاس آی پی مورد نظر را شناسایی میکند و Subnet mask آن را می نویسد. کادر آبی رنگ برای وارد کردن DNS بکار گرفته میشود و چون در حال حاضر از آن استفاده نمیکنیم آن را به حالت پیشفرض خود رها کرده و OK را می زنیم.
[تصویر:  e59f715cb6394d02afa1d81343740fe1.jpg]

تا الان تنظیمات TCP/IP بر روی یک کامپیوتر انجام شده پس وارد کامپیوتر دیگر شده فایروال را غیر فعال می کنیم و به کامپیوتر دیگر آی پی میدهیم (با همان Subnet قبلی ) مانند 192.168.1.2 ، دقت داشته باشید. همانطور که اشاره شد باید برای اینکه دو کامپیوتر بتوانندبا یکدیگر تبادل اطلاعات کنند باید از آی پی آدرسهایی با Network ID یکسان استفاده نمایند. اکنون تنظیمات بر روی دو کامپیوتر انجام شده.حال به دو دستور پر کاربرد در محیط شبکه اشاره میکنیم این دو دستور به عیب یابی و تست کارت شبکه به ما کمک خواهند کرد. نخستین دستور IPconfig میباشد که با استفاده از آن میتوانیم تنظیمات کارت شبکه خود و وضعیت آن را در شبکه بررسی کنیم.حال وارد Run شده و cmd را تایپ میکنیم و سپس Enter می کنیم تا محیط Comand prompt اجرا شود سپس Ipconfig را تایپ میکنیم و Enter را میزنیم.
این خروجی به شما IP , Subnet Mask و Default Getway کامپیوتر ما را نمایش می دهد. این خروجی نشان میدهد که کارت شبکه شما به درستی نصب شده و آی پی آدرس فوق به آن اختصاص یافته است. دومین دستور Ping می باشد که با استفاده از این دستور میتوانید از برقراری اتصال فیزیکی بین دو کامپیوتر مطمئن شویم. برای اطمینان از صحت برقراری ارتباط رو کامپیوتر در محیط Command Prompt فرمان Ping را تایپ می کنیم و آدرس آی پی کامپیوتر دیگر را مینویسیم برای مثال با اجرای دستور Ping 192.168.1.1 ارتباط کامپیوتر خود را با کامپیوتری با آی پی آدرس 192.168.1.1 بررسی می کنیم.
با اجرای این دستور تعدادی بسته به آدرس مشخص شده ارسال میشود در صورت برقراری اتصال این بسته ها به مقصد رسیده دوباره به مبدا برمیگردد. در صورتی که اتصال شبکه قطع شده باشد.با پیغام Reply from 192.168.1.1: Destination host unreachable مواجه می شوید که در اینصورت تمامی بسته های ارسالی به مقصد از بین رفته اند یعنی ارتباطی وجود ندارد. به صورت پیشفرض تعداد بسته های ارسالی 4 بسته می باشد اگر بخواهیم تعداد مشخصی بسته ارسال کنیم مثلا 8 بسته شکل دستور به اینگونه میشود. 1 Ping 192.168.1.1 –n 8
اگر در آخر این دستور t- را اضافه کنید تعداد بسته ها را میتوانید بصورت نامحدود در آورید که در این صورت می توانید با زدن دکمه Ctrl+C آن را متوقف کنید یعنی به این صورت 1 Ping 192.168.1.1 -t همچنین کامپیوتر دومی هم باید بتواند کامپیوتر اولی را Ping کند . در صورتی که بعد اجرای فرمان Ping در هر دو کامپیوتر ، نتیجه ای مشابه شکل به شما نشان داده شد ارتباط بین دو کامپیوتر برقرار شده و با توجه به یوزرهای ایجاد شده و مجوز دسترسی به یوزرهای ساخته شده در کامپیوتر سرویس دهنده ، آن دو کامپیوتر میتوانند از منابع یکدیگر استفاده نمایند.
چند راهکار ساده برای افزایش سرعت تلفن همراه

برای سرعت بخشیدن به گوشی های هوشمند راه های متفاوتی دارد که در ادامه به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم.
[img=0x0]http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/10/7/5622035_948.png[/img]
===============================

بسیاری از کاربران فایل های گوناگونی را بر روی تلفن های همراه خود ذخیره میکنند که این امر موجب کندی سرعت آن خواهد شد. در این گزارش راه هایی را برای افزایش سرعت اسمارت فون های اندرویدی به شما ارائه می دهیم.

پاک کردن اپلیکیشن های بدون کاربرد
از مهمترین دلایل کند شدن گوشی های همراه با سیستم عامل اندروید، پرشدن حافظه با اپلیکیشن های بلا استفاده است. برای برطرف کردن این مشکل به شما توصیه می کنیم با رفتن به بخش تنظیمات گوشی خود و بررسی برنامه های نصب شده روی آن، موارد اضافی را حذف (Uninstall) کنید.

نکته: برخی به اشتباه حذف آیکون برنامه نصبی از روی گوشی را به منزله حذف آن می دانند.

