انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: ازدواج بین یک بیمار آرپی و یک فرد سالم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و عرضه ادب ...میخواستم ببینم..اگه یک فرد سالم با یک فرد آرپی ازدواج کنه چقدر احتمال انتقال بیماری هست......؟
با سلام
جناب آقای محمد رضا باید بدانید که بیماری آرپی به علت نقص و عدم کارکرد صحیح تعدادی از ژنها رخ می دهد. توجه کنید افرادی که آرپی تشخیص داده می شوند ممکن است نقایص ژنی متفاوتی داشته باشند. به طور ساده تر مثلا یک بیمار آرپی، در یک ژن نقص دارد در حالیکه دیگری مثلا در سه تا ژن. جالب تر اینکه ممکن است دو بیمار آرپی هر دو در یک ژن نقص داشته باشند اما نوع نقص با هم فرق کند. همه ی این عوامل باعث شده که بیماری آرپی یکی از بیماریهای پیچیده ژنتیکی به شمار بیاید، بهتر است بدانید که تا کنون بیش از 110 ژن در این بیماری شناخته شده است.
حالا در مورد شما، من اگر بپرسم نقص ژنتیکی شما کدام است آیا می دانید؟ به احتمال زیاد شما می گویید نه، حالا خودتان قضاوت کنید چطور می توان وراثت را پیش بینی کرد. پس بنابراین برای جواب دقیق به سوال شما من یا بهتر بگویم متخصص ژنتیک باید در مورد ژنهای والدین اطلاعات دقیق داشته باشد، تعیین ژنتیک کار پر هزینه ای است و تا آنجا که من می دانم در ایران انجام نمی شود.
من با یک متخصص ژنتیک صحبت کردم و راه حل دیگری را به شما پیشنهاد می کنیم و آن اینکه شما می بایست اطلاعات دقیق از سه نسل گذشته خود را در مورد آرپی به ما بدهید . اطلاعات شامل سن وقوع بیماری، سن در زمان فوت، اسم و یا نشانه بیماری و نسبت دقیق شخص با شما، جنسیت یادتان نرود.
با سلام و سپاس خدمت عزیزان . من زیاد درباره مشکل همزمان ارپی و شب کوری اطلاعی ندارم میخواستم بدونم ایا روش درمان با سلولهای بنیادی برای این مشکل که ارپی با شب کوری هست هم جواب خواهد داد ؟؟؟ به امید درمان همه بیماریها مخصوصا مشکلات چشمی ... با تشکر مجدد موفق باشید