: کپک این ماده لبنی برگ برنده محافظت از آلزایمر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: اخبار و اطلاعات پزشکی و چشم پزشکی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: اخبار گوناگون (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=28) +--- موضوع: : کپک این ماده لبنی برگ برنده محافظت از آلزایمر (/showthread.php?tid=4177) |
: کپک این ماده لبنی برگ برنده محافظت از آلزایمر - صدف - 1394 / 8 / 3 حتی کپکها هم میتوانند با ایجاد تغییراتی در بافتهای بدن مانع از ابتلا به بسیاری از بیماریهای لاعلاج شوند.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتهاند مصرف دو ماده غذایی نخود فرنگی و پنیر آبی استاندارد دارای کپک به نام Blue checse میتواند سبب جوان نگه داشتن ساعت بیولوژیک بدن و محافظت از افراد در برابر ابتلا به بیماریهایی چون آلزایمر، پارکینسون و حتی سرطان شود .گفتنی است، کارشناسان در خوراکیهایی چون نخود سبز،سویا، ذرت و پنیر آبی ترکیباتی سرشار از ماده اسپرمیدین شناسایی کردهاند که میتواند سبب معکوس سازی ریتم شبانه روزی ساعت بدن و دفع بسیاری از بیماریها شود.کارشناسان اثر مصرف مکملهای حاوی اسپرمیدن در رژیم غذایی موشها و کند شدن سرعت مساحت بیولوژیک آنها را شناسایی کردهاند.کارشناسان اعتقاد دارند اختلال ریتم شبانه روزی منجر به طیف وسیعی از بیماریهای مرتبط با افزایش سن از جمله سرطان، آلزایمر، پارکینسون و التهابات اعضای داخلی میشود.نتایج این تحقیق در مجله متابولیسم سلولی به چاپ رسیده است، پژوهشگران بر این اساس به افراد سالمند که در معرض ابتلا به بیماریهایی چون سرطان به علت بالا رفتن ساعت بیولوژیک بدن خود و تقسیم سلولی فراوان در طول عمر خود هستند توصیه اکید میکنند خوراکیهای فوق را در رژیم غذایی خود قرار دهند اما به ترتیب و با فاصله زمانی مناسب آنها را مصرف کنند تا دچار آلرژی و یا مشکلات گوارشی نشوند.
|