انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: اخبار روز دنیای فناوری و تکنولوژی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اینترنت پرسرعت در ماه!

تیمی از دانشمندان آزمایشگاه لینکلن دانشگاه ام‌آی‌تی برای نخستین بار فناوری لازم را جهت ارائه اینترنت پرسرعت به ساکنان فضایی ارائه دادند.این فناوری امکان انتقال داده‌های بزرگ و حتی جریان‌یافتن ویدیوی با کیفیت بالا را فراهم می‌کند.تیم علمی با استفاده از تجهیز ارتباطی لیزرمحور ویژه، آزمایش‌هایی را برای انتقال داده‌ها از زمین به ماه انجام داده‌اند و فناوری آن‌ها رکورد پیشین سرعت انتقال را شکسته است. سال گذشته نیز «فناوری نمایش ارتباطات لیزری ماه» (LLCD) این دانشمندان داده‌ها را طی 385 هزار کیلومتر بین ماه و زمین و با سرعت دانلود 622 مگابیت در ثانیه انتقال داد که این میزان سریع‌تر از هر فرکانس رادیویی بود. هم‌اکنون فناوری جدید امکان شکستن این رکورد را فراهم کرده است.
برقراری ارتباط با سرعت داده‌های بالا از زمین به ماه با پرتوهای لیزر چالش‌برانگیز است زیرا فاصله 400 هزار کیلومتری پرتو نور را گسترش می‌دهد. در حالی که طرح LLCD مستقیما برای ماموریت‌های نزدیک به زمین مناسب است، تیم علمی پیش‌بینی می‌کند این فناوری برای ماموریت‌های عمق فضا به مریخ و دیگر سیارات نیز امکان‌پذیر است. دانشمندان کالیفرنیا در «نشست لیزر و الکترو-اوپتیک 2014»، که بین هشت تا 13 ژوئن در سن خوزه برگزار می‌شود، جزئیات فناوری جدید و نخستین بازبینی جامع از عملکرد روی مدار ارتباط لیزرمحور بی‌سابقه بین ماه و زمین را ارائه می‌دهند.

منبع : ایسنا *یکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۳*
Galaxy S5 سامسونگ در خدمت معلولان
Galaxy S5 (گلکسی اس5) پرچم‌دار و جدیدترین گوشی تلفن همراه سامسونگ، ابزاری مناسب برای توانمند ساختن نابینایان، ناشنوایان و معلولان حرکتی است. قابلیت‌های مختلف این گوشی که درAccessibility menu (منوی دسترسی) آن تعبیه شده است با تمرکز بر نیاز معلولان طراحی شده و به کاربران ویژه خود این امکان را می‌دهد تا با توجه به ناتوانی خود از خدمات این گوشی استفاده کنند. یکی از ویژگی‌های خاص GalaxyS5 برای نابینایان و کم‌بینایان، وجود برنامه Talkback (صفحه‌خوان) است. این ویژگی به کاربر کمک می‌کند تا از طریق صفحه نمایش دوربین و اطلاع‌رسانی به کاربر برای جانمایی چهره، سوژه عکس را در وسط تصویر قرار داده و با کمک دوربین 16 مگاپیکسلی Galaxy S5 عکس‎‌ بگیرند.
Galaxy S5 هنگام شماره‌گیری اعداد را برای نابینایان می‌خواند. علاوه براین کاربر به محض این که در حین تماس، گوشی را از خود دور کند، گوشی به طور خودکار به حالت بلندگو در می‌آید و به کاربر امکان می‌دهد تا در حین مکالمه از دیگر قابلیت‌های گوشی خود استفاده کند. Galaxy S5 برای حفاظت از اطلاعات افراد نابینا و کم‌بینا این امکان را برای کاربران خود فراهم کرده تا در حالت صفحه خاموش، به اطلاعات خود دسترسی داشته باشند. به کمک این ویژگی لازم نیست کاربر با احتیاط نسبت به اطراف از تلفن همراه خود استفاده کند. درضمن در این وضعیت مصرف باتری نیز کاهش می‌یابد.
یکی دیگر از ویژگی‌های خاص Galaxy S5 ارائه هفت اندازه مختلف برای نمایش حروف و اعداد است. این ویژگی امکان مناسبی برای کم‌بینایان فراهم کرده تا متناسب با بینایی خود، اندازه حروف و اعداد را در صفحه نمایش تلفن همراه خود انتخاب کنند. این اندازه‌ها شامل کوچک‌ترین، خیلی کوچک، کوچک، متوسط، بزرگ،خیلی بزرگ و بزرگ‌ترین است. از دیگر ویژگی‌های Galaxy S5 می‌توان به نمایش تصاویر، حروف و اعداد برای افراد کوررنگ یا کسانی که قدرت تشخیص صحیح رنگ‌ها را ندارند، اشاره کرد. Galaxy S5 مجهز به سیستم بازگشت و تنظیم رنگ است که با وارونه کردن رنگ‌، خوانایی نوشته‌ها روی صفحه نمایش را بهبود می‌بخشد. این دستگاه قادر است از طریق یک چشمی نوشته‌ها و اطلاعات را از تصاویر، مدارک، اسامی نوشته شده روی کارت‌ها و کدهایQR جداکند تا الگوی رنگ‌ها را شناسایی کرده و برای کاربر بخواند. از طریق این قابلیت افراد کم بینا درک بهتری از رنگ‌ها به ویژه برای انتخاب لباس خواهند داشت.
Galaxy S5 قابلیت‌های ویژه‌ای نیز برای ناشنوایان دارد. تشخیص گریه نوزاد یکی از قابلیت‌های کاربردی برای والدین ناشنواست. از طریق این ویژگی فرد ناشنوا با کمک ابزارهای جانبی این گوشی چون Gear 2,Gear2 Neo, Gear Fit و از طریق لرزش گوشی از صدای گریه نوزاد مطلع می‌شود. کاربران با محدودیت شنوایی، می‌توانند با تعیین الگوهای مختلف لرزش(Vibration) بدون نیاز به رویت صفحه نمایش از تماس‌های ورودی، زنگ‌های اخطار، و تماس‌های ورودی مطلع شوند.
یکی دیگر ازامکانات منحصربه‌فردپرچم‌دار سامسونگ، قابلیت Air Gesture (ایما و اشاره) است.این قابلیت به کاربرانی که دارای ناتوانی حرکتی هستند کمک می‌کند تا با اشاره سر یا دست نمایش تصاویر و متون را درصفحه مدیریت کنند. کاربرانی که قادر به فشار دادن دکمه‌های گوشی نیستند می‌توانند با تکان دادن دست، صفحه نمایش را روشن کنند. این قابلیت با تشخیص جهت نگاه کاربر، اقدام به روشن یا خاموش کردن صفحه نمایش کرده و از اتلاف باتری جلوگیری می‌کند. بالا و پایین رفتن صفحات با حرکت سر یا دست مقابل یکی دیگر ازامکاناتی است که این برنامه در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
سامسونگ با هدف ارتقای سبک زندگی و احترام به حقوق همه افراد به ویژه کاربران با ناتوانی فیزیکی، امکانات وپژه Galaxy S5 را ارائه کرده است.

