انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: کم خون‌ها از «اسفناج و جعفری» غافل نشوند
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران "پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: کم‌خونی در اثر نبود گلبول قرمز کافی در خون اتفاق می‌افتد که بارزترین کم خونی ناشی از فقر آهن است که معمولا درشیرخواران، افراد نزدیک به سنین بلوغ و خانم‌های باردار و شیرده بیشتر اتفاق می‌افتد.
وی افزود: این کم‌خونی با منابع آهن مانند غذاهای گوشتی، ماهی و جگر که آهن فراوان دارند می‌تواند درمان شود.
وی ادامه داد: همچنین از منابع گیاهی مانند سبزیجات بخصوص اسفناج و جعفری و همچنین خانواده‌ی نان و غلات نیز می‌توان کمک گرفت.
فرح‌بخش خاطر نشان کرد: اما در مواردی که کم‌خونی شدید باشد و از طریق مواد غذایی جبران نشود می‌توان از طریق درمان‌های دارویی اقدام کرد که بهترین آن آمپول آهن است که بصورت هفته‌ای یکبار استفاده می‌شود.