1394 / 8 / 14، 01:29 عصر
ان ربک هو الخلاق العلیم
تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی
دری باشدکه ازرحمت به روی خلق بگشایی
درود و سلام دارم بر پیشگاه مقدس حضرت ولی عصر ( عج ) ودرود و سلام بر شما خوبان که باعطوفت رخصت و سپاس و ثنای بی حد بر آستان صفات بی همتای احدیت و در کمال رافت و در نهایت با دل پاک و روشن خود توانستید واسطه بین زمین و آسمان گردید و باعث گشایش و حل مشکل اینجانب، که به شما هم مربوط می شد،گردید. امید به اینکه قدر این نعمت که همان نفس گرم تان میباشد را بدانید و در همه حال موجب توجه و عنایت و محبت بیکرا ن حضرت دوست واقع شوید. از یکایک شما عزیزان که وقت گذاشتید و با دلهای پاک خود دعا نمودید بی نهایت سپاسگزارم. آرزوی طول عمر با عزت و پربرکت برای شما بزرگواران از خداوند مسئلت دارم. و این موضوع خود بهانه یی گردید تا اشاره یی از بزرگان دین در استجابت دعا ذکر نمایم. چرا که هم دعایی و هم اندیشی و هم فکری ها، به یافتن راهبردها و ساز و کارهای لازم برای گشایش امور و گسترش آن منجر خواهدشد، و اذکار و دعاهای هماهنگ و منسجم در یک وقت و زمان خاص، کمک شایانی جهت اجابت و تقویت و ارتقای روحی همگان خواهد شد.در روایتی در اصول کافی از حضرت رسول نقل شده است که:دعا، حربه ی مومن برای دفع دشمنان است، عمود دین است که با آن دین مومن برپاست و نور آسمان و زمین است. و همچنین امام رضا (ع) نیز فرموده اند: دعا از نیزه ی تیز کارگرتر است و دعا قضا را رد می کند، هر چند از آسمان نازل شده باشد و محکم گردیده باشد و بسیار دعا کنید، زیرا دعا کلید جمیع رحمت هاست و موجب دست یافتن به همه ی حاجت ها می باشد و به کرامت های الهی نمی توان رسید، مگر به دعا!.
برادران و خواهران با اخلاص و مومن، خوشا به حال شما که قلبهایی سرشار از رئوفت و مهربانی دارید و با واسطه شدن و نجوا کردن ذکر دعایی با انفاس گرم خود حاجت و با توجه به دو روایت ذکر شده میتوان گفت که انجام دعا به خصوص در هنگام گرفتاری ها و مشکلات بسیار مهم و راه گشا است و جالب است بدانید که دعا کردن نیز شرایط و آدابی مخصوص به خود دارد تا پذیرفته شود.
چرا که شما با همدلی دلهایتان و گفتارتان هنگام دعا و مناجات با خداوند، دل شما بزرگوران از آن غافل نمی باشد و دل خود را با خدا همراه می کنید و مطمئن بودم که دعای شما مستجاب خواهد شد. دعا صرفاً برای مواقع گرفتاری و مشکلات نیست و این عمل باید در سرتاسر لحظات زندگی حتی در مواقع شادی و وفور نعمت جاری و ذکرشود و قبل از نزول بلا برای دفع آن دعا کنید. شماوقتی از کسی خواسته و تقاضایی دارید خیلی محترمانه و با حرکات و کارهای شایسته و نیک بدنبال آن هستید که نظر شخص را به خود جلب کنید و آن شخص انرا تائید و اجابت نمایدکه خود آن فرد هم مخلوقی است از مخلوقات خداوند، و حالا اینرا به خالق خودمان ربط دهیم و باید به این نکته توجه نمود که هر کس بیشتر به سویش برود و در درگاه خداوند عبادت کند دعایش به اجابت نزدیکتر میشود.پس در خفا و پنهانی وبا اخلاص والایتان با تضرع و زیادت مذلت و شکستگی دل هایتان در برابر خداوند در حق یکدیگر دعا نمایید تا گشایش خواسته های شما محقق گردد .ان شالله.
دوستان بزرگوارم مدت زمانی بود که در کار این بنده خاکی و محتاج به نظر خداوند گره یی افتاده بود و بنده با خصوصیت اخلاقی که در درون ام می باشد هیچگاه متوسل به مخلوق و بندگان دیگری نمی شوم چرا که اعتقاد دارم همه سرنوشت و تقدیذپری ما به خالق خود وابسته است که استجابت کند و من جهت فرج و گشایش در اینکار از اینجانب خواسته شد که شما را واسطه اینکار و از پروردگارتقاضا کنم جهت باز شدن گره کارم و سرعت بخشیدن در اجابت آن، شما مومنین چه آقا و چه خانم در خلوت برای اجابت آن واسطه نمایم، وپروردگار! این بندگان مخلص را در دنیا برای اجابت دعای خود، شفیع قرار دهم!پروردگار! که امروز به بنده اطلاع دادن، به شفاعت این دوستان مومن گره از کارم بازگشایی شد!
با سپاس فراوان