منبع: خبرنگار تلنا، 5 خرداد 1393
گوگل کروم محبوب ترین مرورگر دنیا شد
بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی Adobe Digital Index مرورگر گوگل کروم که تا پیش از این در خارج از ایالات متحده به عنوان محبوب ترین مرورگر مطرح بوده است، اکنون در ایالات متحده نیز توانسته است از مرورگر Internet Explorer پیشی بگیرد و به عنوان محبوب ترین مرورگر دنیا معرفی شود.
تابناک: گوگل کروم توانسته است 31.8 درصد از سهم بازار را در مرورگر دسکتاپ و موبایل (اندروید) به خود اختصاص دهد در حالی که IE در حدود 30.9 درصد از بازار را در اختیار خود گرفته است.

بر اساس گزارش Adobe این ارقام حاکی از رشد شش درصدی محبوبیت گوگل کروم در بین کاربران و همچنین افت شش درصدی مرورگر مایکروسافت در بازار در بازه زمانی یکساله است.
گوگل کروم محبوب ترین مرورگر دنیا شد

در این گزارش همچنین ذکر شده است که مرورگر سافاری اپل با 25 درصد از سهم بازار در مکان سوم در مرورگرهای دسکتاپ و موبایل ایستاده است که نوز بیش از نیمی سهم بازار مرورگر ها را در اختیار دارد.

تایلر وایت، تحلیلگر ADI عنوان کرده است که در این رتبه بندی آنچه مورد توجه قرار گرفته است، مرورگر Default در سیستم یا دستگاه است. امروزه مرورگرهای موبایل اهمیت ویژه را دارا هستند که همین امر منجر به آن شده است که گوگل کروم و سافاری به عنوان مرورگرهای پیش فرض اندروید و iOS از رقیبان خود پیشی بگیرند:
گوگل کروم محبوب ترین مرورگر دنیا شد

نکته جالب توجه این گزارش آن است که مرورگر موزیلا فایرفاکس با افت شدید 20 درصدی نسبت به جایگاه اصلی خود از دو سال گذشته روبرو شده است. در ماه آوریل مرورگر فایرفاکس به دلیل آنکه مرورگر پیش فرض هیچ دستگاه موبایلی نبوده است، تنها سهم 8.7 درصدی از بازار مرورگرها را به خود اختصاص داده است.

اما برای تجزیه و تحلیل سهم بازار مرورگرهای دسکتاپ در شش سال گذشته ADI اقدام به رصد و بازرسی کاربرد مرورگرها در 17 میلیون بازدید از 10 هزار وب سایت و همچنین بیش از یک تریلیون بازدید تا سال 2008 کرده اند. در این تجزیه و تحلیلی شش ساله البته هنوز IE در مجموع با در اختیار داشتن 43 درصد از سهم بازار مرورگرهای دسکتاپ مکان اول را در اختیار دارد و گوگل کروم با اختلافی 10 درصدی در مکان دوم در بین مرورگرها محبوب در ایالات متحده شناخته شده است:
گوگل کروم محبوب ترین مرورگر دنیا شد

اما در مرورگرهای موبایل، سافاری اپل با 59.1 درصد از سهم بازار محبوب ترین مرورگر موبایل شناخته شده است و به دنبال آن مرورگر Android با 20.3 درصد و Chrome Mobile با 14.3 درصد به ترتیب در مکان دوم و سوم قرار دارند. Adobe عنوان کرده است که پیش تازی سافاری تنها مربوط به مرورگر موبایل آن میشود و در مرورگر دسکتاپ، اپل بعد از IE، گوگل کروم و فایرفاکس قرار دارد:

گوگل کروم محبوب ترین مرورگر دنیا شد

با توجه به وضعیت تقسیم منابع و سهم بازار در بین مرورگرهای محبوب، تامارا گافنی مدیر تیم تجزیه و تحلیل ADI معتقد است که اکنون بازاریابی دیگر تنها با تمرکز بر یک مرورگر امکانپذیر نیست. وی میگوید: امروز بازار چند پاره است. 4 بازیگر بزرگ در این بازار حضور دارند و بخش مشخصی از مخاطبان دیجیتال به هر یک از آنها اختصاص دارد. که این امر باید مورد توجه بازاریابان قرار گیرد.

