گردو از مرگ زودرس جلوگیری می کند! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: سلامت چشم (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=9) +--- انجمن: تغذیه و طب سنتی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: گردو از مرگ زودرس جلوگیری می کند! (/showthread.php?tid=3522) |
گردو از مرگ زودرس جلوگیری می کند! - صدف - 1394 / 3 / 22 نتایج تحقیقات جدید در هلند نشان داده است که خوردن نصف مشت گردو در روز ، از خطر مرگ زودرس می کاهد.تحقیقات قبلی به طور کلی به وجود ارتباط میان سلامت قلب و خوردن آجیل اشاره کرده بود، اما این اولین بار است که یک تحقیق خوردن مقدار معینی از خشکبار و به ویژه گردو را برای تضمین سلامت مشخص می کند.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران"محققان در دانشگاه ماستریخت هلند دراین تحقیق که ده سال به طول انجامید، به این نتیجه رسیدند که خوردن ده گرم گردو یا بادام زمینی در روز ، به میزان ۲۳ درصد از خطر مرگ زودرس را می کاهد.دراین تحقیق به هیچ یک از خاصیت های بادام زمینی که سرشار از نمک و چربی است، اشاره نشده است.در سال ۱۹۸۶ بیش از ۱۲۰ هزار هلندی در فاصله سنی ۵۵ تا ۶۹ سال با ارائه اطلاعاتی درباره رژیم غذایی و روش زندگی خود خود به محققان ، دراین تحقیق شرکت کردند، این تحقیق سپس نسبت مرگ این افراد را پس از ده سال بررسی کردند.نتایج این تحقیق نشان داد که خطر مرگ به علت بیماری های سرطان ، مرض قند ، بیماری های تنفسی و اختلالات عصبی درمیان مصرف کنندگان گردو کاهش یافته است.براساس این تحقیقات، طی ده سال، خطر مرگ به میزان ۲۳ درصد و نسبت ابتلا به بیماری ها و اختلالات عصبی به میزان ۴۵ درصد و بیماری های تنفسی به میزان حدوداً ۳۹ درصد و بیماری قند به میزان ۳۰ درصد کاهش یافت.نتایج این تحقیق در نشریه بین المللی دانش بیماری ها منتشر شد.” پیت وان دین برانت ” مسئول این تیم تحقیقاتی گفت ” وجود ارتباط میان خوردن ۱۵ گرم گردو یا بادام زمینی در روز و کاهش میانگین مرگ و میر واضح بود”.وی افزود که دراین تحقیقات، این مساله درنظر گرفته شد که مصرف کنندگان گردو یا بادام زمینی ، بیش از دیگران میوه و سبزیجات مصرف می کنند و زنانی که از آجیل استفاده می کردند ، در مقایسه با سایر زنان ، قد و قامت بهتری داشتند.
|