انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: شناسایی گیرنده های چشایی تلخی روی قلب انسانی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
تیمی از محققین در دانشگاه کوئینزلند در حال بررسی یک کشف جالب هستند که حاکی از وجود گیرنده چشایی و بو روی قلب انسان هستند. این گیرنده ها به طور طبیعی در دهان و بینی مشاهده می شوند.

به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران" به نقل ازmedicalxpress، این محققین توانسته اند نشان دهند که حدود 12 گیرنده چشایی(به ویژه آن هایی که به ترکیبات تلخ پاسخ می دهند) در قلب انسان نیز وجود دارند. این کاملا مشخص است که ژنوم انسان دارای تنها 25 گیرنده چشایی تلخ هستند و آن ها می خواهند بدانند که چرا تنها نیمی از آن ها روی قلب قرار گرفته اند. آن ها می گویند که زمانی که آن ها یکی از گیرنده های چشایی را به یک ترکیب شیمیایی خاص تلخ مزه فعال کردند، عملکرد انقباضی قلب تقریبا به طور کامل متوقف شد. فیزیولوژی پشت پرده این اتفاق نامشخص است و در این زمینه به بررسی های بیشتری نیاز است. در این مطالعه آن ها در ابتدا روی چگونگی رشد قلبی فوکوس کردند. بعد از افزایش فشار خون و یا یک حمله قلبی، قلب به طور مرتب متحمل رشد جبرانی می شوند تا جریان خون را در سراسر بدن حفظ کند. اما این رشد جبرانی نیز در نهایت منجر به نارسایی قلبی می شود. طی تست های آزمایشگاهی، این محققین به دنبال همه ژن هایی گشتند که طی این فاز رشد در قلب تنظیم می شوند. آن ها دریافتند که سلول های قلب جوندگان که با آن کار می کنند دارای گیرنده های چشایی و بویایی است که به طور طبیعی تنها در دهان و بینی مشاهده می شوند. این محققین با استفاده از بافت های قلبی مشتق از جراحی های قلبی مانند جایگزینی دریچه های قلبی و ...، آزمایشات صورت گرفته با قلب جوندگان را با این بافت ها هم تکرار کردند و دریافتند که این گیرنده های چشایی در قلب انسان نیز وجود دارند.