انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: دکتر رامین تدینی در رابطه با اخلاق در چشم پزشکی می گوید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
.

[تصویر:  img1438.jpg]

به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگات در ایران" آقای دکتر رامین تدینی میهمان بیست و چهارمین کنگره سراسری چشم پزشکی انجمن چشم پزشکی ایران اظهار داشت: من در فرانسه سکونت دارم و در بیمارستانی متعلق به دانشگاه سوربن کار می کنم. خوشحالم که این فرصت برایم فراهم شد تا دوباره در کنگره چشم پزشکی ایران حاضر باشم هر چند که از آخرین حضورم زمان زیادی گذشته است. بدون تعارف عرض می کنم که سطح کنگره چشم پزشکی ایران بسیار بالا است و در مقایسه با دوره های پیشین از کمیت و کیفیت مطلوبی برخودار بوده و می توان آن را همسو با کنگره های بین المللی دانست. جای خرسندی است که چشم پزشکان هموطن اطلاعات بسیار خوبی دارند و مطالب علمی خود را با توانمندی و کیفیت بالا ارائه می دهند. من هم در سخنرانی های امسال چند داشتم که بیشتر در مورد آنالیز و بررسی چشم های بیماران قبل و بعد از اعمال جراحی بود زیرا چشم پزشک نیاز دارد از جزئیات بالینی و تخصصی بیمار مطلع باشد و حین اعمال جراحی آنها را بکار بگیرد. این کار در تصمیم گیری بهتر و تسریع در فرایند عمل های جراحی اثر بسیار خیره کننده و جالبی دارد. هم چنین تسلط به دانش چشم پزشکی و داشتن اطلاعات کافی به این دلیل که سرعت درمان را افزایش داده و باعث ایجاد حس رضایت در بیماران می شود امری لازم است و در سخنرانی خود پیرامون آنها با همکاران بحث و تبادل نظر کردم.
از منظر مقایسه نیز اختلاف زیادی میان چشم پزشکی ایران با پاریس یا دیگر نقاط اروپا و آمریکا نمی بینم زیرا ما در این سال ها شاهد بودیم که همکاران در مقابل بیماری های خاص چشمی درمان های خوب، موثر و موفقی را ارائه کرده اند. حتی زمانی که این دو را با هم تطبیق می دهیم باز میزان اختلاف ها ناچیز هستند. به طور خلاصه باید اعلام کنم حرکت چشم پزشکی ایران به سمت قله های پیشرفت و موفقیت با سرعت ادامه دارد و هر روز فاصله ها با جامعه جهانی کمتر می شود. مطمئن هستم که می دانید بینایی برای ما مهم است و از سوی دیگر مشکلات بینایی برای افرادی که به عوارض چشمی مبتلا شده اند دشوار. اما مسئله مهم اینجاست که این بیماری ها باعث مرگ افراد نمی شوند که خود جالب توجه است. با این حال بیماران انتظار دارند خوب درمان شوند هر چند که اطلاعاتی درباره سیر درمان ندارند و این چشم پزشک است که این روند را بررسی، پیگیری و در صورت نیاز اصلاح می کند. پس باید همکاران به مسایل حرفه ای و اخلاقی هم چون موضوعات علمی ریزبینانه نگاه کنند و حداکثر تلاش خود را به کار بگیرند. تنها گارانتی یک چشم پزشک به بیمار خود اخلاق است که باید در همه حال رعایت شود. با قاطعیت و افتخار عرض می کنم که بیشتر چشم پزشکان به این اصول اهمیت می دهند و با وسواس زیادی بهترین درمان را برای بیمارانشان تجویز می کنند. من مطمئن هستم که این افراد هرگز تحت تاثیر حواشی و جاذبه های مالی قرار نمی گیرند و هرگز آبروی حرفه ای و تخصصی خود را با پول عوض نمی کنند. من فکر می کنم کنگره های چشم پزشکی فرصت خوبی است تا این خصوصیات را مطرح کنیم زیرا چشم پزشکی مسایل و دغدغه های اخلاقی مخصوص به خودش را دارد.