با تشکر از حاج آقا ابراهیمی و برادر ارجمندم جناب سروش
کودکان خود زندگی هستند .من هم در رابطه با مشاوره ی نگهداری و تحصیل این نوگلان ۲۴ساعته با اعلام شماره ی همراهم در خدمت آنان و خانواده ی محترمشان هستم ۰۹۱۳۲۱۸۶۲۸۷
با آرزوی شفای عاجل همه ی عزیزان این انجمن و بیماران سراسر دنیا
جناب ابابصیر
از لطف شما ممنونم ، حضور شما در این سایت و مجموعه بسیار راهگشاست ، از بابت توصیه ی شما جهت مراجعه به اموزش و پرورش و درخواست معلم تلفیقی برای علی جون بسیار ممنونم . این پیشنهاد دریچه های دیگری به روی من و پسرم گشود !
اگر دوباره فرصت بزرگ کردن کودکم را داشتم...
اگر فرصت داشتم كه كودكم را دوباره بزرگ كنم،
به جاي آنكه انگشت اشاره ام را به سمت او بگيرم،
در كنارش انگشت هايم را در رنگ فرو مي بردم،
و نقاشي مي كردم،
اگر فرصت داشتم كه كودكم را دوباره بزرگ كنم،
به جاي غلط گيري به فكر ايجاد ارتباط بيشتر مي بودم،
بيشتر از آنكه به ساعتم نگاه كنم به او نگاه مي كردم،
سعي مي كردم درباره اش كمتر بدانم ، اما بيشتر به او توجه كنم.
به جاي اصول راه رفتن ،
اصول پرواز كردن و دويدن را با او تمرين مي كردم.
از جدي بازي كردن دست بر مي داشتم،
و بازي را جدي مي گرفتم.
در مزارع بيشتري مي دويدم،
و به ستارگان بيشتري خيره مي شدم.
بيشتر در آغوشش مي گرفتم،
و كمتر او را به زور مي كشيدم.
كمتر سخت مي گرفتم،
و بيشتر تاييدش مي كردم.
اول احترام به خود را در او مي ساختم،
و بعد خانه و كاشانه اش را،
و بيشتر از آنچه كه عشق به قدرت را يادش بدهم،
قدرت عشق ورزيدن را يادش مي دادم.
دایان لومان - ترجمه : پروین قایمی
سلام و تشکر از مدیریت سایت برای افتتاح این سایت برای مادران عزیز و فرزندان دلبندشان اشاالله به امید بخدا چشمای کوچولوهای سایت زودتر خوب بشه
سلام دوستان دل همتون بسوزه دقت کردین این قسمت سایت چقدر رنگ ووارنگی شده ؟اره دیگه اینم از دنیای کودکان !
سلام به نوگلان سایت
محمدم ،نازنینم ، زهرا کوچولو من نیز از طرف خودم و پسرم مدیریت جدید را به شما تبریک می گویم
دوستتان دارم و برایتان ارزوی بهترینها را دارم ،نوگلانم در اینده ای نه چندان دور انجه را که سالهاست انتظار ان را می کشیم از راه خواهد ، ان روز دیر نیست
سلام
از تمامی دوستانی که زحمت کشیده و تایپیک تشکر در مورد افتتاح انجمن نونهالان ارسال نموده اند بسیار ممنونم
امیدوارم با کمک و همکاری شما عزیزان قسمت نو نهالان بسیار پویا و جاری باشد
سلام به خانم کوچولوها و اقا کوچولوها
بچه ها یه خبر خوب !که این خبراز تو جیبهای جادویی عمو محسنتون الان افتاد پایین !میدونید سندرم اشر چیه ؟ سندرم اشر هم یک بیماری ژنتیکی هست که هم گوش رو و هم چشم رو مبتلا می کنه و گویا محققین به یه چیزهای خوبی دست پیدا کردن برای درمان اینده ی این بیمار ی! و صد البته این خوبه !میدونید بچه ها ما ادمها برای درمان بیماری ژنتیکی باید دست به دامن خود طبیعت بشیم !
محققین در تلاشند که با استفاده از ویروسها ژنهای سالم رو وارد چشم کنند و همه ی ما رو از گرفتاری رها کنن