خیارهای گلخانه ای رابا احتیاط مصرف کنید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: سلامت چشم (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=9) +--- انجمن: تغذیه و طب سنتی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: خیارهای گلخانه ای رابا احتیاط مصرف کنید (/showthread.php?tid=3158) |
خیارهای گلخانه ای رابا احتیاط مصرف کنید - صدف - 1394 / 1 / 7 کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اگرچه بوته خیار گلخانه ای در مقایسه با خیار مزرعه ای پربارتر است، اما حساسیت بیشتری به آفات داشته و تولیدکنندگان از سموم قوی تری برای جلوگیری از آفت زدگی استفاده می کنند. اکرم پایدار اظهار کرد: این سموم ابتدا وارد شیره و گوشت گیاه شده، با گذشت سه هفته تا یک ماه، اثر سوء مسمومیت زایی آن خنثی شود. وی ادامه داد: در کشور ما این مدت زمان کمتر مورد توجه بوده و محصول، 10 تا 12 روز پس از سم پاشی به بازار عرضه می شود. پاسخ: خیارهای گلخانه ای رابا احتیاط مصرف کنید - پناهی نیا - 1394 / 1 / 7 سلام ممنون از اطلاع رسانی |