1393 / 8 / 28، 01:50 عصر
محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در تحقیقات خود دریافتهاند، افرادی که از روغنهای جامد برای طبخ غذا استفاده میکنند، بیش از دیگران در معرض خطر نابینایی هستند. به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از ایسنا، منطقه علوم پزشکی تهران، نتیجه سه سال بررسی پژوهشگران بر روی حدود دو هزار زن ۵۰ تا ۷۹ سال نشان میدهد، افرادی که از روغنهای جامد برای طبخ غذا استفاده میکنند، بیش از دیگران در معرض خطر نابینایی هستند.
پژوهشگران پیش از این نیز ارتباط برنامه غذایی افراد با سلامت بینایی آنان را مطرح کرده بودند. به گفته پژوهشگران مصرف مواد غذایی غنی از چربیهای امگا -۳ مانند روغن زیتون و ماهیهای چرب بر خلاف چربیهای اشباع شده مانند روغنهای جامد، به حفظ بینایی افراد کمک میکند. هم اکنون میلیونها نفر در جهان به نابینایی دچار هستند.
پژوهشگران پیش از این نیز ارتباط برنامه غذایی افراد با سلامت بینایی آنان را مطرح کرده بودند. به گفته پژوهشگران مصرف مواد غذایی غنی از چربیهای امگا -۳ مانند روغن زیتون و ماهیهای چرب بر خلاف چربیهای اشباع شده مانند روغنهای جامد، به حفظ بینایی افراد کمک میکند. هم اکنون میلیونها نفر در جهان به نابینایی دچار هستند.