گفتنی است، همه اینها در حالی است که گوگل کروم قرار است به زودی به عنوان مرورگر پیش فرض در اندروید مورد استفاده قرا گیرد که این موضوع بیش از گذشته به افزایش سهم این مرورگر در سرتاسر جهان کمک خواهد کرد.

نسل آینده دست‌ خط ندارد!
از قرن نوزدهم میلادی، نوشتن با دست یکی از لازمه های نظام آموزشی کلاسیک است. امروزه، این مهارت که به نظر غیرقابل تغییر می آمد، با خطر مو
برترین ها: از قرن نوزدهم میلادی، نوشتن با دست یکی از لازمه های نظام آموزشی کلاسیک است. امروزه، این مهارت که به نظر غیرقابل تغییر می آمد، با خطر مواجه است.

به گزارش برترین‌ها به نقل از یورونیوز، دسترسی آسان همه افراد خانواده، چه در محیط کار و چه در منزل به رایانه و لوح در کشورهای توسعه یافته، باعث دگرگونی عادت ها شده است. یکی از این عادت ها نوشتن با دست بود که هم اکنون عملی بسیار نادر شده است.

مدرسه ها نیز بیش از پیش این روش را کنار می گذارند. یک مدرسه راهنمایی غیردولتی در ناحیه ژنو سوییس، هشتصدهزار یورو طی سه سال برای مجهز کردن همه کلاس ها به لوح سرمایه گذاری کرده است. هر دانش آموز لوح وِیژه خود را در اختیار دارد که دارای برنامه آموزشی است.

نسل آینده شاید نداند دست‌خط چیست!

آموزگار می تواند تمرین های دانش آموزان را به طور مستقیم ببیند. به جای تخته سیاه، یک ویدیو پروژکتور، تصویر لوح آموزگار را بر روی دیوار نمایش می دهد.

اولین ویره، آموزگار زبان مدرسه لمان می گوید: «اکنون باید به مهارت های قرن بیست و یکم توجه کنیم. مهارت هایی که کودکان امروز، در بزرگسالی به آنها نیاز خواهند داشت. در عین حال فکر می کنم که نوشتن با دست، منطقه هایی از مغز را به هم مرتبط می کند که متفاوت از مناطقی است که هنگام تایپ کردن بر لوح از آنها استفاده می کنیم.»

بنابه گفته کلر کلیوز، استاد دانشگاه لوزان سوییس، ناپدید شدن نوشتن با دست، شاید منجر به تحول تمدن ها شود مانند آنچه اختراع دستگاه چاپ توسط گوتنبرگ در سال ۱۴۵۵ باعث شد. او می گوید: «شاید به سوی یک تغییر بسیار مهم می رویم. به نظرم هنوز برایمان کمی دشوار است که بگوییم دیگر قادر به نوشتن با دست نخواهیم بود. ولی فکر می کنم ما می توانیم خود را با وضعیت جدید منطبق کنیم. زیرا روی آیفون و آیپد با دست می نویسیم. تماس با کاغذ را از دست می دهیم. این تغییر تماس بین بدن، نوشتن و کاغذ، یک تغییر مهم تمدنی است. ژک دریدا، فیلسوف، می گفت: «این یک مرحله جدید تاریخی است که باعث اضطراب می شود.» من با دقت اینرا دنبال خواهم کرد که چه فرهنگ جدیدی توسط این دستگاه های الکترونیک ایجاد خواهد شد. ما شاهد این هستیم که نوشتن به سوی فرهنگ متن، تصویر و صدا می رود. تصویر و صدا اهمیت بیشتری از متن می یابند.»

در حال حاضر هیچگونه پژوهشی امکان ثابت کردن اینکه نوشتن با صفحه کلید، برای توسعه و رشد مغزی بهتر یا بدتر است، ارائه نکرده است.

میشل کافمن، درمان شناس، می گوید: «حتما یک تفاوت بین انجام یک عمل ساختاری مانند رونویسی از یک حرف و عمل ساختاری دیگر که تایپ کردن با صفحه کلید است، وجود دارد. فکر نمی کنم به اندازه کافی در این باره مطالعه شده باشد تا بتوانیم به وضوح بگوییم که نوشتن با دست در مقابل روش دیگر نوشتن، بر روی رشد کودک تاثیر خواهد داشت.»

خودکار در حال بازنده شدن در این نبرد است. بنابه آمار منتشر شده در سال ۲۰۱۲، فروش خودکار در کشورهای توسعه یافته کاهش پیدا کرده است. در کشور سوییس فقط فروش خودکارهای لوکس افزایش پیدا کرده است. شاید نوشتن با دست در آینده به کاری هنری تبدیل شود، چیزی که فرد را به هویت و فرهنگ خود مرتبط می کند، یعنی خطاطی.
*نکات امنیتی در زمان آنلاین بودن
زمانی که دیگر کارتان با سرویس‌های تحت وب مثل ایمیل، جیمیل و... تمام می‌شود حتما از آن‌ها خارج شوید.به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگارت در ایران" به نقل ازخبرنگار اورژانس it باشگاه خبرنگاران؛ مراقب اطلاعات شخصی‌تان مانند عکس و فیلم‌ها و اسناد باشید.
*به نکات زیر توجه کنید:
1-ایمیل یا کد پستی و تلفن خود را در اختیار هر کسی در دنیای مجازی قرار ندهید معمولا سرویس‌های تقلبی ایجاد شده برای سایت‌های مشهور از این راه اطلاعات شما را به سرقت می‌برند. لازم است بدانید که طراحی سایت‌های جعلی درست همانند سایت اصلی است پس دقت خود را بالا ببرید.
2-زمانی که کارتان با سرویس‌های تحت وب مثل ایمیل، جیمیل و.... تمام می‌شود حتما از آن‌ها خارج شوید. اگر این کار را نکنید باعث کاهش رهگیری فعالیت‌تان در وب می‌شود. هم چنین اگر نفر بعدی پشت سیستم شما بنشیند می‌تواند بدون رمز عبور از اکانت شما استفاده کند و این موضوع در دانشگاه‌ها، کافی‌نت و... امری ضروری است.
3-در تاریخچه مرورگر فهرستی از وب سایت‌هایی که به آن‌ها رفته‌اید لیست می‌شود برای امنیت بیشتر بهتر است این تاریخچه را پاک کنیم چون ممکن است دیگران از این طریق پیگیر کارتان شوند و مشکلاتی را به وجود آورند. برای پاک کردن به priracy رفته و گزینه never remember your history را انتخاب کنید خوب است بدانید که مرورگر کروم می‌تواند تاریخچه را همراه حساب جیمیل حفظ کند تا فقط شما بتوانید آن را ببینید.
دانمارک رکورد "سرعت اینترنت" را شکست

