انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
این پوست ها را دور نریزید (قسمت اول) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.)
+-- انجمن: سلامت چشم (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=9)
+--- انجمن: تغذیه و طب سنتی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: این پوست ها را دور نریزید (قسمت اول) (/showthread.php?tid=2562)



این پوست ها را دور نریزید (قسمت اول) - صدف - 1393 / 10 / 17

اگر فشار خون تان بالا و پایین می رود و استخوان ها و عضلات تان جان ندارند، به جای خوردن هویج، برگ این گیاه را بخورید.
متخصصان طب سنتی می گویند از ریشه گرفته تا ساقه و دانه هر یک از سبزیجات، برای درمان درد خاصی کاربرد دارند. از نظر آنها حتی برگ و ریشه میوه ها و سبزیجات هم فایده فراوانی دارند و برای درمان برخی مشکلات هم می توانید از پوست آنها کمک بگیرید. اما انگار این ادعاها تنها در دنیای طب سنتی طرفدار ندارد و محققانی که به علم مدرن گرایش دارند هم چنین ادعایی را رد نمی کنند. آنها می گویند بسیاری از تفاله های غذایی که هر روز دور می ریزید، حتی بیشتر از خود خوراکی هایی که می خورید به سلامت شما خدمت می کنند. اگر هنوز هم این ادعاها را باور ندارید، ادامه مطلب را بخوانید و از دلایل پژوهشگران برای پرفایده تر دانستن این تفاله های غذایی باخبر شوید.
پوست سیب زمینی
به جای اینکه زحمت کندن پوست سیب زمینی را به خود بدهید، آن را با دقت بشویید و با پوست در غذاها بریزید. پوست سیب زمینی سرشار از پتاسیم، ویتامین C، آهن و مس است و به دلیل فیبر فراوانی که دارد، می تواند دستگاه گوارش شما را تنظیم کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از شما دور کند.
گذشته از این، مصرف سیب زمینی با پوست به دلیل فیبری که به بدن تان می رساند، نمی گذارد هر روز چاق تر شوید و اشتهای تان را کنترل می کند. برای خوردن سیب زمینی با پوست، پس از شستن، می توانید آنها را ورقه کنید، در فر بگذارید و سپس با ریختن پنیر پیتزا روی آنها در کوتاه ترین زمان یک خوراک خوشمزه را تهیه کنید.
برگ هویج
اگر فشار خون تان بالا و پایین می رود و استخوان ها و عضلات تان جان ندارند، به جای خوردن هویج، برگ این گیاه را بخورید. برگ های هویج سرشار از کلروفیل هستند و از آنجا که کلروفیل می تواند نیاز بدن شما به منیزیم را تامین کند، خوردنش به قوی شدن استخوان ها و عضلات کمک می کند. گذشته از این برگ هویج منبع غنی پتاسیم است و به همین دلیل با تنظیم سوخت وساز بدن و پایین آوردن فشارخون، سلامت شما را تضمین می کند. برگ های هویج که اغلب دور ریخته می شوند، بیشتر از هرکسی به خانم ها نفع می رسانند چراکه از پوکی استخوان پیشگیری می کنند و به دلیل داشتن ویتامین K که نه در خود هویج بلکه در برگش پیدا می شود، سلامت استخوان ها را حفظ می کنند. برگ هویج به دلیل داشتن پتاسیم فراوان تلخ است و اگر آن را با سبزیجات خوش طعم دیگر مخلوط نکنید، خوردنش برای تان آسان نخواهد بود