انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: انواع روشهای اصلاح عیوب انکساری چشم به وسیله ی لیزر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
لیزیک LASIK : در این روش ابتدا ضخامتی از قرنیه توسط دستگاه مخصوصی به صورت یک لایه برداشته می شود ولی به طور کامل از قرنیه جدا نمی شود. این لایه پس از برش بلند می شود و قسمت زیر آن توسط لیزر تراشیده می شود که بسته به نوع عیب انکساری نوع تراشیدن قرنیه فرق می کند. بعد از این مرحله لایه ی ابتدایی دوباره روی قرنیه برگردانده می شود. این روش به دلیل عدم دردناک بودن و توانایی اصلاح تا شماره های بالا در ابتدا بسیار پُرطرفدار بود، اما به دلیل اشکالات و عوارض خاص خود تا حدودی محدودیت پیدا کرده است.

PRK : در این روش لایه ی زاینده ی قرنیه(اپی تلیوم) توسط جراح برداشته می شود و سپس بدون اینکه لایه ای از قرنیه برش داده شود، توسط لیزر، اصلاح عیب انکساری انجام می شود و سطح قرنیه تراشیده می شود. در روش های نوین با برطرف شدن اشکالات این روش، اصلاح عیوب انکساری از طریق این روش بسیار کم عارضه و پُر طرفدار شده است.

لازک LASEK : این روش برای بیمارانی که انجام عمل لیزیک به دلیل ضخامت کم قرنیه امکان اصلاح کامل عیب انکساری را نمی دهد، روش بسیار مناسبی است. شاید در نوع عمل بیشتر شبیه PRK باشد. با این تفاوت که لایه ی زاینده ی قرنیه پس از اتمام عمل به صورت یک لایه ی نازک دوباره روی قرنیه گذاشته می شود.