انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران

نسخه‌ی کامل: آيا واقعا خداوندنور آسمان و زمين است؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به استادمنتظر عزیزگل
در سوره مبارکه " نور " آیه ۳۵ در قرآن کريم داريم که: الله نور السّماوات و الارض ... آيا واقعا همانطور که خداوند خودش فرموده است، نور آسمان و زمين است؟
سایه جان عزیز با سلام من واقعا معذرت می خوام بخاطر این همه تأخیر در ارسال پاسخ عزیزم چون بنده کارمند هستم و باید در منزل پس از ساعت اداری از آقای موسوی پاسخ را دریافت کنم و بنویسم متأسفانه اینجوری تأخیر پیش می یاد به امید خدا سعی می کنم حتما فردا پاسخ را ارسال کنم . بازهم معذرت می خوام عزیزم
باسلام باز هم معذرت از بابت تأخیر در پاسخ .
نور در این آیه به معنای نور حسی نیست که تشکیل شده باشد از ذرات فتون و دوری و نزدیکی از منشأنور ضعف و قوت در روشنایی آن ایجاد کند .معنای نور در این حدیث را ملاحظه بفرمایید : العلم نور یقذف الله فی قلبه من یشاء . علم نوری است که خدا در دل هر کسی که بخواهد قرار می دهد .
یا در گفتگوهای خودمان بیان می کنیم نور محبت ، نور ایمان ، نور هدایت . از امام رضا (ع) در تفسیر این آیه بیان گردیده که نور به معنای هدایت اهل زمین و اهل آسمان است . البته ادامه آیه مطالب بسیار زیبا و دلنشینی دارد که قدری مفصل می گردد که در صورت تمایل و تقاضا در خدمت شما هستیم .