1394 / 6 / 28، 10:54 صبح
میوههایی که به صورت ارگانیک یا طبیعی شکل بگیرد دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران"محمد کاشانی مدرس علوم تغذیه با اشاره به ضد سرطانی بودن هستههای میوههایی که استفاده میکنیم؛ گفت: میوه انگور بسیار شیرین است و هسته انگور اگر با دندان شکسته شود موادی را از خود ترشح میکند که ضد سرطان است، انار آنتی اکسیدان بسیار خوبی است و در هسته آن نیز وجود دارد، هسته زرد آلو چون تلخ است باید روزی 15 عدد از این هسته خورده شود و این هسته هم خاصیت ضد سرطانی دارد همچنین میتوان از این هسته روغن تهیه کرد.وی تصریح کرد: میوههایی که به صورت ارگانیک یا طبیعی شکل بگیرد دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند و میتواند به عنوان آنتی کانتر محسوب شود، برگه زرد آلو خون ساز است و سیستم ایمنی بدن را تقویت و میتواند بدن را از لحاظ وزنی متعادل کند.