انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: تقویت قلب با گیاهان و ادویه‌ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کارشناسان تغذیه طی تحقیقات خود مخلوطی از ادویه، دارچین و سیر را بررسی کردند.
نتایج بررسی‌ها نشان داد که دارچین به‌طور موثر کلسترول خون را در مبتلایان به دیابت کاهش می‌دهد اما روی افراد سالم تاثیری ندارد. ادویه و گیاهان غنی از آنتی‌اکسیدان است که تراکم تری‌گلیسیرید و لیپیدهای خون را کاهش می‌دهد. پس از مصرف غذای سرشار از چربی، میزان تری‌گلیسیرید افزایش می‌یابد که می‌تواند خطر بیماری قلبی را در پی داشته باشد. اگر مخلوطی از انواع ادویه سرشار از آنتی‌اکسیدان به غذا افزوده شود، میزان تری‌گلیسیرید تا ۳۰ درصد کاهش پیدا می‌کند. مخلوطی از انواع ادویه حاوی پودر سیر، رزماری، مرزنجوش، دارچین، میخک، پاپریکا، زردچوبه، زنجبیل و فلفل سیاه در این زمینه مفید است. به گفته محققان، افزودن ادویه با آنتی اکسیدان‌های زیاد می‌تواند راهی برای کاهش کالری باشد؛ بدون اینکه طعم غذا از بین برود.کارشناسان تغذیه طی تحقیقات خود مخلوطی از ادویه، دارچین و سیر را بررسی کردند. نتایج بررسی‌ها نشان داد که دارچین به‌طور موثر کلسترول خون را در مبتلایان به دیابت کاهش می‌دهد؛ اما روی افراد سالم تاثیری ندارد.
در این مطالعه، داوطلبان ۹ میلی گرم روغن سیر یا ۱۰ گرم سیر خام مصرف کردند که با کاهش ۸ درصدی کلسترول کلی مواجه شدند که این امر باعث کاهش ۳۸ درصدی خطر مشکل قلبی در افراد ۵۰ ساله می‌شود. همچنین گروهی از محققان، بین ۶ مرد سالم بین ۳۰ و ۶۵ ساله که اضافه وزن داشتند آزمایشی را انجام دادند. این ۶ نفر به ۲ گروه تقسیم شدند و به هر گروه غذای مشابه شامل مرغ، نان و بیسکویت داده شد؛ اما به غذای یکی از گروه‌ها ۲ قاشق غذاخوری مخلوطی از انواع ادویه اضافه کردند. پس از سه ساعت، هر ۳۰ دقیقه خون داوطلبان آزمایش شد. داوطلبانی که ادویه مصرف کرده بودند فعالیت اکسیدانی بدنشان ۱۳ درصد افزایش یافته بود. این فعالیت آنتی‌اکسیدان می‌تواند از بروز بیماری قلبی عروقی و بیماری‌های مزمن دیگر پیشگیری کند. به گفته محققان با افزودن ادویه، چربی جذب بدن نمی‌شود و به مقدار زیاد دفع می‌شود.