انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: آزمون دکتر فیل مک‌گرا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
.
آزمون دکتر فیل مک‌گرا

این یک آزمون بسیار جالب است. خود دکتر فیل مک‌گرا(روان‌شناس معروفی که مجری یک برنامه فوق‌العاده پرطرفدار تلویزیونی است) در این آزمون نمره 55 گرفته است. او این آزمون را روی اپرا وینفری، مجری معروف برنامه تلویزیونی، انجام داده که نمره 38 گرفته است.
به 10 سوال ساده پاسخ دهید تا ببینید شما چه نمره‌ای در این آزمون به دست می‌آورید و تفسیر آن چیست.
تذکر مهم: به سوال‌ها براساس آنچه که امروز هستید پاسخ دهید، نه آنچه که در گذشته بوده‌اید. برروی لینک زیر کلیک کرده و گزینه ها را انتخاب و در پایان برروی تحلیل کلیک کنید و بخوانید.

http://www.ravanyar.com/FunnyTests/personality/DrPhils/
.
سعیده جان خیلی جالب بود من خوشم امد مرسی
آبجی سعیده من 42 امتیاز آوردم(لبخند)(لبخند)

شما 42 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:
دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه می‌کنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر می‌آیید. کسی که همیشه به آن‌ها دلداری می‌دهد و آن‌ها را کمک می‌کند
شما 49 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:

دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه می‌کنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر می‌آیید. کسی که همیشه به آن‌ها دلداری می‌دهد و آن‌ها را کمک می‌کند.
سلام سعیده عزیز با تشکر از این تست خوبی که گذاشتی .من امروز شرکت کردم جالب بود امتیاز من 45 بود .
دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه می‌کنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر می‌آیید. کسی که همیشه به آن‌ها دلداری می‌دهد و آن‌ها را کمک می‌کند.
سعیده جون امتیاز خودت چند شد ؟
با سلام خدمت عزیزان امتیاز بنده 45
دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه می‌کنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر می‌آیید. کسی که همیشه به آن‌ها دلداری می‌دهد و آن‌ها را کمک می‌کند.خندهخندهخندهگلگلگلگل
آبجی سعیده فکر کنم امتیاز از 40 تا 50 نتایج آزمون یکی باشه
سلام داداش فرزاد خب یکی باشه بهتر ما همه مثل همیم اما من از شما ، از شخص شما منظورم هست بهترم ، چون تو پیام خصوصیام برای دوستام چیزای خوب خوب میزارم نه مزرعه و جنگل و....قور قور. اگه اسمشو بنویسم دعوام میکنی داداش ؟ همونی که گفتین ساکت دیگه راجب بهش حرف مزنین!
من شدم 45
این تست اساس علمی داره؟ اخه همه تقریبا یه سطح هستن

وحـید

من فکرکنم هرکی آرپی میشه خصلتاشم بابقیه آرپیا یکی میشه واسه همین همه آرپیا تو یه مایه اند.(زبان)