دانمارک پرسرعت‌ترین اینترنت دنیا را با سرعت 43 ترابیت بر ثانیه داراست. این رکورد در گذشته برای کشورهایی نظیر کره جنوبی و آمریکا بوده است.

به گزارش خبرنگار اورژانسit باشگاه خبرنگاران؛ سرعت اینترنت مبحثی است که در تمامی کشورها از مباحث مهم شمرده می‌شود.

در این میان کشورهایی نظیر: کره جنوبی،سوئد، نروژ، آمریکا، فنلاند و ... از جمله پرسرعت‌ترین اینترنت‌ها را دارا هستند.

اما دو روز پیش در کشور دانمارک محققان دانشگاه dtu رکورد سرعت در فضای سایبر را بدست آورند.

43 ترابیت بر ثانیه یا 5300 گیگابایت در ثانیه!!!!

برای هضم این سرعت می‌توان تصور کرد که اطلاعات یک هارد دیسک 5 ترابایتی را در کمتر از 1 ثانیه انتقال دهیم. یا فیلم 120 دقیقه‌‌ای fullHD یا 1080P را در کثری از ثانیه دانلود کنیم.

با توجه به اینکه این سرعت با تکنولوژی اتصال تک لیزری- تک فیبری بدست آمده امکان اجرای آن در کشورها فراهم شده و می‌تواند در دسترس عموم نیز قرار بگیرد.
درمان مشکلات چشمی با نگاه کردن به محصولات apple

پزشکان مشکلات چشمی را با یک محصول نوآورانه درمان کردند.به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران شرکت APPLE در حال تولید یک فناوری منحصر به فرد هستند که به فرد کاربری که دچار مشکلات بینایی مانند نزدیک بینی یا دوربینی است اجازه می‌دهد بدون نیاز به استفاده از عینک با تلفن همراه، کامپیوتر و یا تبلت خود کار کند.گفتنی است، اساس این فناوری یک صفحه نمایش هوشمند است که می‌تواند برای کار به مدت طولانی خود را با شرایط بینایی فرد منطبق نماید.
بررسیها نشان می‌دهند، در ساخت این سیستم از الگوریتم پیشرفته استفاده شده است.در این فناوری که توسط پژوهشگران دانشگاه برکلی ابداع شده است،شدت نور در هر جهت تابش در هر پیکسل متناسب با شرایط بینایی فرد کاربر تنظیم می‌شود.این فناوری می‌تواند توسط صدها میلیون فرد در سراسر دنیا هنگام کار با وسایل هوشمند it مورد استفاده قرار گیرد.

کارشناسان مبتکر این طرح حتی ادعا می‌کنند کاربران در صورت استمرار استفاده از این فناوری در دراز مدت مشکلات انکساری دید خود را نیز برطرف خواهند کرد. از جمله دیگر قابلیتهای این فناوری کیفیت بسیار بالای تصاویر نمایش در آمده بر روی صحنه نمایش است.
پرتاب ماهواره با قابلیت رصد 1 جوجه در زمین
یک ماهواره با هدف ثبت تصاویر وضوح بالا از زمین روز چهارشنبه (22 مرداد) از یک پایگاه نظامی در کالیفرنیا به فضا پرتاب شد.
ایسنا: یک ماهواره با هدف ثبت تصاویر وضوح بالا از زمین روز چهارشنبه (22 مرداد) از یک پایگاه نظامی در کالیفرنیا به فضا پرتاب شد.

ماهواره Worldview-3 بر روی موشک اطلس پنج از پایگاه نیروی هوایی واندنبرگ راهی فضا شد.

ماهواره Worldview-3 متعلق به شرکت DigitalGlobe در کلرادو بوده و توسط شرکت هوافضای Ball ساخته شده است. شرکتهای لاک‌هیدمارتین و ULA نیز در این پروژه 500 میلیون دلاری شرکت داشته‌اند.

به گفته سازندگان، ماهواره مذکور می‌تواند تصاویر اجسامی تا 30 سانتیمتر را نیز ثبت کند. قوانین دولتی ثبت تصاویر تا 25 سانتیمتر را آزاد گذاشته است.

این بدین معنی است که Worldview-3 می‌تواند تعداد جوجه‌ها و فضاهای پارکینگ را در سراسر جهان تشخیص دهد.

این ماهواره از 5.4 متر طول و 2.4 متر عرض برخوردار بوده و حداقل باید برای هفت سال در فضا دوام بیاورد اما کارشناسان مدعی هستند که Worldview-3 تا دو برابر زمان پیش‌بینی شده در فضا باقی خواهد ماند.

