نکاتی درباره مصرف ماهی از منظر طب سنتی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: سلامت چشم (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=9) +--- انجمن: تغذیه و طب سنتی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: نکاتی درباره مصرف ماهی از منظر طب سنتی (/showthread.php?tid=3843) |
نکاتی درباره مصرف ماهی از منظر طب سنتی - سعیده - 1394 / 5 / 31 یک متخصص طب سنتی نکاتی درباره مصرف ماهی از منظر طب سنتی را تشریح کرد. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از خبرنگار سلامت طب سنتی، طبی مزاجی است یعنی به افراد کمک میکند که مزاجشان را بشناسند و با توجه به مزاجشان غذا مصرف کنند، چرا که دانستن مزاج خود موجب میشود که افراد از مصرف غذاهایی که به آنها آسیب میرساند پرهیز کنند و غذاهایی را که به بدنشان سود میرساند بیشتر مصرف کنند، البته تعادل در هر حالتی باید حفظ شود.
گوشت ماهی -طبیعت ماهی سرد و تر است و ماهی نمک سود شده کهنه دارای طبیعت گرم و خشک است. علی اصل متخصص طب سنتی عنوان کرد: حرکت زیاد و فلس بسیار از نشانههای ماهی خوب است. -بهتر است ماهیهایی در اندازه متوسط مصرف شود که نه خیلی بزرگ باشند و نه خیلی کوچک. به گفته وی گوشت ماهی بسیار لطیف و نازک است و زود فاسد میشود. -کباب گوشت ماهی تازه بهتر از بریان شده آن در روغن است، چرا که بریان شده ماهی در روغن باعث تشنگی زیاد و هضم کُند آن میشود. -گوشت ماهی سریع هضم میشود، رطوبتزا و چاقکننده بدن بوده، تولید منی و شیر را زیاد میکند. -مصرف ماهی در گرم مزاجان باعث تقویت نیروی جنسی میشود. این متخصص طب سنتی افزود: آشامیدن آب بسیار بعد از ماهی بسیار مضر است. -اگر ماهی با آرد و نان میل شود، دیر هضم است. -مصلح ماهی در سرد مزاجان زنجبیل، آویشن، عسل، زیره، فلفل،گلپر است و در گرم مزاجان بهتر است بعد از آن سرکه یا سکنجبین میل کنند. |