انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: چرا می گویند به سبزیجات سس نزنید؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کارشناسان تغذیه و سلامت همواره توصیه می‌کنند که برای داشتن زندگی سالم‌تر، افزودن سبزیجات به رژیم غذایی روزانه ضروری است. آنها می‌گویند سبزیجات را باید به صورت ساده یا پخته مصرف کرد. انواع مختلف سبزیجات منابع غنی از ریزمغذی‌ها و املاح مفید برای بدن هستند اما برخی از سبزی‌ها به نسبت مفید‌تر و مغذی‌تر از انواع دیگر هستند و علاوه بر این سبزیجات باید به شیوه سالم در برنامه غذایی سرو شوند. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " به نقل از وب سایت «مای‌پلیت» در مقاله جدیدی چندین پیشنهاد مفید ارائه کرده که به شما کمک می‌کند با انتخاب سبزیجات مفیدتر، مواد مغذی‌ بیشتری به بدنتان برسانید.کارشناسان در این مقاله مصرف صیفی‌ها و سبزی‌های غنی از پتاسیم مانند سیب‌زمینی شیرین، سیب‌زمینی سفید، گوجه فرنگی، لوبیا، اسفناج، باقالی،‌ دانه سویا و عدس را توصیه می‌کنند.متخصصان تغذیه در عین حال تاکید دارند که سبزیجات را تا حد امکان ساده و پخته مصرف کنید و خیلی کمتر به آنها سس و چاشنی بیافزاید چرا که این افزودنی‌ها به سرعت چربی و کالری غذا را هر چه قدر هم که از مواد خوراکی سالم تهیه شده باشد، بالا می‌برند. بنابراین توصیه می‌کنیم قبل از مصرف مواد غذایی آماده و بسته بندی که حاوی سبزیجات هستند، برچسب محتویات آن را به دقت مطالعه کنید و تا حد امکان از سبزیجات ساده و بدون چاشنی و افزودنی استفاده نمایید. کارشناسان تغذیه همچنین تاکید دارند که با مصرف سبزیجات تازه به جای وعده‌های غذایی آماده و فرآوری شده،‌ می‌توانید مقدار مصرف سدیم روزانه را کاهش دهید. اگر هم ناچار به استفاده از سبزیجات کنسروی هستید، دقت کنید که میزان سدیم آن پایین بوده یا کاملا بدون نمک تهیه شده باشند.