ماهواره مذکور برای بررسی دقیق سطح زمین از میان دود و مه با استفاده از ابزار آنبرد CAVIS – مخفف ابر، آئروسل،‌آب، بخار، یخ و برف – طراحی شده است.

این ابزار به ماهواره کمک می‌کند تا تصاویر دقیق را حتی با وجود آتش‌سوزی، ابر غبار، دوده و مه ثبت کند.

نیروی Worldview-3 با استفاده از پنلهای خورشیدی تامین می‌شود که طول و عرض ماهواره را به 5.8 در هفت متر افزایش می‌دهند. وزن این ماهواره 2812 کیلوگرم است.

ماهواره مذکور در ارتفاع 617 کیلومتری سطح زمین قرار گرفته و یک مدار کامل آن دور زمین 97 دقیقه طول می‌کشد.

Worldview-3 یکی از پنج ماهواره رصد زمین هستند که توسط شرکت DigitalGlobe مورد استفاده قرار دارند.

ماهواره‌های دیگر شامل حسگر ماهواره‌ای WorldView-2، حسگر ماهواره‌ای WorldView-1 و GeoEye-1 هستند که از وضوح 46 سانتیمتر برخوردارند.

حسگر ماهواره‌ای QuickBird این شرکت دارای وضوح 65 سانتیمتر بوده و ماهواره IKONOS می‌تواند اجسام را با وضوح 82 سانتیمتر مشاهده کند.

این ماهواره‌ها همچنین می‌توانند میزان سلامت درختان را نیز بررسی کنند.
ارتباط با موجودات فضایی تا 20 سال آینده

سازمان فضایی آمریکا (ناسا) اعلام کرد : تا دو دهه دیگر ، ارتباط با نخستین موجودات فضایی در حال زندگی در سیارات دیگر امکان پذیر خواهد شد. به گزارش ایرنا از پایگاه خبری ناسا فرآیند کشف سیارات با موجودات زنده در خارج از منظومه ی شمسی خواهد بود. دانشمندان به کمک تلسکوپ های فضایی نوین، خواهند توانست داده های دریافتی از آن سوی کهکشان ها را پردازش ومطالعه کنند. ˈسارا زیگرˈ پرفسور دانشگاه فن آوری ماساچوست در این زمینه گزارش داد: سطح مطالعات بر روی جهان و کهکشان ها در آینده ای نزدیک تا چندین برابر افزایش خواهد یافت.

وی افزود: دانشمندان هم چنان به شدت در حال مطالعه و بررسی بر روی سیارات مختلف هستند و روزی خواهد رسید که سیاراتی با شرایط زیست محیطی مشابه در کره ی زمین، کشف به ثبت خواهد رسید. دانشمندان به این نتیجه رسیدند که هر ستاره دستکم یک سیاره دارد که احتمال پیدایش و یا وجود حیات در آن بسیار است. مثلا کهکشان راه شیری در خود تریلیون ها سیاره را جای داده است. با این که حجم این پروژه بسیار سنگین و پر زحمت است اما سازمان ناسا مدعی شده داده است که تا 20 سال آینده برقراری ارتباط با تمدن های کهکشانی امکان پذیر خواهد بود.
دستگاهی برای تشخیص کم‌خونی در یک دقیقه
» سرویس: علمي و فناوري - علم و فناوري جهان

شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۱

محققان آمریکایی دستگاه آزمایش خون ساده‌ای تولید کرده‌اند که از قابلیت تشخیص کم‌خونی در 60 ثانیه برخوردار بوده و روشی ارزان برای نظارت شخصی بر این بیماری مزمن محسوب می‌شود.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حدود دو میلیارد نفر در جهان از مشکل کم‌خونی رنج می برند و حدود 70 درصد زنان و کودکان در هند، با مشکلات تغذیه‌ای جدی از جمله کم‌خونی مواجه هستند؛ تشخیص سریع این بیماری از حادتر شدن و بروز مشکلات بعدی پیشگیری می‌کند.

تشخیص کم‌خونی با انجام آزمایش خون و استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی گران‌قیمت، امکانپذیر است.

اما محققان مرکز اختلالات خونی و سرطان افلک (Aflac)‌در آتلانتا دستگاه شخصی یکبار مصرفی طراحی کرده‌اند که با استفاده از یک قطره خون و واکنشگر شیمیایی، سطوح مختلف کم‌خونی را به شکل تغییرات طیف رنگی در کمتر از 60 ثانیه نشان می‌دهد.

این دستگاه به هیچ منبع انرژی نیاز نداشته و برای مناطق فقیرنشین و فاقد برق بسیار مناسب است.

استفاده از این دستگاه مشابه دستگاه آزمایش قند خون – گلوکومتر – است؛ بیمار با زدن سوزن مخصوص به نوک انگشت، یک قطره خون را روی ویال کوچک دستگاه قرار می‌دهد.

ویال حاوی نمونه خون روی کیت پلاستیکی دستگاه قرار داده می‌شود؛ کیت نیز حاوی واکنشگر شیمیایی است که در ترکیب شدن با خون، مخلوط پنج میکروفیلتری ارائه می‌کند.

هموگلوبین خون در نقش کاتالیروز برای واکنش کاهش اکسیداسیون عمل کرده و پس از 45 ثانیه واکنش کامل می‌شود؛ بیمار طیف رنگی از سبز- ‌آبی تا قرمز - به معنای سطوح مختلف کم‌خونی - را مشاهده می‌کند.

تفسیر رنگ‌ها بر روی برچسب دستگاه نصب شده است؛ همچنین کاربر می‌تواند با استفاده از برنامه نرم‌افزاری مخصوص تلفن همراه و عکسبرداری از رنگ، تفسیر بسیار دقیقی را دریافت کند.

