انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 06:46 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › آموزش › علم و فناوری v
« قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »

*=* اختراعات جدید *=*

حالت‌های نمایش موضوع
*=* اختراعات جدید *=*
مصطفی آفلاین
عضو آشنا
*
ارسال‌ها: 121
تشکر اهداء کرده: 307
تشکر دریافتی: 1,521 بار در 271 پست
موضوع‌ها: 29
تاریخ عضویت: 1393 / 3 / 18
اعتبار: 3
#1
1393 / 12 / 2، 01:21 عصر
ساخت قدرتمندترین میکروسکوپ جهان

محققان شرکت هیتاچی ژاپن، میکروسکوپی با بالاترین میزان وضوح بر پایه انتقال الکترونی ابداع کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، کار ساخت میکروسکوپ انتقال الکترونی (TEM)‌ از سال 2010 در شرکت هیتاچی آغاز و هفته گذشته بطور کامل ساخته و آماده بهره‌برداری شد.

وضوح قدرتمندترین میکروسکوپ جهان 43 میکرومتر است که مشاهده در سطح اتمی را امکانپذیر می‌کند.

میکروسکوپ انتقال الکترونی (TEM)‌ در فضای یک اتاق جای می‌گیرد؛ پوشش صوتی در قسمت پایه‌ها باعث کاهش تأثیرات منفی ارتعاشات و درنتیجه افزایش میزان وضوح تصویری می‌شود.

میکروسکوپ الکترونی سال 1930 توسط «ارنست روسکا» فیزیکدان آلمانی اختراع شد؛ وضوح میکروسکوپ الکترونی بیشتر از میکروسکوپ نوری است و در آن از الکترون‌ها به جای فوتون استفاده می‌شود که امکان بررسی ساختار و ترکیب اتم ها را فراهم می‌کند.

به گفته محققان شرکت هیتاچی، مشاهده موقعیت‌های اتمی با استفاده از این میکروسکوپ می‌تواند به توسعه مواد جدید با کاربردهای متنوع منجر شود.
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
وب سایت ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
3 کاربر به خاطر ارسال این پست از مصطفی تشکر کرده‌اند:
محمد81, غلامرضا1, سعیده
مصطفی آفلاین
عضو آشنا
*
ارسال‌ها: 121
تشکر اهداء کرده: 307
تشکر دریافتی: 1,521 بار در 271 پست
موضوع‌ها: 29
تاریخ عضویت: 1393 / 3 / 18
اعتبار: 3
#2
1393 / 12 / 8، 07:48 عصر
دستگاه فیزیوتراپی خانگی در ایران ساخته شد

[تصویر:  477244_703.jpg]
یک مخترع ایرانی موفق به طراحی و ساخت دستگاه فیزیوتراپی ورزشی خانگی شد که قابلیت نصب بر روی مبلمان را دارد و می تواند از هزینه های فیزیوتراپی کنونی بکاهد.

به گزارش مهر، رامین اورنگ مخترع دستگاه فیزیوتراپی ورزشی با قابلیت نصب بر روی مبلمان و صندلی گفت: این دستگاه جهت انجام حرکات فیزیوتراپی در منزل که کارکردی چندگانه دارد طراحی شده است.


وی با اشاره به اینکه این دستگاه جهت انجام حرکات ورزشی، ریلکسیشن، بالانس اندام​ها و برطرف کردن چاقی موضعی کاربرد دارد، افزود: دستگاه فیزیوتراپی ورزشی قابلیت نصب بر روی هر مبلمان و صندلی را دارد و این امکان را به کاربر می دهد که با نصب آن بر روی صندلی و مبل در خانه حرکات درمانی را در آرامش کامل انجام دهد، که البته این دستگاه هیچگونه مساحتی را اشغال نمی کند.


اورنگ اظهارداشت: بعد از بهبودی با انجام حرکات ورزشی توسط این دستگاه، افراد خانواده نیز می توانند از این دستگاه استفاده کنند.


