انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 29، 06:50 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › سلامت چشم › تغذیه و طب سنتی v
« قبلی 1 2 3 4 5 6 ... 15 بعدی »

: معجزه آویشن و زنجبیل برای پیشگیری و درمان آنفلوآنزا

حالت‌های نمایش موضوع
: معجزه آویشن و زنجبیل برای پیشگیری و درمان آنفلوآنزا
صدف آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,851
تشکر اهداء کرده: 545
تشکر دریافتی: 1,975 بار در 643 پست
موضوع‌ها: 1,788
تاریخ عضویت: 1393 / 9 / 8
اعتبار: 18
#1
1394 / 9 / 23، 11:39 عصر
یک متخصص طب سنتی ضمن تشریح روش‌های پیشگیری از "آنفلوآنزا" بر خواص معجزه‌آسای آویشن و زنجبیل در پیشگیری و درمان این بیماری تأکید کرد.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از تسنیم محمد فصیحی دستجردی  درباره روش‌های طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا اظهار داشت: نوشیدن دم‌کرده آویشن و زنجبیل مانع شیوع، گسترش و شدت یافتن آنفلوآنزا است.وی افزود: اگر یک قاشق غذاخوری آویشن را با یک تکه زنجبیل مانند چای 20 دقیقه با حرارت ملایم دم کنیم و سپس با کمی عسل یا نبات میل کنیم، بسیار می‌تواند برای پیشگیری از آنفلوآنزا مفید باشد و در صورت ابتلا، بیمار باید تا روزی سه بار از این دمکرده را میل کند تا شدت بیماری کم شود.فصیحی دستجردی با بیان "سردی‌ها و خنکی‌ها برای این بیماری بسیار بد است"، یادآور شد: افراد مبتلا به آنفلوآنزا باید از مصرف زیاد لبنیات یا مرکبات اجتناب کنند، همچنین باید توجه داشت که حجامت سرد است و مناسب نیست اما بادکش می‌تواند سریعاً تب را قطع کند.این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: برای نوزادان شیرخوار، هر 12 ساعت و روزی سه بار روغن بادام‌تلخ روی سینه و شکم نوزاد مالید و ماساژ داده شود که این امر می‌تواند باعث افزایش مقاومت بدن نوزاد شود.فصیحی دستجردی در پاسخ به این سؤال "برای افزایش اشتهای افرادی که پس از طی دوره آنفلوآنزا، دچار کم‌اشتهایی یا بی‌اشتهایی شده‌اند چه توصیه‌ای دارید؟"، تصریح کرد: این دسته از افراد می‌توانند پیش از صبحانه و شام یک فنجان عرق یونجه و عسل میل کنند.این متخصص بیماری‌های عفونی و تبدار متذکر شد: کاهش سرفه‌های خشک در آنفلوآنزا تا یک ماه طول می‌کشد که ترکیب عسل، آب‌گرم و آبغوره هر 12 ساعت درمان آن است.وی افزود: در این بیماری بخور گرم با فاصله از کودکان ایرادی ندارد ولی بخور سرد با توجه به ضرر رطوبت و نمناک شدن بدن توصیه نمی‌شود.فصیحی دستجردی در پایان یادآور شد: پس از بهبود آنفلوآنزا، در بدن ضعف ایجاد می‌شود که مقدار کمی پودر دارچین به‌همراه عسل و آب گرم قبل از هر صبحانه و شام کمک‌کننده است.
ارسال‌ها
تشکر از این کاربر پاسخ
1 کاربر به خاطر ارسال این پست از صدف تشکر کرده است:
آرمند
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی