1394 / 8 / 13، 09:54 عصر
کبد چرب در اثر سردی و رطوبت در کبد به وجود میآید، اما به هیچ عنوان نباید در استفاده از غذاها و ادویههای گرم و خشک کننده رطوبات افراط شود .به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران"،یک متخصص طب سنتی گفت: دارچین ماده غذایی معطری است که مانع بروز عفونت در بدن میشود و مفیدترین ماده غذایی برای رفع کبد چرب است. فاطمه نجات بخش اظهار داشت: بیماری کبد چرب از غلبه سردی و تری در کبد رخ میدهد.به گفته وی هر چند که کبد چرب در اثر سردی و رطوبت در کبد به وجود میآید، اما به هیچ عنوان نباید در استفاده از غذاها و ادویههای گرم و خشک کننده رطوبات افراط شود زیرا منجر به بیماریهای گرم کبد میشود.
استفاده از غذاهایی که به افراط شیرین هستند, برای کبد مضر است
این متخصص طب سنتی ادامه داد: استفاده از غذاهایی که به افراط شیرین هستند, برای کبد مضر است, شیرینیها برای کبد مفید هستند اما نباید در آن زیاده روی شود و یا خیلی شیرین باشند, استفاده از کمی شیرینی طبیعی و ملایم مفید است.نجات بخش بیان داشت: هر چیزی که در بازکننده باشد یعنی مجاری کبد را باز کند, قبض داشته, کبد را تقویت کند, معطر و مانع عفونت باشد مانند دارچین که بسیار مفید است.
انجیر و فندق, مویز و زعفران برای تمام بیماریهای کبد مفید است
وی افزود: موادغذایی مانند انجیر و فندق, مویز و زعفران برای تمام بیماریهای کبد مفید است، همچنین کاسنی بسیار در رفع بیماریهای کبدی مفید است.این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: کاسنی در بیماریهای گرم کبدی بسیار مفید است، همچنین در بیماریهای سرد کبدی بهتر است کاسنی همراه با عسل یا ماءالعسل مصرف شود.