: بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: مسائل مربوط به انجمن (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: بخش نظرات و پیشنهادات بازدیدکنندگان و مهمانان (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=66) +--- موضوع: : بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان (/showthread.php?tid=4400) |
: بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - صدف - 1394 / 9 / 21 به میمنت فرارسیدن ماه ربیع الاول بنا به درخواست موسس انجمن این بخش جهت شما میهمانان و بازدیدکنندگان محترم افتتاح گردیده و امید که بتوانیم پاسخگوی شما عزیزان باشیم.از تایپ لاتین جدا خودداری فرمایید چون فقط پستهایی که به زبان فارسی باشند تایید خواهند شد.
RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 9 / 21 سلام خیلی خوشحالم که این بخش رو ایجاد کردید RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 9 / 21 سلام چرا نمیشه به تمام سایت دسترسی پیدا کنیم همش عدم دسترسی میزنه از زحمات شما ممنونم RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 9 / 22 با سلام و احترام با تشکر از سایت خوب و به روز تون. اینکه برنامهٔ مناسب اندروید ساختهاید خیلی خوبه، خداوند جزای خیرتان بدهد.اینجوری بهتر میشه به موضوع مورد نظر رسید من هم پسرم مشکل شما را دارد و اشتارگات است ولی زندگی عادیش را دارد و الان هم محصل هست. RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 9 / 22 سلام خسته نباشی چرا اقدام به برگزاری همایشها و سمینارهایی در زمینه آموزشهای پیشگیری نمی نماید بطور مثال در یک روز خاص در مصلی جمع شوند و در موارد وراههای درمانی صجبت و تجلیل شود و هزاران موضوع دیگر که با برگزاری گردهمایی اثر بخشی آن بیشتر می شود و شناخت این بیماری درفرهنگ ایرانی با سرعت بیشتر رواج دهید تهیه و جمع آوری مطالب مرتبط با مهارتهای و تشکیل خانواده این بیماران و مهارت همسر داری و حل مسائل خانوادگی اینها زیرا واقعا مانان ما بیماران در این زمینه مهار نداریم و اکثرا بدلیل عدم تشکیل خانواده و تجربه زندگی ناموفق عدم مهارت ارتباطی مناسب با همسر و عدم شناخت مناسب که از هدف تشکیل حانواده است. همین که یک نفر بداند کدام همسر با کدام خصوصیات برای او مناسب است نصف راه ازدواج طی شده و همین که یک نفر مهارت کلامی و رفتاری داشته باشد و احترام و محبت و صداقت در رفتار وی وجود داشته باشد نیمی از خانواده خود را حتی با داشتن این بیماری حفظ مینماید. با تشکراز تلاش شما RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 9 / 22 چه کار جالبی!آفرین! RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 9 / 22 ضمن عرض سلام و تشکر از لطف شما
چرا قسمتی درست نمی کنید تا ما بیماران با هم درددل کنیم بعضی از حرفهای دلمون رو حتی نمیتونیم به خواهریا برادرخود بگیم هیجس از درون ما خبر نداره.
RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 9 / 22 باسلام دوس داشتم در سایتتان قسمتی میداشتید تا فقط مخصوص بیماران باشه تا بتوان مشکلاتشان را بازگو کنند و از کارشناس مورد نظرشان مشورت دریافت کنند بدون آنکه مشکلاتشان را بقیه بیماران بخوانن ومطلع شون و در موردش قضاوت کنند و به عواقب روحیی که برای آن فرد پدید می آید توجه شود خیلی از مشکلات روحی و روانی که برای خود پدید می آورند بهدلیل عدم آگاهی و ترس است اگر این امکان را فراهم کنید تا افراد بدون هیچ دغدغه ای و با اعتماد کامل بتوانند مشکلات شخصیشان رابا هم در میان بگذارن چون خود من با اینکه مرتب از اینجا بازدیذ میکنم اما گاهی در روحیاتم و رفتارم دچار تردید و دوگانگی میشم و برای همین است که هرچه سعی به تغییر شیوه ی زندگیم دارم باز هم برمیگردم به جای اول چون کسی نیس باهش حرف بزنم امیدوارم هر چه زودتر این امکان فراهم شود تا اینقد ارپی زجراور نشود . RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - صدف - 1394 / 9 / 22 (1394 / 9 / 22، 04:39 عصر)مهمان نوشته است: سلام دوست عزیز .ما در انجمن بخشی به عنوان گپ و گفت ویژه اعضای سایت داریم که دوستان با هم درد و دل می کنند و وقتی به مشکلی بر می خورند با هم مشورت می کنند اگر میخواهید به این بخش دسترسی داشته باشید باید ثبت نام نمائید ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»»
RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - زهرامحمدی - 1394 / 9 / 23 باعرض سلام به همه دوستان این انجمن وسپاس ازمدیرمحترم انجمن کاش میشدشرایطی برای استخدام وشاغل شدن این افراددرنظرگرفته میشدخودمن باوجودتحصیلات وسختیهاوتلاشهای زیادی که واسه درس خوندن داشتم الان بیکارم واون همه تلاشم بی ثمرشدوبیشترناراحتوافسرده شدم RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهنازافخمی - 1394 / 9 / 23 با سلام خواهرم فقط بدون که شما تنها نیستیدکه ازدواج نکرذی من هم مثل تو هشتم متاسفانه خیلی ها مثل من و تودچار این تنهایی هستند مخصوصا دخترهایی که همیشه با این مریضی سعی کردن پاک بمونن تو جامعه امروزی بیشترین ضرر رو دیدند و همه از تنهایی رنج میبرن همیشه میگن امیدت به خدا باشه خدا خوذش میدونه هر چیزی وقتی داره بازم امید به خدا از مسولین سایت هم متشکرم RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - پــرویـن - 1394 / 9 / 23 سلام خانم باهره و اقای سروش مرا میشناسن و مرا راهنمایی کردن ولی خیلی مشکل روحی پیدا کردم من هم بیماری اشتارگات دارم پروین اسم مجازیم هست دختری 28ساله هسم و نامزد دارم مشکلی باهش ندارم تنها مشکل من ی حسه ی ترس ک الان چندماه گرفتارش شدم همش حس میکنم قراره نامزدم مرا ترک کنه هرلحظه با این حس مرگو میبینم از زندگی ناامید شدم بعضی وقتا از ترس قلبم ب شدت میزنه و حس جون دادن بهم دست میده نمیدونم چیکار کنم بخدا خسته شدم تورا خدا کمکم کنید زندگیم شده جهنم دوستان شما هم متاهلید؟؟/مرا راهنمایی کنید. RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 9 / 23 (1394 / 9 / 23، 04:47 عصر)سلام پروین عزیز من هم مثل شمااشتارگات دارم بارهاامیدموازدست دادم تااینکه به این نتیجه رسیدم که فراموش کنم این بیماری دارم به زندگی عادی مشغول شم توزندگیم خیلی سختی کشیدم تودانشگام خیلی تلاش کردم خوشبختانه ریس دانشگامونم تلاش زیادمنوکه میدیدخیلی کمکم کردتاتونستم لیسانسموبگیرم شرایط ازدواجم خیلی برام پیش اومدکه بیشترش به خاطراین مشکلم ومخالفت خانواده سرانجامی نگرفت ولی من ازاین موضوع اصلاناراحت نیستم چون میدونم تنهانیستم وخداهمیشه هواموداره وتوکلم به خداست نوشته است: خانم باهره و اقای سروش مرا میشناسن و مرا راهنمایی کردن ولی خیلی مشکل روحی پیدا کردم RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - صدف - 1394 / 9 / 24 با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم.
دوستان ارجمند لطفا برای ارسال پست از گزینه پاسخ جدید در انتهای صفحه استفاده کنید و از گزینه (پاسخ) که زیر پستهای ارسالی دوستان قرار دارد استفاده ننمایید چون پست حالت نقل قول می گیرد.
RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - شــایـان - 1394 / 9 / 24 سلام من شایان هستم 22سالمه مجرد و دیبلم هم گرقتم بیمالریم اربیه و شبا هم مشکل دارم از اینکه این سایت رو ایجاد کردین مشکرم. خواهشی از شما دارم ب را اسخدام ما اقدام کنیداین مشکل بیشتراز اربی رنجمون میده.سباسگزارم |