انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: اگر چشم ضعیفی دارید ، شیرینی نخورید!!!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد مواد شیرین و پر چرب باعث ایجاد تاری دید و آسیب دیدگی قرنیه چشم خواهد شد. به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگارت در ایران" به نقل از فرهنگ نیوز، بررسی ها نشان می دهند، زیاده روی در خوردن مواد قندی و همچنین شیرینی جات مصنوعی، باعث افزایش شاخص قند خون می شود، از این رو دیابت با سلامت چشم ها ارتباط مستقیم دارد. گفتنی است، بیماران دیابتی باید با کاهش مواد قندی از چشم های خود محافظت کنند و کودکان و نوجوانانی که نمره چشم شان بسیار بالاست و مجبور به استفاده از عینک هستند، هنگام درس خواندن برای افزایش هوش و حواس و دید بهتر باید مصرف میوه و سبزیجات را به تنقلات شیرین و پرچرب ترجیح دهند. سالمندانی که مبتلا به آب مروارید هستند نیز باید مصرف شیرینی را محدود کنند و برای سلامتی چشم های خود مصرف مواد شیرین را به حداقل برسانند.
لازم به ذکر است، در اینجا اشاره ای به ضرر های ناشی از مصرف شیرینی جات و به خطر انداختن سلامتی علاوه بر موارد بالا ، داشته باشیم : ضد ويتامين B (موثر در سلامتي و نشاط پوست) است، بدين صورت كه با توليد زياد الكل در روده بزرگ مقدار ويتامين B توليد شده در روده بزرگ را كم مي كند و يا از بين مي برد و دچار سردردها مضمن مي شويد.

*ایجاد كيست تخمدان در خانمها
*گلو درد
*نازايي
*عاملی بر سکته های قلبی
*ایجاد نفخ معده و ..
*موجب كندي ذهن می شود.

موجب درد مفاصل و استخوان می شود؛ زيرا با خوردن آن كلسيم بدن برای جذب شيرينی مصرف می­شود، درنتيجه موجب پوكی استخوان و نرمی آن می­شود. ضمن اين­كه اختلال در نسبت كلسيم و فسفات بدن ايجاد می­كند. اثر مخرب بر سیستم دفاعی و اعصاب بدن؛ از نظر علمی ثابت شده است، كه خوردن قند و شكر قدرت گلبول­های سفيد به طور چشم گیری كاهش می­دهد بطوری كه سيستم ايمنی بدن را 5 تا 6 ساعت فلج می­كند و موجب تعطيل شدن وظايف بدن است. ازطرف ديگر شيرينی­جات مصنوعی موجب ازبين رفتن ويتامين هایD و B که برای اعصاب و بدن بسیار حياتی است می شود، درنتيجه ناراحتی های عصبی ايجاد می كند. دكتر جانسون دورفيلی می گويد: شيرينی جات مصنوعی يكی ازغذاهای مهلك جسم و روح است و موجب اضطراب و اختلال درسيستم عصبی انسان می­شود. مصرف شيرينی جات موجب ناراحتی های كليوی می شود، و يكی از عوامل مهم ايجاد سرطان می باشد، زيرا دفع مايعات بدن را زياد می كند كه به مرور بافت­های داخلی كليه دچاراشكال می­شود. ازطرف ديگر موجب تشكيل سنگ در مجاری ادرار می شود كه ازكلسيم ته نشين شده تشكيل شده است. همچنين موجب رشد سلول های سرطانی می شود. زيرا با فلج شدن سيستم دفاعی، ميكرب ها و ويروس ها سريع تر رشد می كنند.
این روزها، مصرف شيرينی­جات بشدت درميان مسلمانان افزايش پيدا مي كند و متأسفانه افراد بدون اینکه متوجه عوارض و مضرات خطرناک و کشنده آن باشند به آن روی می­آورند، خصوصا درهنگام افطاری به صورت­های شربت، زولبيا، باميه، و انواع شيرينی­جاتی كه قند و شكردرآن مصرف شده، استفاده می­كنند. لذا بسيارضروری است، كسانی كه در فكرسلامتی جسمی وسلامتی روحی خويش هستند استفاده نكنند يا جايگزين­های آن از خرما، کشمش یا از میوها و دانه های روغنی بو نداده؛ استفاده نمايند.