انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: نخستین کارگاه مشترک انجمن چشم پزشکی ایران با همکاری ICO در ایران برگزار شد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
.
حضور قدرتمند چشم پزشکی ایران در محافل جهانی

به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از انجمن چشم پزشکی ایران،*آقای دکتر مسعود ناصری پور در خصوص برگزاری اولین کارگاه مشترک انجمن چشم پزشکی ایران و ICO می گوید: نخستین کارگاه انجمن با همکاری ICO در ایران امروز هشتم آذر ماه در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. هدف این است که توانمندی جامعه چشم پزشکی و به خصوص همکارانی که در کمیته بین‌الملل عضویت دارند، افزایش یابد. امیدوارم با تداوم این مسیر، گروهی از مدرسان در انجمن تربیت شوند تا امکان برگزاری کارگاه‌های مشابه را در ایران و کشورهای منطقه داشته باشیم و در همایش‌های بین‌المللی با قدرت بیشتر حاضر شویم. انجمن چشم پزشکی ایران در خصوص گسترش روابط و همکاری با انجمن‌های بین‌المللی و منطقه‌ای تلاش‌های فراوانی داشته که این کارگاه آموزشی یکی از آنها است.
حضور آقای Golnik که از مسئولان آموزش ICO محسوب می‌شود و فردی شاخص و شناخته شده در این زمینه به شمار می‌رود بر اهمیت این نشست افزود. من امیدوارم که در آینده نزدیک نتایج عملی این کارگاه را با تربیت مدرسان توانمند شاهد باشیم. در مجموع برنامه اخیر را مثبت ارزیابی می‌کنم و مطمئن هستم دیدگاه شرکت کنندگان نیز همین گونه است. همه ما باید تلاش کنیم توانمندی اعضا و به خصوص همکاران کمیته امور بین‌الملل انجمن را بالا ببریم تا آنها بتوانند بیان کننده و نشان دهنده توانمندی جامعه چشم پزشکی ایران در خارج از کشور باشند و یافته‌های نخبگان این حوزه را در مجامع جهانی ارائه دهند. پرفسور Golnik با چشم انداز به اهمیت این کارگاه و نقش آن در ارتقای دانش و مهارت چشم پزشکان ایرانی اشاره کرد و اظهار داشت: من اینجا هستم به این دلیل که بیشتر چشم پزشکان در ایران یاد گرفته‌اند دکتر باشند تا معلم. هدف این بود تا با تشکیل چنین کارگاهی چشم پزشکان با تکنیک‌ها و مسایل جدید آموزشی آشنا شوند و بتوانیم توانمندی آنان را در ارائه مطالب به افراد دارای دانش و تجربه افزایش دهیم.
استاد دانشگاه Cincinnati افزود: برای چشم پزشکانی که اکنون در خارج از مراکز آموزشی به کار درمان بیماران مشغول هستند شاید این قبیل بحث‌ها چندان مفید نباشد اما مطرح کردن آنها برای اساتید این حوزه که می‌خواهند نسل بعدی چشم پزشکان را تربیت کنند بسیار ارزشمند خواهد بود. وی با تشریح مباحث ارائه شده در این کارگاه گفت: تکنیک‌های این کارگاه از آن جهت اهمیت دارد که همکاران و اساتید با موضوعات، دانش و مفاهیم آموزشی نوین ارائه مطالب آشنا می‌شوند. پروفسور Golnik در پایان خاطر نشان کرد: نه تنها چشم پزشکی بلکه جایگاه و اعتبار بین‌المللی ایران نزد چشم پزشکان آمریکایی و دیگر ملل جهان بسیار معتبر و شناخته شده است و حضور همکارانی از این کشور در محافل مختلف علمی غنیمت است. قطعاً یکی از علل این موفقیت و شناخت بین‌المللی باید وجود یک نظام جامع آموزشی باشد که به طور مستمر خود را ارزیابی می‌کند.
*در مصاحبه با آقای دکتر هرمز شمس در اولین روز از برگزاری کارگاه های مشترک انجمن می گوید: کارگاه مشترک آموزشی انجمن چشم پزشکی ایران و ICO ابتکار بسیار جالبی بود. پروفسور Carl Golnik هم با مهارت و توانایی بسیار بالایی مطالب و دیدگاه‌های خود را بیان کرد.
*دکتر حمید احمدیه در اولین روز از برگزاری کارگاه مشترک انجمن و ICO می گوید: شورای جهانی چشم پزشکی، نهادی بسیار مهم و معتبر به شمار می‌رود که هر روز بر اعتبار جهانی آن افزوده می‌شود. این شورا یک کنگره بین‌المللی چشم پزشکی را هر دو سال یک‌بار برگزار می‌کند و علاوه بر آن فعالیت‎های مختلفی مانند آموزش و ارائه بورس‌های علمی در راستای اهداف کلان خود دارد. کارگاه آموزشی روش‌های ارائه مطالب و مفاهیم چشم پزشکی به سبب حضور یک میهمان برجسته خارجی که خود در رشته چشم پزشکی متخصص بوده و مسئولیت آموزشی در سازمان ICO دارد بر اهمیت و غنای این نشست و جایگاه علمی و بین‌المللی انجمن چشم پزشکی ایران افزوده است. در اینجا لازم می‌دانم از تلاش‌ها و پیگیری‌های کمیته بین‌الملل برای هماهنگی و برگزاری این کارگاه علمی قدردانی کنم. ما باید به سمتی حرکت کنیم که چنین کارگاه‌ها و نشست‌هایی به غیر از زمان برپایی کنگره سالانه، یک یا دو نوبت دیگر در سال هم تشکل شود تا همکاران جوان دانشگاهی به این واسطه بتوانند دستاوردهای خود را با کیفیت و دقت بیشتری به سایرین منتقل کنند.