 پاک کردن فایل های حجیم و بی استفاده
 دومین دلیل برای کند شدن گوشی های اندروید فایل هایی هستند که از حجم بالایی برخوردار هستند و فضای زیادی را اشغال می کنند. با توجه به اینکه کیفیت دوربین های جدید هوشمند بالا رفته و عکس هایی که توسط این دوربین ها گرفته می شوند حجم بالایی را اشغال می کنند پیشنهاد می شود فایل های صوتی و تصویری خود را به داخل رایانه شخصی انتقال دهید.

خالی کردن رم
سیستم عامل اندروید به گونه ای طراحی شده که در زمان کمبود حافظه  به طور خودکار اپلیکیشن ها را می بندد تا فضای بیشتری آزاد شود؛ کاربران تازه کار اندروید ترجیح می دهند با وارد شدن به بخش recent apps ، هر برنامه ای که از آن استفاده نمی کنند را ببندند. شما می توانید با رفتن به تنظیمات گوشی، در منوی Apps و سپس در زیرمجموعه آن running فهرست کامل برنامه های در حال اجرا را مشاهده و موارد اضافی را ببندید.

همچنین پیشنهاد می کنیم از برنامه های مدیریتی اندروید استفاده کنید که در این زمینه  اپلیکیشن Advanced Task Killer نخستین انتخاب کاربران اندرویدی است. توانایی این برنامه به گونه ای است که  قادر خواهد بود مطابق میل شما از اجرای برنامه ها در پس زمینه جلوگیری کند. این کار همچنین باعث کاهش میزان مصرف باتری گوشی شما نیز می شود.

حذف ویجت ها
راه دیگری که به شما پیشنهاد می کنیم این است که "ویجت" ها را حذف کنید.  ویجت ها برنامه‌های کوچکی هستند که روی صفحه‌اصلی تلفن همراه یا تبلت شما جای می‌گیرد و هر زمان که دستگاه خود را روشن می‌کنید یا وارد صفحه اصلی می‌شوید، فعال بوده و اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می‌دهند. لازم به ذکر است استفاده از ویجت ها فشار زیادی را به واحد پردازشی گوشی  وارد می کنند و توصیه می شود اگر گوشی تان کند شده، در استفاده از ویجت ها تجدیدنظر کنید چرا که هرچه ویجت های کمتری استفاده کنید، توان پردازشی و رم کمتری را صرف می کنید.

خاموش کردن گوشی
راه دیگری که برای بالا بردن سرعت گوشی به شما پیشنهاد می شود ری استارت کردن آن است. البته از نظر عده ای این راه منسوخ شده است ولی باید بدانید که خاموش و روشن کردن گوشی در بالا بردن سرعت آن موثر خواهد بود.

ریست فکتوری
آخرین راه که در این زمینه به شما پیشنهاد می شود این است که گوشی را به تنظیمات اولیه کارخانه برگردانید. این راه را زمانی به شما پیشنهاد می کنیم که پاک شدن تمام برنامه های نصب شده روی گوشی برایتان مشکل ایجاد نکند؛ همچنین شما می توانید با تهیه یک فایل پشتیبان؛ مخاطبین خود را حفظ کنید.
اولین بار باتری گوشی را چقدر شارژ کنیم؟



=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=-=-
[url=http://www.yjc.ir/fa/news/5917137/%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%DA%86%D9%82%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85][/url]

یکی از دغدغه های ذهنی کاربران هنگام خرید تلفن همراه، مدت زمان شارژ اولیه باتری گوشی است.
[img=0x0]http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/10/9/5631151_751.jpg[/img]
*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*

شارژ اولیه باتری های گوشی، تبلت، لپ‌تاپ و ... به یکی از دغدغه های ذهنی کاربران تبدیل شده است و هنوز این سوال برای آن ها وجود دارد که آیا واقعا باتری محصولات دیجیتال برای اولین بار باید 12 ساعت به شارژ متصل باشد یا خیر؟

نسل قدیم باتری ها طوری ساخته شده بود که حتما باید از تمامی فضای باتری استفاده می شد تا باتری محدوده خود را شناسایی کند. به عنوان مثال اگر باتری را ببین 20 تا 80 درصد شارژ می کردید، محدوده بین 20 تا 80 درصد در حافظه باتری ثبت می شد و مابقی فضای باتری نادیده گرفته می شد. البته این مسئله به مرور زمان اتفاق می افتد. به همین دلیل هنگام خرید محصولات دیجیتال به شما گفته می شد باتری را تا آخر تخلیه و برای مدت زیادی به شارژ متصل کنید که اکنون این باتری ها دیگر در محصولات دیجیتال استفاده نمی شود و جای خود را به باتری های نسل جدید داده است.

باتری های نسل جدید طوری طراحی شده اند که برای سالم نگه‌داشتن شان باید آن ها را بین 40 تا 80 درصد شارژ نگه داشت. این باتری ها اصلا نیازی به شارژ اولیه ندارند. منظور از باتری های نسل جدید، باتری های لیتیوم پلیمری است که امروزه در گوشی های هوشمند از آن ها استفاده می شود.

اگر برای بار اول این باتری را شارژ میکنید، هنگامی که شارژ باتری به 100 درصد رسید آن را از برق جدا و تا حد امکان شارژ را بین محدوده 40 تا 80 حفظ کنید.