انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: غذاهایی که موجب خارش چشم می‌شوند
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " به نقل از خبرگزاری فارس؛ برای ارتقای سطح دانش سلامت مردم جهت حفظ و مراقبت از سلامت جسمی و روانی خود، مطالب آموزشی را منتشر می‌کند،‌ همچنین به پرسش‌های مطرح شده از سوی شهروندان در این زمینه پاسخ می‌دهد. شهروندان ایرانی از هر جای ایران می‌توانند سؤالات مورد نظر خود را درباره مسائل مرتبط با سلامت جسم، روان،‌ بیمارهای واگیر و غیر واگیر، راه‌های پیشگیری و درمان آنها طی تماس با شماره تلفن 02188911667 یا ایمیل moshaversalamat@farsna.net مطرح کنند.
مهدی رخصت یزدی؛ فوق تخصص پیوند قرنیه اظهار داشت: مالیدن چشمی که می‌خارد یک واکنش طبیعی است، اما مالیدن چشم‌ها باعث آزاد شدن مقادیر بیشتر هیستامین و سایر واسطه‌های آلرژی می‌شود و درنتیجه موجب بدتر شدن علائم حساسیت می‌گردد. پس سعی کنید تا جایی که امکان دارد چشم‌ها را نمالید.وی ادامه داد: یکی از شایع‌ترین شکل حساسیت چشمی ورم ملتحمه است. این بیماری اغلب در اثر حساسیت به گرده گل‌ها و گیاهان ایجاد می‌شود، به همین علت در فصل بهار و تابستان شایع‌تر است.
این فوق تخصص قرنیه افزود: گاهی اوقات مصرف برخی مواد غذایی حساسیت‌زا مثل تخم‌مرغ، آجیل، توت‌فرنگی، گوجه‌فرنگی، بادمجان، ادویه‌ها، شیر و ماهی ممکن است باعث بدتر شدن علائم پوستی و چشمی این بیماری شود. در این حالت حذف این مواد از رژیم غذایی به کنترل بیماری کمک می‌کند. به‌علاوه مواد حساسیت‌زای موجود در هوا مثل گردوخاک خانگی، کپک‌ها، مو و پرز حیوانات نیز می‌تواند باعث شدیدتر شدن علائم در افراد مبتلا شود. این نوع از حساسیت چشمی معمولاً با آب‌ریزش از بینی همراه است. وی گفت: خارش، سوزش و قرمزی چشم‌ها و تورم پلک و ملتحمه همراه با آب‌ریزش می‌تواند از علل این بیماری باشد. معمولاً این علائم وقتی بیمار در معرض آفتاب مستقیم قرار می‌گیرد با شدت بیشتری همراه است.