: از مواد غذایی فرآوری شده زیاد استفاده نکنید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: سلامت چشم (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=9) +--- انجمن: تغذیه و طب سنتی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: : از مواد غذایی فرآوری شده زیاد استفاده نکنید (/showthread.php?tid=4004) |
: از مواد غذایی فرآوری شده زیاد استفاده نکنید - صدف - 1394 / 7 / 2 به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " تفت دادن و پختن باعث بهبود هضم و جذب مواد پروتئینی میشود مگر اینکه بیش از اندازه باشد و تبدیل به سوختن شود. کاروتنوئیدهای موجود در فلفل یا گوجهفرنگی هم در اثر حرارت دیدن به هر روشی، بیشتر میشود اما ویتامین C موجود در آنها به سرعت کاهش مییابد.البته بهتر است پوستههای سوخته این سبزیها هنگام مصرف جدا شود. جالب است بدانید که کاروتنوئیدهای موجود در این سبزیها وقتی همراه آهن موجود در گوشت کباب وارد بدن میشوند، جذب این ماده معدنی را نیز بالا میبرند. پس اگر کمخونی دارید، کباب را با گوجهفرنگی میل کنید.بررسی ها نشان می دهند، مصرف کباب همراه با ماست از میزان آهن گوشت آن می کاهد از این رو بهتر است کباب را همراه با چاشنی های دیگری نظیر سالاد و یا ترشی میل کرد.
|