وی با تاکید بر اینکه به دلیل حمل آسان دستگاه فیزیوتراپی، برای فیزیوتراپیست ها یک رویای به حقیقت پیوسته است، افزود: در این دستگاه حرکاتی برای بای پس، ترای سپس، خیاطه، شانه ها،کتف، روی پا، گردن و... طراحی شده است.


وی در خصوص کاربردهای این اختراع توضیح داد و گفت: افرادی که از آتروفی (لاغری مفرط) عضلانی در اثر عمل جراحی بر روی تاندون ها، مفاصل، عضلات ویا شکستگی های مختلف رنج می برند و یا سالمندانی که دچار آرتروز در مفاصل و دررفتگی های مکرر هستند، می توانند از این دستگاه استفاده کنند. همچنین ورزشکاران دچار آسیب های ورزشی و افراد با وزن بالا، به دستگاه فیزوتراپی ورزشی نیاز مبرم دارند.


وی در خصوص مزیت های دستگاه فیزیوتراپی ورزشی خانگی توضیح داد و افزود: جلسات فیزیوتراپی معمولا بیش از ۱۰ جلسه هستند و علاوه بر اینها هزینه زیادی باید صرف فیزیوتراپی شود از این رو استفاده از فیزیوتراپی خانگی مقرون به صرفه است.


به گفته اورنگ، اقشار جامعه از جمله معلولین، سالمندان، کودکان و ورزشکاران می توانند از این دستگاه استفاده کنند. علاوه بر اینها افراد سالم هم می توانند از دستگاه فیزوتراپی ورزشی استفاده کنند.
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
وب سایت ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
5 کاربر به خاطر ارسال این پست از مصطفی تشکر کرده‌اند:
یاسمن, محمد81, محمد حسین, سعیده, اراز
مصطفی آفلاین
عضو آشنا
*
ارسال‌ها: 121
تشکر اهداء کرده: 307
تشکر دریافتی: 1,521 بار در 271 پست
موضوع‌ها: 29
تاریخ عضویت: 1393 / 3 / 18
اعتبار: 3
#3
1393 / 12 / 11، 04:30 عصر
ساعتی هوشمند شبیه به گوشی هوشمند


ساعتی هوشمند با قابلیت استفاده همزمان به صورت ساعت و گوشی تلفن همراه باعث حیرت و شگفتی کارشناسان شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ شرکت نپتون به تازگی یک ساعت هوشمند طراحی کرده است که می‌تواند مانند یک گوشی تلفن همراه هوشمند برای کاربران مورد استفاده قرار گیرد.


[تصویر:  478244_500.jpg]
گفتنی است، این ساعت هوشمند به نام Smartband دارای یک صفحه نمایش لمسی 2 و 4 دهم اینچی و 4 گیگابایت حافظه است.
بررسی‌ها نشان می دهند، از این ساعت هوشمند می‌توان برای برقراری تماس‌های تلفنی، ارسال پیام و همینطور پیگیری وضعیت سلامت افراد استفاده کرد.
از جمله دیگر امکانات این ساعت هوشمند قابلیت نمایش فیلم به انواع نقشه‌ها و همینطور گرفتن عکس است. این ساعت هوشمند 498 دلار قیمت دارد.

از جمله نکات منحصر بفرد این ساعت هوشمند دو قسمتی بودن آن است که یک قسمت آن بر روی دست بسته می‌شود و قسمت دیگر صفحه نمایش لمسی 5 اینچی است که می‌تواند در جیب قرار گیرد و هنگامی که کاربر بخواهد اطلاعات را در سطح بزرگتر ببیند از آن استفاده کند.

این دستگاه قابلیت استفاده از اینترنت پرسرعت با سرعت‌های نسل 3 و 4 اینترنت را دارد و همینطور از اینترنت بدون سیستم wi-fi و سیستم Gps و بلوتوث نیز استفاده می‌کند.

در این ساعت هوشمند از یک پردازنده 4 هسته‌ای استفاده شده است و لقب باهوش ترین گجت پوشیدنی دنیا را در اختیار دارد.
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
وب سایت ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
4 کاربر به خاطر ارسال این پست از مصطفی تشکر کرده‌اند:
محمد81, محمد حسین, غلامرضا1, سعیده
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی