انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: چرا پژوهشگران به مصرف امگا 3 تأکید دارند؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
افرادی که روغن ماهی یا امگا 3 مصرف کرده‌اند با کاهش محسوس علائم خشکی، قرمزی و سوزش چشم مواجه شده‌اند.پژوهشگران به افرادی که ساعات متمادی مجبور به کار با دستگاه کامپیوتر هستند توصیه می‌کنند تحت نظارت پزشک از مواد غذایی حاوی امگا 3 و یا مکمل‌های دارویی این ماده مغذی استفاده کنند.کارشناسان با مطالعه بر روی 478 نفر داوطلب که ساعات طولانی با کامپیوتر کار کرده‌اند و دچار خشکی چشم، سوزش، خارش و درد در ناحیه چشم شده‌اند دریافته‌اند مصرف امگا 3 توانسته‌ تا حد فراوانی مشکلات چشمی آنها را کاهش دهد.کارشناسان در یک مطالعه 3 ماهه به طور مرتب به گروهی از داوطلبان امگا 3 و به گروه دیگر دارو نما داده‌اند و نتایج را با یکدیگر مقایسه کرده‌اند.براساس نتایج حاصله افرادی که روغن ماهی یا امگا 3 مصرف کرده‌اند با کاهش محسوس علائم خشکی، قرمزی و سوزش چشم مواجه شده‌اند.کارشناسان اعتقاد دارند امگا 3 در مواد غذایی چون گردو و ماهی‌های روغنی وجود دارد و سبب کاهش التهاب و افزایش گردش خون در چشم و حفظ سلامت چشم و افزایش ترشح اشک می‌شود.

نتایج این پژوهش در مجله Contact lens& anterioreye به چاپ رسیده است.