انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: مصرف منظم غذاهای تند موجب کاهش خطر مرگ می شود
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مطالعه ای جدید نشان می دهد که خوردن غذاهای تند به میزان زیاد به عنوان بخشی از غذای روزانه با کاهش خطر مرگ در افراد همراه است. این امر در مورد مرگ های ناشی از شرایط خاصی مانند سرطان، ایسکمی قلبی و بیماری های تنفسی نیز صدق می کند. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " به نقل از بنیان، این یک مطالعه مشاهده ای است و نمی توان جمع بندی مشخصی در مورد دلایل و اثرات داشت اما محققین می گویند می توان بر مبنای یافته های این مطالعه توصیه های رژیمی را برای افراد در نظر گرفت. مطالعات پیشین پیشنهاد کننده اثرات سودمند غذاهای تند و اجزای آن ها به نام کپسایسین است که اثرات ضد چاقی، آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد سرطانی دارند. در این مطالعه محققین چینی به بررسی ارتباط مصرف غذاهای تند در رزیم غذایی روزانه و خطر کلی و دلایل مرگ پرداخته اند.
آن ها این مطالعه را روی 487375 شرکت کننده 30 تا 79 ساله چینی انجام دادند. این شرکت کنندگان بین سال های 2004 تا 2008 تحت این رژیم های غذایی قرار گرفتند و بعد از آن میزان مرگ و میر در آن ها مورد بررسی قرار گرفت. شرکت کنندگان پرسشنامه هایی را پر کردند که در مورد سلامت کلی آن ها، شرایط فیزیکی، مصرف غذاهای تند، گوشت، سبزیجات و ... بود. طی این دوره هفت ساله 20224 مرگ اتفاق افتاد. نتایج نشان داد که افرادی که یک بار در هفته غذاهای تند دریافت کرده بودند میزان مرگ در آن ها 10% کمتر از گروه کنترل است و این در حالی بود که کسانی که بیش از سه بار در هفته غذای تند دریافت کرده بودند، خطر مرگ در آن ها 14% کمتر بود. به عبارت دیگر، شرکت کنندگانی که غذاهای تند را هر روز مصرف می کردند 14% کمتر احتمال داشت که دچار مرگ شوند. نتایج نشان داده است که افرادی که فلفل های تند تازه را مصرف می کنند به میزان کمتری در خطر سرطان، ایسکمی قلبی و دیابت هستند. گام بعدی می تواند مطالعه اجزای این غذاهای تند باشد که این اثر مثبت را دارا هستند.