انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: اولین کارگاه علمی مدیریت حرفه‌ای در چشم‌پزشکی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
اولین کارگاه علمی مدیریت حرفه‌ای در چشم‌ پزشکی، با همکاری آکادمی چشم پزشکی آمریکا AAO در تهران برگزار شد. به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از انجمن چشم پزشکی ایران، کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران، 9 آذر میزبان پرفسور Michael Brennan بود تا در کارگاهی یک روزه روش‌های علم مدیریت حرفه در چشم پزشکی را به همکاران ایرانی آموزش دهد. وی افزود: این کارگاه به خصوص برای چشم پزشکان جوانی که تجربه کار مدیریتی نداشتند بسیار مهم است چرا که ممکن است به طور ناگهانی مسئولیت‌هایی به آنان سپرده شود. از این‌رو در فرصتی که به من داده شد سعی کردم روش‌های صحیح مدیریت کردن را آموزش دهم و تجربیات خود را به همکارانم در ایران منتقل کنم.
آقای Brenna تاکید کرد:‌ هدف از برگزاری چنین کارگاه‌هایی این است که نسل جدید چشم پزشکان را تشویق به آموزش کرده در عین حال آنها را به مدیران موفقی تبدیل کنیم. البته باید این آموزش‌ها برای همه باشد تا اینکه برای یک گروه خاصی از افراد جامعه برگزار شود. این برنامه چیزی نبود که بتوان در یک روز کل مباحث آن را مطرح کرد بلکه لازم است طی چند جلسه مطالب بیان شوند. عضو آکادمی چشم پزشکی آمریکا به توانمندی ایران در حوزه چشم پزشکی نیز اشاره کرد و افزود: چشم پزشکان ایرانی دلشان می خواهد ارتقای تخصصی پیدا کنند و از طرفی به بیماران خود اهمیت می‌دهند. باید از آنها به منظور تحقق پروژه‌هایشان حمایت شود تا ایده‌های خود را شکوفا کنند. من شاهد هستم در کشورهای همسایه مشابه چشم پزشکان حرفه‌ای و ماهر ایران وجود ندارد در نتیجه آنها می‌توانند از موقعیت و ارتباطات بین‌المللی خود به راحتی استفاده کنند. پرفسور Brenna اقامت خود را در ایران بسیار خوب و به یادماندنی توصیف کرد و در پایان گفت: همه چیز از بدو ورودم عالی بود. در هتل پذیرایی بسیار خوبی انجام شد و این فرصت را یافتم تا برای مدتی پیاده روی کنم و با محیط تهران و جاذبه‌های آن مانند پارک ملت و موزه‌ها آشنا شوم.

*یک قدم تا فعالیت‌های منطقه‌ای*
دکتر محمد ریاضی، دبیر این کارگاه علمی در ادامه گفت: برنامه روز یکشنبه با حضور تنی چند از اعضای انجمن چشم آمریکا به منظور ارائه رویکردهای Professionalism در چشم پزشکی برگزار شد. دکتر ریاضی خاطرنشان کرد: برای اولین بار است که این کارگاه در ایران برگزار می شود اما در سایر کشورها سابقه بیشتری دارد و بازخوردهای خوبی برای کمک به چشم پزشکان به منظور مدیریت بهتر فعالیت هایشان در مراکز علمی, تحقیقاتی و انجمن های چشم پزشکی داشته است. نايب رئيس هيئت مديره گروه فوق تخصصی ویتره و رتین به جایگاه منطقه ای این کارگاه اشاره کرد و توضیح داد: این جلسه فرصت خوبی فراهم کرد تا ایران به عنوان مرکز منطقه‌ای این کارگاه مطرح شده و مسئولان چشم پزشکی از کشورهای مجاور نظیر عراق، تاجیکستان، افغانستان و آذربایجان ضمن ارتباط بیشتر با کشورمان دیدگاه ها و بحث های مورد علاقه خود را مطرح کنند. به نظر می رسد این نقطه آغاز خوبی برای نقش محوری انجمن چشم پزشکی ایران برای ارائه کمک های علمی و سازمانی به این انجمن ها در کشورهای منطقه است. من امیدوارم بتوانیم در کنگره های بعدی این نقش محوری و اثرگذار را حفظ کرده و گسترش دهیم چرا که مشارکت بیشتر کشورهای همسایه به انجام کارهای علمی مشترک منتهی می شود.