1393 / 2 / 23، 04:43 عصر
جناب آقای محسن سروش/ سرکار خانم سعیده
با سلام
تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است
نتیجه بذر تلاش و کوشش شما ، درخت امیدی است که به بار می نشیند ونوید بخش آینده ای پرنشاط و زیبا است. درود بر همت بلند تان بدینوسیله ضمن تبریک روزولادت باسعادت مولای عاشقان، امیر مؤمنان، علی علیه السلام،و ضمن عرض تبریک به مناسبت دومین سالگرد تأسیس سایت، از زحمات و تلاشهای بیدریغ شما صمیمانه تقدیر و تشکر بعمل می آید.*توفیق و سلامتی شما را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم*
اما چهارمین مناسبت که حلاوت خاصی برای همگان به ارمغان دارد در این شب عزیز وفرخنده که تبريك عرض می نمایم به همه دوستان/همكاران و جامعه چشم پزشکی کشور
مژده اي دل كه مسيحا نفسي مي آيد*ز انفاس خوشش بوي كسي مي آيد
دوش ديدم كه ملائك در ميخانه زدند*گل آدم بسرشتند و به پيمانه زدند
ساكنان حرم ستر و عفاف ملكوت*با من راه نشين باده مستانه زدند
آسمان بار امانت نتوانست كشيد*قرعه فال به نام من ديوانه زدند
بالاخره كاري كه بايستي ساليان پيش انجام مي شد به همت دوستان گرامي علي الخصوص استاد عزيز"محسن سروش"و برادر ارجمندم مهندس "علی بنیان عالم" و مدیرمحترم سايت سرکارخانم "سعیده" انجام شد. همانگونه كه مي دانيد سايت ها و انجمن هايي در زمينه اين حرفه فعال هستند اما متاسفانه وقتي به اغلب آنها مراجعه مي كنيد مديريت سايت خود نيز سوادي و يا تخصصي در مورد اين حرفه نداشته و متاسفانه كاربران نيز سايت هاي تخصصي را به صحنه ي تاخت و تازهاي بي حرمتي به يكديگر قرار مي دهند كه حضور هيچكس در اين گونه سايت ها خوش آيند نيست. سايت هاي و انجمن های چشمی درايران كه يك شمايل با چند عكس خشك و خالي و يك خروار عنوان حتي براي نگاه كردن هم لطفي ندارد.به ارمغان داشته و باعث یاس وبی انگیزه شدن در بین بیماران ومحققان ومتخصصان گردیده است.نامي كه براي اين سايت {انجمن} برگزيده شده است (مرجع تخصصي بیماران آرپی، لبر و اشتارگارت در ايران است) به حق با حضور اساتید بي نظير و بي بديل ازجمله سرکارخانم دکترستاریان و افراد بسيار شايسته و با سابقه اي همچون جناب استادآقاي دکترانصاری و جناب آقاي وحید و سایه سایت عزیز و......شايسته ي اين عنوان است. دوستان قديمي مي دانند كه اينجانب دست به نوشتنم بد نيست/در واقع مطلب زياد مي نويسم اما در لحظه شنيدن و ديدن افتتاح اين وبسايت وانجمن جدیدکه از فردا 13رجب رسما کارش را آغازخواهد کرد، خوشحالي ام به جايي كه زبانم بند بيايد/دستانم ياراي نوشتن ندارد......براي همه ي عزيزان و سروران در اين وبسايت جدید آرزوي موفقيت هاي روز افزون و شادكامي آرزومندم.
Ebrahimi.Mojtaba