این دستگاه بر روی 238 بیمار در چهار نوبت مختلف مورد آزمایش قرار گرفت و نتایج آن با آزمایشات متداول خون مقایسه شد؛ نتایج تقریبا مشابه بوده و عملکرد نرم‌افزار در تعیین سطوح کم خونی بسیار دقیق توصیف شده است.

این دستگاه کوچک و ارزان از سال 2016 به بازار عرضه خواهد شد.

گوش‌دادن به صدای خورشید ممکن شد!
یک دانشمند دانشگاه میشیگان طی فرآیندی موسوم به صوتی‌سازی (sonification) داده‌های دریافتی از خورشید را به صوت تبدیل کرد.
به گزارش فرهنگ نیوز ، روبرت الکساندر و تیم علمی‌اش از داده‌های دریافتی از فضاپیمای Wind ناسا برای گوش‌دادن به میدان مغناطیسی خورشیدی بهره بردند. در این روش، هنگامی که شدت باد خورشیدی تغییر می‌کند، موج صوتی که از روی فضاپیما عبور می‌کند، شنیده می‌شود. به گفته الکساندر، «صوتی‌سازی» جایگزینی نویدبخش برای تحلیل دیداری استاندارد است.

ماهواره Wind با مدارگردی حول خورشید، نوسانات الکترومغناطیسی آن را ضبط می‌کند و این نوسانات می‌توانند مستقیما به نمونه‌های شنیداری تبدیل شوند.

الکساندر و تیم علمی‌اش از الگوریتم‌های رایانه‌ای نوشتاری برای تبدیل این فرکانس‌های الکترومغناطیسی به صوت استفاده کردند. در نتیجه هنگامی که جریان سریعی از پلاسما (گاز باردار فوق‌داغی که فضا را پر کرده) از روی ماهواره ناسا عبور می‌کند، نوعی اثر ملموس تولید می‌کند و تبدیل داده‌های این ماهواره به صوت، نوعی موج شوک قابل‌شنیدن را آشکارسازی می‌کند.

تیم الکساندر داده‌های دریافتی از ماه نوامبر سال ۲۰۰۷ را که شامل فرآیند ضبط سه ساعته بود، به یک کلیپ صوتی سه‌ثانیه‌ای فشرده تبدیل کرد.

منبع: ایسنا

بیماری کامپیوتر کثیف
کامپیوتر بعد از مدتی استفاده هم خاک می‌گیرد و هم می‌تواند ناقل بیماری باشد بنابراین باید آن را با دقت تمیز کرد.

به گزارش فارس، تمیز کردن و اهمیت دادن به وسیله‌ای که هر روز استفاده می‌شود موجب کاهش و صرفه جویی در هزینه، جلوگیری از خراب شدن دستگاه و جلوگیری از انتقال بیماری به انسان می‌شود.

کامپیوتر نیز مانند دیگر وسایل خاک و میکروب می‌گیرد و موجب بیماری می‌شود به همین منظور باید برای تمیز نگه داشتن آن وقت گذاشت و داخل و بیرون آن را با دستمالی که پرز ندهد، گوش پاک کن و قلم موی نقاشی تمیز کرد.
فیلتر شبکه های اینترنتی کاری عبث در دنیای الکترونیکی
گرگان - ایرنا - عضو هیات علمی و استاد تمام دانشگاه علم و صنعت گفت: فیلتر کردن شبکه های اینترنتی کار عبثی است و نمی تواند در دنیای الکترونیکی کارساز باشد.
فیلتر شبکه های اینترنتی کاری عبث در دنیای الکترونیکی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی دکتر'علی اکبر جلالی'عصر شنبه در کارگاه آموزشی کاربردهای فناوری در گرگان اظهار کرد: اگر دستگاه های مرتبط بخواهند یک شبکه اینترنتی را فیلتر کنند، کاربران از شیوه های دیگری با این شبکه ها ارتباط برقرار می کنند.

پ‍ژوهشگر و محقق برتر صنعت آی تی کشور اضافه کرد: فیلترینگ شبکه های اینترنتی در ایران موجب شده تا ما در کشورهای پیشرفته به عنوان دشمن اینترنت معرفی شویم.

دکتر جلالی گفت: اینترنت سرمایه جهانی است و توسعه اقتصادی و صنعتی بدون داشتن شبکه های اینترنت با پهنای باند بالا امکان پذیر نیست.

وی افزود: امروزه بسیاری از کشورهای دنیا از جمله چین توانسته اند با ایجاد پهنای باند بالای اینترنتی اشتغال خوبی را در این بخش برای کشور خود ایجاد کرده و به رشد اقتصادی بالایی نیز برسند.

استاد پاره وقت دانشگاه برق و کامپیوتر ویرجینیای غربی در کشور آمریکا اضافه کرد:درحالی که پهنای باند در کشورهای دنیا از گیگابایت نیز فراتر رفته، در کشور ما همچنان اتصال به شبکه اینترنتی کیلوبایت و حتی دای لاپ است و کوچکی پهنای باند باعث بروز مشکلاتی برای جامعه به خصوص دانشجویان شده است.

دکتر جلالی گفت: به عنوان مثال با توجه به کم بودن پهنای باند اینترنت در ایران زمان دانلود یک کتاب 32 جلدی حدود یک ماه زمان می برد و این اقدام در بسیاری از کشورهای توسعه یافته در کمتر از یک دقیقه امکان پذیر است.

