انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: : کاهش احتمال ابتلاء به سرطان معده با مصرف سیب زمینی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یافته های تازه نشان می دهند، مصرف سیب زمینی و کلم خطر بروز سرطان معده را کاهش می دهند. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران "، دانشمندان اعلام کردند، خطر ابتلاء به سرطان معده در افرادی که سبزیجات سفید رنگ - پیاز، سیب زمینی، کلم و گل کلم - را در رژیم غذایی شان گنجانده اند سه برابر کمتر از اشخاصی است که چنین نمی کنند.
محققان پس از بررسی 76 مطالعه درباره رژیم غذایی و ابتلاء به سرطان معده بر روی بیش از شش میلیون فرد بیمار و 33 هزار شخصی که جان داده اند دریافتند، مصرف روزانه 100 گرم میوه، 50 گرم مرکبات و دو عدد سیب زمینی، پیاز، کلم و ... خطر ابتلا به سرطان  معده را دست کم تا 12 درصد کاهش می دهد.پروفسور رز رابسون، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه بریستول و سرپرست این مطالعه گفت:" یافته های ما نشان می دهند، مصرف مکرر میوه و سبزیجات در کشورهای توسعه یافته عامل کاهش آمار ابتلا به سرطان است. "او با اشاره به این که مصرف نمک و نوشیدن الکل خطر ابتلا به این سرطان را افزایش می دهند، افزود:" مصرف سیب زمینی، پیاز، کلم، گل کلم و مرکبات که سرشار از ویتامین ث هستند خطر ابتلا به سرطان معده را به شدت کم می کنند. "
سرطان معده به طور میانگین روزانه جان 13 شهروند بریتانیا را می گیرد.