: چاقی احتمال بروز «گل مژه» را افزایش میدهد! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: آموزش (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=14) +--- انجمن: سلامت چشم (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=15) +--- موضوع: : چاقی احتمال بروز «گل مژه» را افزایش میدهد! (/showthread.php?tid=4285) |
: چاقی احتمال بروز «گل مژه» را افزایش میدهد! - صدف - 1394 / 8 / 21 رئیس بخش پلاستیک و ترمیمی بیمارستان فارابی، عنوان کرد: دیابت و چاقی از عوامل مستعد کننده بروز گل مژه و شالازیون است.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " به نقل از سلامت نیوز دکتر ابوالفضل کسایی دیابت و چاقی را یکی از عوامل مستعد کننده بروز گل مژه و شالازیون دانست و گفت: غدهای بنام «میبومین» در جدار پلک وجود دارد که مسئول ترشح چربی است که این امر باعث میشود اشک چشم با تاخیر تبخیر شود و چشم دچار خشکی نشود.رئیس بخش پلاستیک و ترمیمی بیمارستان فارابی، افزود: چاقی، دیابت، افزایش کلسترول موجب افزایش میزان ترشح چربی و افزایش فعالیت غده میبومین میشود در نتیجه میزان چربی بیشتری در پلک ترشح میشود و دهانه بین مژهها بسته میشود و چربی در بین لایههای پلک تجمع مییابد و موجب بروز گل مژه و شالازیون میشود.وی یادآور شد: افرادی که دچار چاقی، دیابت، افزایش کلسترول، قند خون و چربی هستند باید به گل مژه توجه زیادی داشته باشند و اگر بیش از حد معمول به گل مژه مبتلا شدند برای بررسی بیشتر به متخصص غدد مراجعه کنند زیرا ممکن است به دیابت مبتلا شده باشند.کسایی اظهار کرد: مصرف زیادی شیرینیجات و شکلات نیز موجب تجمع گلوکز به شکل چربی در بدن میشود که این مساله نیز میتواند موجب افزایش ترشح چربی و فعالیت غده میبومین شود و فرد را در معرض ابتلا به گل مژه یا شالازیون قرار دهد.
|