انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 06:58 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › سلامت چشم › تغذیه و طب سنتی v
« قبلی 1 2 3 4 5 6 ... 15 بعدی »

: از خواص کدو حلوایی بیشتر بدانید .

حالت‌های نمایش موضوع
: از خواص کدو حلوایی بیشتر بدانید .
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1394 / 9 / 4، 11:06 عصر
کدو حلوایی یک ماده ی غذایی با کیفیت است، چرا که علی رقم کالری بسیار کم سرشار از مواد مغذی است.کدو حلوایی اولین بار در سال 1944 در آمریکا کشف شد و به دلیل عطر و طعم خوشمزه و البته خواص این ماده ی غذایی مورد توجه قرار گرفت. در ادامه با فواید و خواص کدو حلوایی در سلامت بدن بیشتر آشنا می شویم.
1. کاروتنوئیدها
کاروتنوئیدها آنتی اکسیدان های مهمی هستند که در اشکال مختلف یافت می شوند. کدو حلوایی شامل چهار نوع کاروتنوئید است: کاروتن آلفا، بتا کاروتن، لوتئین و زیگزانتین. دو آنتی اکسیدان اول در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و دو آنتی اکسیدان دیگر برای بهبود دید چشم و البته پیشگیری از بیماری آب مروارید مفید هستند.
2. فیبر
کدو حلوایی حاوی فیبر محلول و نا محلول است که هر دوی آنها برای بدن مفید هستند. فیبر نا محلول در پاکسازی دستگاه گوارش و انباشته شدن مدفوع در کاهش یبوست موثر است. فیبر محلول نیز بسیار مفید است، این فیبر سطح خون بدن را ثابت نگه می دارد و عمل شکسته شدن کربوهیدرات ها را کند می کند. به دلیل اهمیت فیبر در بدن، کدو حلوایی و هر سبزی دیگری که مقادری فیبر بالایی دارد برای رژیم غذایی افراد دیابتی بسیار مفید هستند.
3. الکترولیت
الکترولیتها تنها در نوشابه های ورزشی یافت نمی شوند. بلکه جایگزین سالم تری برای جذب این ماده در بدن وجود دارد. کدو حلوایی سه تا از مهم ترین الکترولیت ها را به بدن می رساند: پتاسیم، منیزیم و کلسیم. این مواد علاوه بر مزایای بسیاری که برای بدن دارند، به حفظ تعادل مایعات در بدن، سالم ماندن عضلات و سیستم عصب کمک می کنند. در هر وعده از کدو حلوایی، 10 % پتاسیم، 11 % منیزیم و 6% کلسیم جذب بذن می شود.
4. ویتامین C
حتی افرادی که به تغذیه ی سالم اهمیت نمی دهند فواید ویتامین C را می دانند. ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که در کاهش استرس اکسیداتیو در سلول ها و کند شدن روند پیری کمک می کند. آنتی اکسیدان ها همچنین خواص ضد سرطانی دارند و جهش سلولی که منجر به سرطان می شوند را کاهش می دهند. یک وعده کدو حلوایی بین 32 تا 39 % ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین می کند.
5. میان وعده ی سالم
کدو حلوایی را نه تنها می توان به عنوان یک وعده کامل غذایی مصرف کرد، بلکه دانه های آن نیز جایگزین مناسبی برای یک میان وعده ی خوشمزه و فوق العاده سالم است. دانه های بو داده شده ی کدو حاوی پروتئین و فیبر هستند و ترکیباتی مانند اسید اولئیک که در روغن زیتون نیز یافت می شود و برای قلب بسیار سالم است را به بدن می رساند.
6. ویتامین B
ویتامین های B نیز برای سلامتی فوق العاده مهم هستند، بخصوص سلامت سیستم عصبی بدن. مصرف کدو حلوایی مقادیر قابل توجهی از مجموع ویتامین های B مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند : 19% ویتامین B6 ، 11% ویتامین B2 و 6% ویتامین B3 .
7. کاهش التهاب
کدو حلوایی غنی از چند ترکیب است که دارای خواص ضد التهابی هستند. این ترکیبات شامل ویتامین C، اسیدهای چرب امگا 3 (مانند آنچه در ماهی تن و یا در ماهی قزل آلا یافت می شود) و ترکیباتی به نام cucurbitacin هستند که همگی ضد سرطان می باشند.
8. کاهش وزن
کدو حلوایی یک ماده ی غذایی با کیفیت است، چرا که علی رقم کالری بسیار کم سرشار از مواد مغذی است. این مواد مغذی گرسنگی را برطرف می کنند و مانع از پرخوری می شود. بعلاوه انواع غذاهای سالم و خوشمزه را می توان از کدو حلوایی تهیه کرد.
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
4 کاربر به خاطر ارسال این پست از صدف تشکر کرده‌اند:
غلامرضا1, علیرضا, رضا63, آرمند
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی