سلام وعزض ادب محضر آبجی محترم خانم منتظر
دو نفر غیر مسلمان (مشرک یا کافر )یکی کارهای خویب ودر خدمت مردم ودیگری بدکردار ومتجاوز به حقوق مردم آیا غیر مسلمان نیکوکار با غیر مسلمان بد کردار به جهنم می روند آیا سر نوشت هر دو یکی است؟ با تشکر
حسین آقا با سلام من واقعا معذرت می خوام بخاطر این همه تأخیر در ارسال پاسخ چون بنده کارمند هستم و باید در منزل پس از ساعت اداری از آقای موسوی پاسخ را دریافت کنم و بنویسم متأسفانه اینجوری تأخیر پیش می یاد به امید خدا سعی می کنم حتما فردا پاسخ را ارسال کنم . بازهم معذرت می خوام .
باسلام باز هم ا ز بابت تأخیر در پاسخ معذرت می خوام . جهنم پدیده ای است که محصول اعمال ما انسانها است و براساس نوع عمل ما درکات جهنم و نوع و شکل عذاب و میزان حضور ما در جهنم و برخورداری از عفو و شفاعت مشخص می گردد . کفر و شرک موجب بقا و جاودانگی در جهنم می گردد ولی سایر گناهان دوران عذاب مخصوص به خود را دارد . کافر و مشرک و منافق به دلیل نداشتن ایمان اجازه ورود به بهشت را ندارند و گنهکار به دلیل وجود آلودگی به گناه اجازه ورود به بهشت را ندارد پس مسلمان گنهکار پس از اینکه دوران پاک شدن از آلودگی او سپری شد مجاز به ورود به بهشت می شود ولی کافر مشرک منافق چون ایمان نداشته و در آخرت جایگاهی ندارد نمی تواند وارد بهشت شود البته فضل و کرم الهی بسیار زیاد است و ممکن است برخی از کفار و مشرکین وارد جهنم شوند اما آتش بر آنان خاموش گردد همانگونه که در رابطه با حاتم طایی بت پرست گفته شده است (وارد جهنم می شود ولی آتش او را نمی سوزاند ) و حتی به لطف خدا شاید از جهنم نجات پیدا کنند .