وی با اشاره به آمار بالای بیکاری در کشور، راهکار اصلی دولت برای فایق آمدن بر این معضل را ایجاد اشتغال ازطریق ای سی تی عنوان کردوگفت: در استان گلستان طرح مشاغل دانش بنیان حرفه ای در حوزه 'ای سی تی' به عنوان استان پایلوت کشور در دست اجراست و تاکنون اجرایی شدن این طرح توانسته برای دو هزار و 300 جوان بیکار اشتغال ایجاد کند که با کمک های دولتی می تواند این اشتغال را به 10 هزار نفر در سال جاری رساند.

دکتر جلالی افزود: این افراد درقالب اجرایی شدن شهر الکترونیک در گرگان به کار گرفته شدند که حقوق آنان نیز از محل اجرایی شدن طرح پرداخت شد و وابستگی به دولت از لحاظ دستمزد ندارد.

طراح کارورزی مشاغل دانش بنیان ویژه کارجویان دانشگاهی استان گلستان اضافه کرد: با آگاه شدن مردم از مزایای طرح شهر الکترونیک گرگان، این طرح می تواند در آینده زمینه خوبی برای توسعه و اشتغال استان گلستان بدون اتکاء به اعتبارات دولتی باشد.
رهایی از شر پیامک های تبلیغاتی
ایرانسل:
برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی در ایرانسل میتوانید عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۵ ارسال نمایید و با ارسال عدد 1 به شماره پیامک ۵۰۰۵ میتوانید آن را فعال کنید (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است) ، همچنین از طریق خط ایرانسل خود با شماره ۷۰۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی اعلام نمایید.

همراه اول :

با سیم کارت همراه اول نیز می توانید با ارسال عدد ۱ به شماره پیامک ۸۹۹۹ آن را غیر فعال و با ارسال عدد ۲ به شماره پیامک ۸۹۹۹ میتوانید آن را فعال کنید . همچنین می توانید با شماره تلفن ۰۹۹۹۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی اعلام نمایید.

البته نمی توان باز هم مطمئن بود که دیگر این تبلیغات به سراغمان نخواهند آمد ، ولی یقیناً (با توجه به تست شروم سافت) تعداد آن ها از هر 20 عدد به 1 عدد کاهش پیدا خواهند کرد .

دلیل آن هم که این تعداد کاهش صد درصدی ندارد این است که همیشه راه هایی برای دور زدن قانون وجود دارد !


راه دیگه:
براي اينكه از شر پيامك تبليغاتي راحت شين عدد 1 رو به شماره 8999 اس ام اس كنين و يه دعايي هم به جون ما بكنين. برای اپراتور ايرانسل هم شماره 700 از خط ايرانسل و 09377000000 از ساير خطوط اعلام شده است.
سلام آقا حسین عزیز
در تکمیل جملت بگم که شماره اپراتور همراه اول از *09990* به *9990* تغیر کرده چند ماهه واینکه قبل از تماس با اپراتور حتما شماره پیامکی که براتون ارسال شده رو یاداشت کنی و به اپراتور بگید غیر فعالش کنه.
بادادن شماره پیامک تبلیغاتی به اپراتور کار اونا راحت تر ودر نتیجه کار شما زودتر راه میوفته ( من شخصا اینجوری غیر فعال کردم 1 روزه انجام شد )
با سلام به شما گرامییان
اینم یه راه دیگه
کلمه خاموش را به همان شماره ارسال کننده پیامک ـــ بدون پیش شماره 98 ـــ بفرستین
موفق باشید.
اپلیکیشن مکالمه مکتوب برای ناشنوایان درتلفن همراه
تهران-ایرنا- محققان آمریکایی برای ناشنوایان اپلیکیشنی ابداع کرده اند که گفت و گوها را به لغات مکتوب تبدیل کرده و آنها را بر روی صفحه نمایش تلفن هوشمند به نمایش می گذارد.
اپلیکیشن مکالمه مکتوب برای ناشنوایان درتلفن همراه
به گزارش ایرنا از پی.سی.ورلد، حدود پنج درصد از جمعیت جهان به کاهش شنوایی مبتلا هستند و گفت و گو با آنها در یک رستوران شلوع و یا یک نشست گروهی تقریبا کاری غیر ممکن است حتی اگر این افراد متخصص لب خوانی باشند.

اما اکنون چهار دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه سانفرانسیسکو

و برکلی در آمریکا که خود نیز مشکل شنوایی دارند، اپلیکیشنی به نام Transcense ابداع کرده اند که می تواند مکالمات را حتی زمانی که همه با هم صحبت می کنند، به لغات مکتوب تبدیل کرده و آنها را بر روی صفحه نمایش یک تلفن هوشمند نشان می دهد.

آنها می گویند: این اپلیکشین به ناشنوایان کمک می کند تا مکالمات اطرافشان را درک کنند و بتوانند فعالانه در این گفت و گو ها مشارکت کنند.

برای کار با این اپلیکیشن باید آن را به تلفن وصل کرد سپس این اپلیکیشن میکروفون های تلفن را فعال می سازد تا گفت و گوهایی که در اطراف آن انجام می شود را به درستی ضبط کند.

این اپلیکیشن با استفاده از یک الگوریتم تشخیص صوت، صداهای افرادی که در کنار آن صحبت می کنند را تشخیص می دهد و گفت و گوهای هر فرد را با یک رنگ نمایش می دهد.

این کار به کاربر کمک می کند تا متوجه شود که چه کسی در حال صحبت است .

همچنین فرد ناشنوا با استفاده از این اپلیکیشن می تواند از یک صدای دیجیتال استفاده کرده و با افراد اطراف خود گفت و گو کند یا توجه تمامی افراد حاضر اطراف خود را از طریق تلفن هوشمندشان جلب کند.
اینترنت موبایل ارزان می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳ - 20 October 2014
معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات رادیویی گفت: در حال حاضر سیاست این سازمان‌ آن است که برای استفاده از اینترنت نسل‌های دو و سه موبایل تعرفه‌ای واحد در نظر بگیریم که براین اساس قطعا هزینه‌های استفاده از GPRS کمتر خواهد شد.


