انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: : بوئیدن گل نرگس راهی برای پیشگیری از سرماخوردگی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  139301011259108842389824.jpg]
یک دستیار تخصصی طب سنتی گفت: بوئیدن عطر‌های گرم مانند بوییدن گل نرگس در فصل زمستان بسیار به پیشگیری از سرماخوردگی کمک می‌کند چرا که قوت بالایی در تحلیل مواد زائد مغز دارد.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " به نقل از تسنیم غلامرضا کردافشاری درباره را‌ه‌های پیشگیری از سرماخوردگی در زمستان اظهار داشت: افرادی که مستعد سرماخوردگی هستند از رفتن به محیط‌هایی که افراد زیادی در آنجا تجمع دارند, پرهیز کنند.به گفته وی: برای پیشگیری از سرماخوردگی می‌توان یک پیاز و سیر را به مدت 24 ساعت در دوغ بخیسانند و بعد از گذشت یک شبانه روز ابتدا سیر و پیاز را خورده, سپس دوغ را بعد از آن بخورند.وی افزود: بوئیدن از عطر‌های گرم مانند بوییدن گل نرگس در فصل زمستان بسیار به پیشگیری از سرماخوردگی کمک می‌کند چرا که قوت بالایی در تحلیل مواد زائد مغز دارد.یک دستیار تخصصی طب سنتی یادآور شد: خوردن گل قند بعد از غذا و در فصل زمستان بدن را از بیماری حفظ می‌کند, گل قند عسلی برای سردمزاجان، پیران و افرادی که رطوبت غالب در مغز دارند, بسیار مفید است.کردافشاری بیان داشت: گل قند عسلی برای افرادی که دچار دردهای مفصلی هستند و در زمستان تشدید پیدا می‌کند, بسیار مفید است. افراد برای تهیه معجون گل قند عسلی در داروخانه‌ها و عطاری‌ها مراجعه کنند.همچنین وی درباره گرسنگی زودهنگام عنوان کرد: یکی از علت‌های گرسنگی غذا غذا خوردن بیش از حد غذاست. افراد غذاهایی بخورند که قوی و کم حجم باشد.یک دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: غذاهایی بخورند که 5 گروه موادغذایی در آن باشد, خاگینه ترکیبی از آرد به علاوه عسل یا شیره انگور است که با آرد با روغن و کمی عسل یا شیره انگور روی حرارت دهند و تخم مرغ را به آن اضافه کنند و با نان سنگک بخورند, این غذا از گرسنگی زود هنگام پیشگیری می‌کند.