انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
این پوست ها را دور نریزید (قسمت دوم) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.)
+-- انجمن: سلامت چشم (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=9)
+--- انجمن: تغذیه و طب سنتی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: این پوست ها را دور نریزید (قسمت دوم) (/showthread.php?tid=2563)



این پوست ها را دور نریزید (قسمت دوم) - صدف - 1393 / 10 / 17

پوست پرتقال

هنگام گرفتن پوست پرتقال تا آنجا که می توانید با ظرافت عمل کنید و نگذارید قسمت های سفید دور پوست، از خود میوه جدا شوند. محققان می گویند سفیدی های چسبیده به پوست پرتقال چهار برابر خود این میوه فیبر دارند. گذشته از این ماده د لیمونین که در سفیدی های این میوه وجود دارد، بهترین ماده برای ایمن شدن در برابر سرطان پوست است. سفیدی های پوست پرتقال ضددیابت و ضدالتهاب هم هستند و بهتر از هر دارویی کلسترول خون را پایین می آورند. شاید نتوانید به راحتی سفیدی انار یا قسمت سفید هندوانه یا پوست پرتقال را بخورید، اما با درست کردن مربای پوست پرتقال یا خشک کردن این میوه، می توانید پوستش را هم نوش جان کنید.
برگش را هم بخرید
بهتر است فروشگاهی را پیدا کنید که این سبزی را با برگ هایش می فروشد. تنها ۳۰ گرم برگ کلم بروکلی می تواند ۹۰درصد ویتامین A موردنیاز شما در روز را تامین کند. شما برای حفظ ایمنی بدن و بهبود بینایی تان به ویتامین A نیاز دارید و گذشته از این، به دلیل ویتامین C فراوانی که در برگ های بروکلی وجود دارد، با خوردنش می توانید سیستم ایمنی بدن تان را تقویت کنید. برگ کلم بروکلی را مثل اسفناج بخارپز کنید یا اینکه همراه با تخم مرغ از برگ سرخ شده بروکلی، نرگسی درست کنید. برگ های ریز و جوان گزینه خوبی برای سالاد درست کردن هم هستند.

سفیدی انار

انار یک میوه ضدسرطان پوست است که به دلیل خواص آنتی اکسیدانی اش نمی گذارد رادیکال های آزاد در بدن شما فعال شوند و زمینه ابتلا به سرطان را ایجاد کنند. اما چنین خاصیتی بیشتر از آنکه در دانه های انار وجود داشته باشد، در پوست و قسمت های سفید آن وجود دارد. سفیدی های انار که اغلب دور ریخته می شود، از منابع غنی آنتی اکسیدان هستند که ایمنی بدن را بالا می برند و از آن در برابر بیماری های مهلکی مثل سرطان محافظت می کنند. اگر می خواهید از همه خاصیت های انار بهره ببرید، دانه های این میوه را همراه با قسمت های سفیدش در آبمیوه گیری بریزید. چراکه احتمالا به تنهایی خوردن سفیدی های انار برای تان آسان نخواهد بود.

سفیدی هندوانه

درست است که قسمت سفید هندوانه به شیرینی گوشت قرمز رنگ آن نیست اما می تواند مقدار زیادی سیترولین به بدن شما برساند. این آمینو اسید در بدن شما به آرجینین تبدیل می شود و سلامت قلب و سیستم گردش خون تان را تضمین می کند. گذشته از این مصرف سفیدی هندوانه ایمنی بدن تان را بیشتر می کند و از بدن شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. سفیدی هندوانه گذشته از همه فوایدی که گفتیم، با بهبود بخشیدن وضعیت گردش خود در بدن شما، نمی گذارد تمرین های ورزشی زود خسته تان کند. اگر از خوردن سفیدی هندوانه به عنوان یک میوه لذت نمی برید، آب آن را درست کنید و قسمت های سفید را همراه با گوشت قرمز هندوانه در مخلوط کن بریزید تا معجون یکدستی درست شود و سپس آن را میل کنید.

پوست پیاز
در خواص گیاهان فیبردار هر چه بگوییم کم گفتیم. فیبر موجود در آنها نه تنها تناسب اندام شما را حفظ می کند، بلکه به سلامت قلب و بهبود گردش خون در بدن تان هم کمک می کند. پوست پیاز هم یکی از تفاله های گیاهی است که فیبر فراوانی در خود دارد و به دلیل همین خطر ابتلا به بیماری قلبی و مشکلات گوارشی را کمتر می کند. این ماده مفید که اغلب دور ریخته می شود، در برابر سرطان روده بزرگ بدن تان را ایمن می کند و احتمال ابتلای تان به دیابت نوع دو و اضافه وزن را کمتر می کند. قطعا نمی توانید پوست پیاز را به تنهایی بخورید، اما می توانید یک پیاز سالم را خوب بشویید و در سوپ بیندازید تا عصاره اش به خورد غذای شما برود. البته مراقب بوی دهان تان باشید چراکه مصرف پیاز با پوستش، عطر آن را هم بیشتر می کند