1394 / 2 / 22، 09:32 عصر
از این به بعد موزهای خیلی رسیده و نرم را که پر از لکه های تیره هستند و اگر به هر کسی آنها را تعارف کنید نوعی توهین حساب میشود دور نریزید زیرا آخرین موزهای دارای پوست سیاه دارای ماده معجزه آسای تی ان اف می باشند که قدرت مبارزه با سلول های سرطانی و از بین بردن آنها را دارند و هر چقدر موز رسیده تر و سیاه تر باشد بیشتر دارای این ماده است.موز خالدار و رسیده خاصیت بیشتری نسبت به موز نارس دارند. خاصیت ضد سرطانی موز رسیده 8 برابر بیشتر از موز نارس است.متخصصین به افراد توصیه می کنند تا روزانه 1 یا 2 عدد موز رسیده مصرف کنند تا به این طریق خود را در برابر آنفولانزا، سرماخوردگی و نظیر آن ایمن کنند.موز یکی از میوه های معروف در ژاپن می باشد. تحقیقات ژاپینی نشان می دهد که وجود ماده TNF در موز یک خاصیت ضد سرطانی محسوب می گردد و سیستم ایمنی را افزایش می دهد. محققان بر این باورند که مصرف موز یک راه بسیار عالی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های تهدید کننده و سرطان است.
موز خالدار
موز خالدار
نکته قابل توجه این است که قدرت TNF به میزان رسیدگی میوه بستگی دارد همچنین مواد مغذی موجود در میوه به میزان رسیدگی آن وابسته است. به طور مثال، سطح آنتی اکسیدان موز رسیده به تدریج در حال افزایش است.
حال در یک موز کاملا رسیده با میزان لکه سیاه پوست بالا، نشاسته آن یک قند ساده بوده که برای هضم نیز راحت تر است. دانشمندان ژاپنی تحقیقاتی را بر روی خواص چند میوه رسیده نظیر موز، انگور، سیب، هندوانه، آناناس، گلابی و خرمالو انجام دادند.طبق این تحقیق تنها موز رسیده دارای بیشتری خواص بوده این میوه سلولهای سفید خون را تحریک کرده و تولید TNF را افزایش می دهد. لذا متخصصین به افراد توصیه می کنند تا روزانه 1 یا 2 عدد موز رسیده مصرف کنند تا به این طریق خود را در برابر آنفولانزا، سرماخوردگی و نظیر آن ایمن کنند.موز رسیده با لکه های سیاه 8 برابر نوع سبز و تازه آن سالم تر بوده و حاوی مقدار قابل توجهی TNF می باشد.توجه می شود این میوه را به طور رسیده در یخچال خود ذخیره کرده تا مواد مغذی آن از بین نرود.گفتنی است که از مصرف نوع سیاه شده و پوست جدا شده این میوه اجتناب کنید.