انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: مزايا و معايب گوشت اردک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در طب سنتي، اعتقاد بر اين است که گوشت اردک،‌ گرم‌ترين گوشت بين گوشت طيور اهلي است. ارزش تغذيه‌اي آن بالاست. به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگارت در ایران" به نقل از سلامت نیوز، گوشت اردک بسيار ديرهضم است و خاصيت نفاخي دارد. بال اردک براي افراد لاغر خاصيت چاق‌کنندگي دارد. مصرف اين نوع گوشت، تقويت کليه‌ها و افزايش قواي جنسي را به دنبال دارد. اگر سيستم گوارشي بدن‌ قدرت هضم بالا و خوبي داشته باشد، ‌اين گوشت جزو بهترين‌ها براي تقويت قواي جنسي است. جگر، بال و بازوهاي اردک، خون?ساز هستند و باعث کاهش تنگي‌نفس و تپش‌قلب مي‌شود. خوردن پيه اردک براي تقويت کليه‌ها،‌ درمان سرفه، خشکي سينه،‌ سوزش معده و خشونت صدا بسيار مفيد است. مصرف تخم‌ اين پرنده هم براي رفع لاغري و تنگي سينه يا براي افرادي که به هر دليلي دچار خونريزي هستند، توصيه مي‌شود. بد نيست که تخم اردک را با پيه خود آن سرخ و مصرف کنيد چون فايده بيشتري خواهد داشت.
سرکه،‌ زنجبيل، سکنجبين، کرفس،‌ گشنيز،‌ دارچين و آويشن جزو مصلح‌هاي گوشت اردک محسوب مي‌شوند. پر کردن شکم اردک با ادويه‌ها و سبزي‌هايي که نام برديم و پختن آن با روغن زيتون، بسيار خوب است و عوارض ناشي از مصرف آن را به حداقل ممکن مي‌رساند. گوشت اردک بايد قبل از خوردن کامل پخته شود. براي رفع بوي زهم اردک هم بايد گوشت اردک را 3 بار با آب جوشاند و آب آن را دور ريخت و سپس پياز، سبزي و ادويه‌هاي مختلف را به آن اضافه کرد.