انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: مادر ای زیباترین واژه هستی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.

برای [b]تويی كه تنهايی هايم پر از ياد توست...

[/b]
برای [b]تويی كه قلبم منزلگه عـــشـــق توست ...
[/b]
برای [b]تويی كه احساسـم از آن وجود نازنـين توست ...
[/b]
برای [b]تويی كه تمام هستی ام در عشق تو غرق شد...
[/b]
برای [b]تويی كه چشـمانم هميشـه به راه تو دوخته اسـت...
[/b]
برای [b]تويی كه مرا مجذوب قلب ناز و احساس پاك خود كردی...
[/b]
برای [b]تويی كه هر لحظه دوری ات برایم مثل یک قرن است...
[/b]
برای [b]تويی كه وجـودم را محو وجـود نازنـين خود كردی...
[/b]
برای [b]تويی كه در عشق، قـلبت چه بی باک است...
[/b]
برای [b]تويی كه غمهایت معنای سـوختنم است...
[/b]
برای [b]تويی كه عـشقت معنای بودنم است...
[/b]
برای [b]تويی که آرزوهایت آرزویم است...
[/b]
برای [b]تويی كه قلبت پـاک است ...
[/b]
برای [b]تويی كه عاشقتم...
[/b]
روحت شاد مادرم
[تصویر:  45.gif]
وقتی غم روی دلت سنگینی می‌کند، می‌خزی کنار [b]مادر و برایش آه می‌کشی و او آهت را به جان می‌خرد و آرامت می‌کند.

[/b]
وقتی شادی و مرغ دلت خنده سر می‌دهد، می‌روی پیش [b]مادر و با آب و تاب برایش از شادی‌ات می‌گویی و او خنده‌ات را به جان می‌خرد و خوشحال‌تر از تو دهانش به خنده باز می‌شود. رفیق بی‌کلک، مادر را چه خوب گفته‌اند. نه در غمش غل و غش دارد و نه در خوشحالی‌اش؛ مهر می‌جوشد از اندام مادر.
[/b]
یادت هست بچه که بودی دلت می‌خواست الکی هم که شده بهانه‌بگیری و قطره اشکی به چشمت بیاوری که کسی نگاهت کند؟ اگر کسی توجهی به تو نداشت، ولی [b]مادر دوان‌دوان می‌رسید و آن قطره اشک نمایشی را از کنار چشمت می‌چید و انگشتی لای موهایت می‌انداخت ونازت را می‌خرید.  مادر! خدا نگهت دارد.
[/b]

زندگي لذتبخش است و مرگ آرامش بخش   اين ميان انتقال رنج آور است  هیشكی نمی‌دونه تو دلم چی می‌گذره

وقتی که مادری خرج پسرش رو میده و به او چیزی میده هر دوطرف شاد و راضی نیستند .و ناراحتی زمانیه که یک پسر محتاج مادرش بشه که پسر  اون موقعس متاثر و گریانه
تقدیم به تمامی مادرها بخصوص مادر خودم (دوووووووووووووووووووست دارم)

شغل تمام وقت مادر بودن يکي از پر در آمد ترين شغل هاست و دستمزد آن  عشق واقعيست .من دعاهاي مادرم را به خاطر مي آورم و آنها هميشه بدرقه ي راه من است و نگهدار من در تمام زندگيم مادرها هر وقت سردشون ميشه .يه پوليور تن بچه شون ميکنن در اعماق قلب مادر هميشه يه جايي واسه بخشش تو هست وقتي که تو يه مادر هستي ..هيچوقت تو افکارت تنها نيستي .واسه اين که يه مادر  دو بار فکر ميکنه .يه بار واسه خودش و بار ديگه هم جاي بچه اش مادر من يه موسيقي ملايم و  بدون انتها از شادي و آسايش و بودن رو در قلب من جاري ميکنه .ممکنه يه وقت هايي شعر اين موسيقي از يادم بره ولي آهنگ اون رو هميشه به ياد خواهم داشت من به مادرم عشق مي ورزم
 قلب همون طوري که يه درخت به آب و آفتاب که باعث رشد و پيشرفت و بالندگي من شده . مادر من يه شعر هست که هيج زماني توانايي نوشتن و توصيف کامل  اون رو ندارم 
بنابر اين   هر چي مينويسم در واقع يه شعره براي مادرم .بزرگ شدن بچه ها هيچ معنايي واسه يه مادر نداره  يه بچه  هميشه واسه مادرش بچه هست.
مادر ميگه:
 بزرگ بشه  مسن بشه  رشد کنه ؟چه فرقي ميکنه واسه من ؟تو قلب من هيچ تفاوتي نداره  بچه واسه مادرش هميشه بچه هست  مادر مث يه بانکي ميمونه که ما همه بدبختي ها و غصه ها و نگراني هامون رو توش سپرده ميزاريم .من تميتونم زحمتهای مادرم رو فراموش کنم  اون مث يه پل  واسه منه  زماني که من بايد از سختي هاي زندگي عبور ميکردم اون محکم پايداري کرد تا من بتونم از اين پل سالم عبور کنم . قلب
عشق مادري با بخشش و ايثار زيادتر ميشه
قلبقلبقلبقلبقلب
قلبقلبقلب