انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: نقش مصرف قارچ در حفظ سلامت قلب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
 به گفته کارشناسان، مصرف قارچ خوراکی باعث حفظ سلامت قلب می شود. به گزارش"انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " به نقل از ایرنا، قارچ سرشار از فیبرهای غذایی به نام 'کیتین' و 'بتاگلوکان' است که هر دو، پایین آورنده کلسترول بوده و به حفظ سلامت قلب کمک می کند، بطوری که در هر یکصد گرم قارچ، یک گرم فیبر غذایی و در همین مقدار 320 میلی گرم پتاسیم وجود دارد که مصرف آن برای افراد دارای فشار خون، بسیار مفید است.

قارچ دارای یک و نیم تا شش درصد پروتئین بوده که70 تا 90 درصد آن جذب بدن می شود.

پایین بودن اسید اوریک در قارچ، مورد تاکید پزشکان برای سالمندان و مبتلایان به نقرس و بیماریهای مربوطه است.

قارچ برای محافظت از پوست، سلامت سیستم عصبــی، سلامت پوست و چشـم و بافت های بدن، تشکیل اسیـدهای چرب ضروری در سیستم عصبی و ماهیچه ها، درمان کم خونی و جلوگیری از بروز ضایعات در مغز و ستون فقرات نقش اساسی دارد.

پتاسیم، فسفر، منگنز، مس، آهن و کلسیم مهمترین مواد معدنی موجود در قارچ است.

قارچ، ترکیب یکپارچه ای بوده که اگر پایه آن کنده یا جدا شود، زود خراب می شود.

قارچ، گیاهی منحصر به فرد است که با هیچیک از گیاهان دیگر قابل مقایسه نیست.

قارچ، ریشه، برگ و گل ندارد، سبز رنگ نبوده و ارزش غذایی و درمانی بالایی دارد.

مصرف آن باعث ایجاد نیروی مضاعف و شادابی در انسان می شود.

در ایران، قارچ سفید در مقایسه با دیگر قارچها در دسترس بوده و چند سالی است که به صورت فله ای و بسته بندی، در بازار عرضه و فروخته می شود.

آبپز کردن باعث از بین رفتن ویتامین های گروه بی و سی در قارچ می شود و پخت طولانی هم بر تراکم و سفتی بافت آن می افزاید و سرخ کردن بیش از هفت دقیقه در روغن زیاد نیز، آن را دیرهضم و پرکالری می کند، پس بهترین روش پخت قارچ، کباب کردن آن است.