صادق عباسی شاهکوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، به ارائه‌ی توضیحاتی درباره‌ی وضعیت تعرفه اینترنت 3G و GPRS پرداخت و گفت: در شرایط فعلی تعرفه‌های مصوبی که مربوط به اینترنت GPRS می‌شود به گونه‌ای است که دامنه آنها تا 14 – 15 ریال گسترده است اما این رقم رقمی بسیار بالاست و به همین دلیل اپراتورها در محاسبات خود معمولا عدد یک تا پنج ریال را برای استفاده از اینترنت نسل دو محاسبه می‌کنند و این رقم در بسته‌های اینترنتی ازاین نیز کمتر می‌شود.


معاون رگولاتوری در عین حال به تعرفه‌های 3G که تاکنون در رایتل اعمال می‌شد نیز اشاره کرد و گفت: برای نسل سوم ارتباطی تاکنون در رایتل تعرفه‌ها میان نیم‌ ریال و 0.75 ریال متغیر بوده است. برای ارائه‌ی 3G توسط اپراتورهای دیگر نیز ما با توجه به این‌که پوشش این اپراتورها در تمام شهرها کامل نیست اینگونه در نظر گرفتیم که گاهی ممکن است اینترنت مشترکان از طریق نسل دو یا GPRS تامین شود و برای این‌که مشکلی در محاسبات وجود نداشته باشد بهتر آن است که در حال حاضر مبلغ یکسانی برای محاسبه 2G و 3G در نظر گرفته شود.


عباسی همچنین اظهار کرد: البته برای افرادی که بسته‌های اینترنتی را فعال می‌کنند در اکثر موارد هیچ مشکلی پیش نمی‌آید چرا که در بسته‌ها قیمت هر کیلوبایت از نیم‌ ریال هم کمتر است، اما برای افرادی که ممکن است بسته فعال نکرده باشند گاهی مشکلاتی به وجود می‌آید که ما برای جلوگیری از این موضوع به دنبال یکنواخت‌سازی تعرفه‌ها هستیم.


معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات درباره‌ی زمان تصویب تعرفه‌های جدید اعلام کرد: به احتمال زیاد این موضوع در جلسه‌ی بعدی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.


وی همچنین یادآور شد: جلسات این کمیسیون دو هفته یکبار برگزار می‌شود و احتمالا در جلسه آتی بحث تعرفه‌های اینترنت موبایل در این جلسه تصویب خواهد شد.


عباسی عنوان کرد: اکنون نیز بررسی اقتصادی متعددی بر روی این موضوع صورت گرفته و در حال ارزیابی آمارها و نحوه‌ی محاسبه کاربران از اینترنت موبایل هستیم تا درنهایت با در نظر گرفتن تمام این موارد یک رقم مشخص را انتخاب کرده و از این پس برای تعرفه دیتای موبایل این عدد را اعمال کنیم.


معاون سازمان تنظیم مقررات همچنین اظهار کرد: واقعیت آن است که در حال حاضر اینترنت در GPRS برای اپراتور گران‌تر تمام می‌شود. از سوی دیگر با توجه به آنکه اپراتورهای مختلف تازه به حوزه ارائه خدمات نسل سه ورود پیدا کرده‌اند نمی‌توان انتظار داشت که در ابتدای کار تمام کشور را تحت پوشش قرار دهند، برهمین اساس لازم است که برای مدتی تعرفه‌ها به حالت یکنواخت درآید.


وی در پاسخ به این سوال که آیا با این شیوه این احتمال وجود ندارد که انگیزه اپراتورها برای گسترش شبکه‌ نسل سه آنها کمتر شود، توضیح‌ داد: واقعیت آن است که اپراتورها در 3G حجم بیشتری را در اختیار کاربر قرار می‌دهند و به همین دلیل برای آنها مقرون به صرفه‌تر است که کاربران از حجم بالای اینترنت استفاده داشته باشند برهمین اساس اپراتورها انگیزه حرکت بیشتری به سمت ارائه‌ی 3G خواهند داشت.


معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در ادامه با بیان این‌که اکنون در اعمال تعرفه‌های جدید هدف آن است که 20 درصدی از کاربران که بدون فعال‌سازی بسته‌های تخفیفی به استفاده اینترنت می‌پردازند، با مشکلات کمتری مواجه شوند، تاکید کرد: توصیه جدی ما به مردم آن است که برای دسترسی به اینترنت موبایل حتما از بسته‌های تخفیفی استفاده کنند.


عباسی عنوان کرد: به احتمال زیاد تعرفه جدیدی که برای ارائه‌ی خدمات اینترنت موبایل در نظر گرفته می‌شود رقمی بین نیم تا یک ریال باشد تا شرایط به گونه‌ای پیش‌ رویم که نه تنها به کاربران فشاری وارد نشود، بلکه اپراتورها هم که هزینه‌های متعددی برای ورود 3G به کشور متقبل شده‌اند دستخوش ضرر و زیان نشوند.


معاون سازمان تنظیم مقررات در عین حال یادآور شد: در گذشته کاربران به دلیل فعال‌نکردن بسته‌های اینترنتی در قبض‌های خود با رقم‌های بالایی برای مصرف اینترنت مواجه می‌شدند، اما اکنون ما به دنبال آن هستیم که اگر فردی فراموش کرده بسته اینترنتی فعال کند و در عین حال استفاده چندانی هم از اینترنت نداشته در نهایت رقم نامتعارفی را پرداخت نکند.
صفحه‌ها: 1 2